💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahhh be kuzum keşke az sabırlı olabilsek ya benim derdim başka kimyasal bile olsa hiç pozitif göremedim ben, inan bir kez kimyasal geçirsem bile üzülmicem en azından o sperm yumurtayı buluyo dicem bir kez pozitif görebilmek istiyorum

ay canim sen de daha 27 diyor bak yasin zaten cok gencmis muhakkak goruceksindir cok yakindir ne kadardir deniyorsunuz ki ? ah deme oyle inan sagliksiz oldu mu da uzuluyor insan en sglikli hayirli zamanda ve sekilde gelsin diyelim bebisin :)

ay canim sen de daha 27 diyor bak yasin zaten cok gencmis muhakkak goruceksindir cok yakindir ne kadardir deniyorsunuz ki ? ah deme oyle inan sagliksiz oldu mu da uzuluyor insan en sglikli hayirli zamanda ve sekilde gelsin diyelim bebisin :)
Kuzum tabii ki sağlıklı gebelik istiyorum ama bu öyle bi şey ki sonunda üzüleceksem bile bir kez o mutluluğu yaşayabileyim istiyorum tam anlatamıyorum da kendimi biz 2 yıl 2 aydır deniyoruz hiç olmadı şimdiye kadat ikimizde de sorun yok sadece bende ultrasonda pco görüntüsü var 5 kg kadar verdim geçen yıl daha da vericem inşallah

Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 11 de
Raglim gelmeyince 4 gün önce test yaptım pozitif ama daha kan tahlili yaptırmadım değerim düşük çıkar diye korkuyom erteleyip duruyom 3 4 test yaptım ilk başta silik çıkıp sonra koyulastilar
inşallah aranıza katırim olarak
Not : 3.

Son bat : 11 eylül

Eklentiler

• IMG_20231020_160324.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 68
ah anladim canimcim cok degisik hassas bi durum aslinda anliyorum Allah nasip etsin sana bir an once insallah canim o guzel duyguyu yasa.. bak sorun da yokmus aslinda bazen o kadar sebepsiz oluyor ki bu durum dedigin gibi. avokado falan ye bakalim bol bol dollenmeye de iyiymis :)

Normal gorunuyor artis
Canım benim teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah

ah olabilir canim oyle de cok oluyormus, ne guzel Allahim saglikla kucagina aldirsin nasip etsin cok sevindim canim bir an once keseyi bebisi gormek nasip olsun oncelikle :)
çok ilginç geldi bana hiç beklemiyordum da ama allahın işi çok şüküüür rabbim en yakın zamanda tekrardab sanada nasip etsin kuzum

Canım net pozitif bunlar yarın da test yapsana ya da sonraki gün

Hadi gözün aydın ama sen iki günde deil 3.gün yaptın sanki kuzum en son Salı günü baktırmıştın dimi bugün 3.gün oluyor tekrar yaptır iki gün sonra artışı takip et inşallah sağlıkla ilerler

Bende öyle düşünüyorum sizce eşimi teste göndermeli mıyım 1 yıl oldu daha önce de 1 kimyasal 1dis gebelik geçmişim var sebebini kimse arastirmiyo normal herkes de olabilir deyip gönderiyolar
Tabi canım bitest yaptırsın belkide çözümü çok kolay neden zaman geçsin ki

Kuzum bu ay neler yedim neler d vitaminim düşük diye ilaç aldım, magnezyum, balık yağı, inofolic combi kullanıyorum, avokado da yedim biraz z

Evet canım 3. Gün bugün kadın doğumdan haber bekliyorum ne derse onu yapıcam teşekkür ederim darısı başına

Kuzum valla cok bir degisiklik oldugunu soyleyemem. En iyi belirtim gogus hassasiyeti olur benim genelde. Gecen ay cok vardi ve pozitifi gormustum. Ama kimyasalla sonuclandi . Simdi ise belirti namina bisey yok sanki normalde bu ay beklemezdim ama igne yaptirdgim icin ve vitamin kan sulandirici falan kullandigim icin bir ümit bekliyorum iste. Sali gunu falan varsa testte cikar diye dusunuyorum.

Sen ne zaman test yapacaksin?

Ya sonrasina cok takilma kuzum. Olacagi varsa o iliskiyle de olur. Hem asil pik gunu onemli diyorlar zaten. Insallah olmustur

Amiinn kuzucum razıyım utanmaya zaten yoksa da bu ay ara vercem azcık diyet yapmam lazım 2 aydır bebek ayağına hiç birşey yapamadığımdan şiştim
Ben de bu ayin basinda kimyasal olunca ve doktor kontrolünde moralim bozulunca hemen diyete ve spora baslamistim. Ama dongunun ortasindaki kontrolde doktor yeni ümit ışıklari yaktigi icin hemen diyeti de salladim sporu da biraktim biraz da kafa isi onlar ya. Insan zihni mesgul iken odaklanamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…