- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.201
Cumartesi silindi lh testi tabi ama bilemiyorumCanım cuma pik gormussun ama. Pikten sonra ne zaman catlayacagi belli olmayabiliyor. Pazar catladiysa atesle uyumlu demektir. Sonra da yukselmis zaten
Kaç gün arayla yaptırdın test canım ?Kızlar selam ilk değerim 138.8 şuan 330 çıkmış iyi mi sizce yavaş mı ilerliyor
Gayet iyi canım sağlıkla ilerler inşallah kanaman mi vardı seninKızlar selam ilk değerim 138.8 şuan 330 çıkmış iyi mi sizce yavaş mı ilerliyor
kac gun arayla yaptirdin canim ? benim de ilk degerim 130 idiKızlar selam ilk değerim 138.8 şuan 330 çıkmış iyi mi sizce yavaş mı ilerliyor
Doktor bugünde kimyasal değil zaten negatifmis adet olmuşsun diyo
Bende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolarbence kimyasal yaşamışsınız ama tabiri caizse başlamadan bitmiş
Dün öğrendim akşamına kanamam başladıregl oldunuzmu B Butterfly193
eşinizinde test yaptırmasında fayda. Zaten doktorlar tekrarlamadıkca arastırmıyorlar bir kereden birşey olmaz gibi bişey diyorlar. Belkide tüplerinizde yapışıklık olabilir öyle olunca dış gebeliğe sebep olabiliyormuşBende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolar
Hsg cektirmemi istedi dış gebelikten sonra korkuyorum ona da yaeşinizinde test yaptırmasında fayda. Zaten doktorlar tekrarlamadıkca arastırmıyorlar bir kereden birşey olmaz gibi bişey diyorlar. Belkide tüplerinizde yapışıklık olabilir öyle olunca dış gebeliğe sebep olabiliyormuş
Bir yildan sonra araştırma yapıyorlar aslında öncesi yapmiyolarda bende üç kez kimyasal geçirdim devlet devam et denemeye sagliksiz olduklari için düştüğü söylendi. Ozeld gittim kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptık o çıktı şimdi ilaç kullaniyrm bakalım bu ay öyle ilk denememBende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolar
İşte bende annemde var pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanıyor bende istedim pıhtılaşma testi yapmadılarBir yildan sonra araştırma yapıyorlar aslında öncesi yapmiyolarda bende üç kez kimyasal geçirdim devlet devam et denemeye sagliksiz olduklari için düştüğü söylendi. Ozeld gittim kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptık o çıktı şimdi ilaç kullaniyrm bakalım bu ay öyle ilk denemem
3Cumartesi silindi lh testi tabi ama bilemiyorumcatlama ağrısı da çok yaşadım cumartesi. Sonrasını değerlendiremedim endişem ondan aslında hayırlısı diyelim teşekkür ederim cevabın için
Kaç gün arayla yaptırdın test canım ?
İnşallahGayet iyi canım sağlıkla ilerler inşallah kanaman mi vardı senin
3 gün arayla kuzumkac gun arayla yaptirdin canim ? benim de ilk degerim 130 idi
Bir yildan sonra araştırma yapıyorlar aslında öncesi yapmiyolarda bende üç kez kimyasal geçirdim devlet devam et denemeye sagliksiz olduklari için düştüğü söylendi. Ozeld gittim kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptık o çıktı şimdi bakalım bu ay öyle ilk denememBende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolar
Benimde kuzenimde var genetikmis bu olay zaten taşıyıcı olabiliyormusuzİşte bende annemde var pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanıyor bende istedim pıhtılaşma testi yapmadılar
Gözün aydın o zaman sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallahevet regl gibi oldu.. ama artık bitti
bence normal canim 2 gunde bir 2-2.5 kati diyorlar :) Allah saglikli bebis nasip eylesin.. benim de yerlesme kanamasi olup durmustu regl tarihinden once3 gün arayla kuzum
doğruyu söylemek gerekirse bende korkuyorum hsg den bir o kaldı yaptırmadığım. Daha önce bir gebelik olduğu için yine olur diye erteleyip duruyorum bakalım hayırlısıHsg cektirmemi istedi dış gebelikten sonra korkuyorum ona da ya
Bana yine test yapmazlar mi iki kimyasal bir dış gebelik oluyo artık testi yapmazlar miBir yildan sonra araştırma yapıyorlar aslında öncesi yapmiyolarda bende üç kez kimyasal geçirdim devlet devam et denemeye sagliksiz olduklari için düştüğü söylendi. Ozeld gittim kan pıhtılaşması olabilir diye test yaptık o çıktı şimdi bakalım bu ay öyle ilk denemem
Benimde kuzenimde var genetikmis bu olay zaten taşıyıcı olabiliyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?