- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.261
tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah bizede nasip etsinMerhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 11 de
Raglim gelmeyince 4 gün önce test yaptım pozitif ama daha kan tahlili yaptırmadım değerim düşük çıkar diye korkuyom erteleyip duruyom 3 4 test yaptım ilk başta silik çıkıp sonra koyulastilar
inşallah aranıza katırimolarak
Not : 3.
Son bat : 11 eylül
Aynen işte buna deli oluyorum bende napicam bilmiyorum ben eşimi de goturucem bende pıhtılaşma tetsi vermeye calisicamTabi canım bitest yaptırsın belkide çözümü çok kolay neden zaman geçsin ki
Aaa ben buAmiinn kuzucum razıyım utanmayazaten yoksa da bu ay ara vercem azcık diyet yapmam lazım 2 aydır bebek ayağına hiç birşey yapamadığımdan şiştim
O zaman bugün de yap bence koyulaşmasına bakalım canımOrtadaki testi bugün yaptım salı günü Dr giderim diye düşünüyorum 2. Kez mimyasaldir diye korkuyom ondan erteliyom açıkçası
Parson salı yaptın anladımO zaman bugün de yap bence koyulaşmasına bakalım canım
Amin kuzum hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahaa daha varmis canim heyecanli hadiii bakalim cok guzel olsun
Hadi bakalım şans getirir inşallah sizeAynen işte buna deli oluyorum bende napicam bilmiyorum ben eşimi de goturucem bende pıhtılaşma tetsi vermeye calisicam
Hahhaha hatırlıyorum bebişim benimde olacağım o kesinBen de bu ayin basinda kimyasal olunca ve doktor kontrolünde moralim bozulunca hemen diyete ve spora baslamistim. Ama dongunun ortasindaki kontrolde doktor yeni ümit ışıklari yaktigi icin hemen diyeti de salladim sporu da biraktimbiraz da kafa isi onlar ya. Insan zihni mesgul iken odaklanamiyor
Kız daha yeni baktırdim hormonlaraKuzum bu gebelik belirtisi olabilir biliyorsun kiiama eğer değilse regl olunca bi hormonlarına baktırsana
İnşallah yaHadi bakalım şans getirir inşallah sizegidin bidahaki aya bize güzel haberler verin
Bende yaa saldıkça da alıyorum nefes alsam kilo olarak dönüyor resmenAaa ben bunasılsa hamile kalınca kilo alcam diye saldım diyeti
Evet canım hafta sonunda bi geçsin öyle gideyim
Bebeğimm daha erken ama dimii hiç moral bozmak yok
İnşallahsacibelinde canim pazartesiyi merakla heyecanla bekliyorum insallah gebelik belirtindir senin bu gogus siskinligi
aaaa sizde yerleşme düşüşü gibi birşey olmamışmıydı sizden çok umutluydum ben
Kiz sen regl oldun mu ki daha du hele bir dur
tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin
Canım ben hiç ateş takibi yapmadım hiç benim yapabileceğim bir şey değil o.aaaa sizde yerleşme düşüşü gibi birşey olmamışmıydı sizden çok umutluydum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?