💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bana yine test yapmazlar mi iki kimyasal bir dış gebelik oluyo artık testi yapmazlar mi
Valla benim üç tane oldu degerler çok düşük geldiği için bunları gevlbelik saymiyoruz dedi ugrasmadi o yuzden garenti diyemem ama deneyebilirsin şansını olmadı özelde yaptir gücün varsa 3.5 civarı test fiyatı

Canımsın hoşgeldin

Ahahahah bence hakkın yani versinler benim de 5 görümcem var hepsi maaşallah doğum makinesi gibi diyorum sizden bana mı sıra geliyo tüm aile nüfusunu dolduruyosunuz

Kuzum bu gebelik belirtisi olabilir biliyorsun kii ama eğer değilse regl olunca bi hormonlarına baktırsana

bence normal canim 2 gunde bir 2-2.5 kati diyorlar :) Allah saglikli bebis nasip eylesin.. benim de yerlesme kanamasi olup durmustu regl tarihinden once
Kuzum benimde regliden 10 gün önce oldu sonra 3 gün öncesinde oldu sonra kanamam başladı ama her zamankinden daha farklıydı içimden bir ses test yap diyordu silik çıktı 4. Gün yine yaptım yine pozitif direkt kan verdim 138 çıktı. Amiiin amiin inşallah sağlıkla ilerlesin sanırım benimki tam olarak üstüne görme oluyor

ah olabilir canim oyle de cok oluyormus, ne guzel Allahim saglikla kucagina aldirsin nasip etsin cok sevindim canim bir an once keseyi bebisi gormek nasip olsun oncelikle :)

B bernaad balım ne yapıyorsun test yaptın mı bugün ?
Bebişim kadın doğuma randevu almıştım şu mantar olayı için, varsa önlem alıyım bir an önce diye ama doktorun acil ameliyatı çıkmış beklemedim bende sinir oldum soonra hastanenin ordaki eczaneden test alıyım bari dedim bebetime varmış kurtulamadım şu bebetime dan birde üstüne kazıklandım kendi evimin ordaki eczaneye 7,5 tl veriyordum bu 50 lira aldı 2 teste içim acıdı, bebetime a 50 tl verilir mii
Sonuç iseeeeeeee koskoca tek çizgi
Umutlarım tükendi bu ay için
Uzun yazdım birazcık ama dert yanmak istedim bebeğim

Eklentiler

• 20231020_154705.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızıımmm daha kaçıncı gündesin ya çıldırtma beni umutlarım tükendi ne demek yani

Kizlar ben de karar verdim henuz tabi dusuk de yapmadim kanamam gelmedi.. carsamba gunune kadar gelmezse ilac verecekler yuksel ihtimal vajinal muayeneden sonra.. hem kafam dagilsin hem sizden guzel haber gelirse sevineyim diye okuyorum..
ama bir sonraki deneyisimdi asla onden test yapmayacagim reglim gelince yapicam hic iyi olmuyor inanin o kadar stresle yasadim ki son haftalari bebek gelistimi kese gorundumu beta artti mi vs derken.. siz de cok stres olmayin sikmayin caninizi cok da dusunmeyin birakin akisina saglikla gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…