- 15 Ocak 2023
- 2.788
- 1.092
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.221
Bende erteliyorum eşime test verdiricem Çarşamba günüde amh testi vericemdoğruyu söylemek gerekirse bende korkuyo hsg den bir k o kaldı yaptırmadığım. Daha önce bir gebelik olduğu için erteleyip duruyorum bakalım hayırlısı
Valla benim üç tane oldu degerler çok düşük geldiği için bunları gevlbelik saymiyoruz dedi ugrasmadi o yuzden garenti diyemem ama deneyebilirsin şansını olmadı özelde yaptir gücün varsa 3.5 civarı test fiyatıBana yine test yapmazlar mi iki kimyasal bir dış gebelik oluyo artık testi yapmazlar mi
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBende erteliyorum eşime test verdiricem Çarşamba günüde amh testi vericem
Canımsın hoşgeldindoğru dedin canım her şeyin zamnı var belki bu benim sınavımdı. Şükürler olsun hiç isyan etmedim hep dua etdimZaten ben siz hep takip ediyor sadece yazmıyordum bugün yazmaya karar verdim banada iyi geleceğini düşünüyorum burda herkes çok iyi herkes birbirini anlıyor huzurlu bir yer çok sevdim sizleride
Ahahahah bence hakkın yani versinlerBenimkilerin cocuklari okullara başladı hoş ben bebek düşünmemistim ama napalim iş arkadaslarimin çocuklarıni görüyorum bazen onlari seviyorum bana verin diyorum hattabir arkadaşımla iş arkadasima vesile oldum tanışma ve evlenmelerine çocukları 3 yaşına girdi bal gibi bir oğlan bunu bana verin borçlusunuz yenisini yapın diyorum
hoşbuldumCanımsın hoşgeldin
Kuzum bu gebelik belirtisi olabilir biliyorsun kiiMerveeee57 geçen süt ineği gibi oldum dedim ya sana şuan daha da şişti göğüslerim tahmini regle 5-6 gün kaldı malum ama sıfır belirti. Göğsümle ilgili hastalık bişi yoktur umarım davul gibi şuan endişelenmeye başladım
İnşallah canıminşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Pıhtılaşma testi miValla benim üç tane oldu degerler çok düşük geldiği için bunları gevlbelik saymiyoruz dedi ugrasmadi o yuzden garenti diyemem ama deneyebilirsin şansını olmadı özelde yaptir gücün varsa 3.5 civarı test fiyatı
Kuzum benimde regliden 10 gün önce oldu sonra 3 gün öncesinde oldu sonra kanamam başladı ama her zamankinden daha farklıydı içimden bir ses test yap diyordu silik çıktıbence normal canim 2 gunde bir 2-2.5 kati diyorlar :) Allah saglikli bebis nasip eylesin.. benim de yerlesme kanamasi olup durmustu regl tarihinden once
Amiiin inşallah çok teşekkür ederimGözün aydın o zaman sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Normal gorunuyor artis
ah olabilir canim oyle de cok oluyormus, ne guzel Allahim saglikla kucagina aldirsin nasip etsin cok sevindim canimKuzum benimde regliden 10 gün önce oldu sonra 3 gün öncesinde oldu sonra kanamam başladı ama her zamankinden daha farklıydı içimden bir ses test yap diyordu silik çıktı4. Gün yine yaptım yine pozitif direkt kan verdim 138 çıktı. Amiiin amiin inşallah sağlıkla ilerlesin sanırım benimki tam olarak üstüne görme oluyor
Bebişim kadın doğuma randevu almıştım şu mantar olayı için, varsa önlem alıyım bir an önce diye ama doktorun acil ameliyatı çıkmış beklemedim bende sinir oldum
Kuzum bu gebelik belirtisi olabilir biliyorsun kiiama eğer değilse regl olunca bi hormonlarına baktırsana
Kızıımmm daha kaçıncı gündesin ya çıldırtma beni umutlarım tükendi ne demek yaniBebişim kadın doğuma randevu almıştım şu mantar olayı için, varsa önlem alıyım bir an önce diye ama doktorun acil ameliyatı çıkmış beklemedim bende sinir oldumsoonra hastanenin ordaki eczaneden test alıyım bari dedim bebetime varmış kurtulamadım şu bebetime dan birde üstüne kazıklandım kendi evimin ordaki eczaneye 7,5 tl veriyordum bu 50 lira aldı 2 teste içim acıdı, bebetime a 50 tl verilir mii
Sonuç iseeeeeeee koskoca tek çizgi
Umutlarım tükendi bu ay için
Uzun yazdım birazcık ama dert yanmak istedim bebeğim
Ay inşallah inşzllah yasacibelinde canim pazartesiyi merakla heyecanla bekliyorum insallah gebelik belirtindir senin bu gogus siskinligi
Gözleri kör etmek bizim işimiz zaten bebişimAtarım tabiii gözlerimiz kör olana kadar çizgi arayalım
Ya ne biliyim olsa çoktaaan çıkardı sanki aşkım hiç var gibi hissetmiyorumKızıımmm daha kaçıncı gündesin ya çıldırtma beni umutlarım tükendi ne demek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?