💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım cuma pik gormussun ama. Pikten sonra ne zaman catlayacagi belli olmayabiliyor. Pazar catladiysa atesle uyumlu demektir. Sonra da yukselmis zaten
Cumartesi silindi lh testi tabi ama bilemiyorum catlama ağrısı da çok yaşadım cumartesi. Sonrasını değerlendiremedim endişem ondan aslında hayırlısı diyelim teşekkür ederim cevabın için
Kızlar selam ilk değerim 138.8 şuan 330 çıkmış iyi mi sizce yavaş mı ilerliyor
Kaç gün arayla yaptırdın test canım ?

Doktor bugünde kimyasal değil zaten negatifmis adet olmuşsun diyo

Eklentiler

• IMG_20231020_153333.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2023-10-19-15-28-15-126_com.whatsapp.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 81
bence kimyasal yaşamışsınız ama tabiri caizse başlamadan bitmiş
Bende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolar

Bende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolar
eşinizinde test yaptırmasında fayda. Zaten doktorlar tekrarlamadıkca arastırmıyorlar bir kereden birşey olmaz gibi bişey diyorlar. Belkide tüplerinizde yapışıklık olabilir öyle olunca dış gebeliğe sebep olabiliyormuş

Hsg cektirmemi istedi dış gebelikten sonra korkuyorum ona da ya

Bir yildan sonra araştırma yapıyorlar aslında öncesi yapmiyolarda bende üç kez kimyasal geçirdim devlet devam et denemeye sagliksiz olduklari için düştüğü söylendi. Ozeld gittim kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptık o çıktı şimdi ilaç kullaniyrm bakalım bu ay öyle ilk denemem

İşte bende annemde var pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanıyor bende istedim pıhtılaşma testi yapmadılar

Bir yildan sonra araştırma yapıyorlar aslında öncesi yapmiyolarda bende üç kez kimyasal geçirdim devlet devam et denemeye sagliksiz olduklari için düştüğü söylendi. Ozeld gittim kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptık o çıktı şimdi bakalım bu ay öyle ilk denemem
İşte bende annemde var pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanıyor bende istedim pıhtılaşma testi yapmadılar
Benimde kuzenimde var genetikmis bu olay zaten taşıyıcı olabiliyormusuz

Hsg cektirmemi istedi dış gebelikten sonra korkuyorum ona da ya
doğruyu söylemek gerekirse bende korkuyorum hsg den bir o kaldı yaptırmadığım. Daha önce bir gebelik olduğu için yine olur diye erteleyip duruyorum bakalım hayırlısı

Bana yine test yapmazlar mi iki kimyasal bir dış gebelik oluyo artık testi yapmazlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…