- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.281
ayrıca kırmızılar gelene kadar umut hep var
İnşallah gerek kalmaz hamile haberini alırsın bu ay canımTamam kuzumm inşallah gerek kalmaz almama ama eğer gerekirse onu alayım bu sefer de
Canım ben hiç ateş takibi yapmadım hiç benim yapabileceğim bir şey değil o.
kuzum baktir tabi Allah korusun aksatma kontrollerini biseycik olmaz insallahİnşallahama regl olursam meme muayenesine gideceğim kuzum meme kanseri riski taşıyorum malesef
Hayırlı olsun bal gibi pozitif silik vs de çıkmamış ben düşük bir beta çıkacağını sanmıyorum canımMerhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 11 de
Raglim gelmeyince 4 gün önce test yaptım pozitif ama daha kan tahlili yaptırmadım değerim düşük çıkar diye korkuyom erteleyip duruyom 3 4 test yaptım ilk başta silik çıkıp sonra koyulastilar
inşallah aranıza katırimolarak
Not : 3.
Son bat : 11 eylül
Gidiyorum gidiyorum kuzum senelik kontroller yaptırıyorum onun için de. Pek bebis varmış gibi hissetmiyorum ama haftaya regl gelirse pek şaşırmam. Sen nasılsın canımcim ?kuzum baktir tabi Allah korusun aksatma kontrollerini biseycik olmaz insallah
Yaa hiç ihmal etme kuzum önce sağlık sonra bebişİnşallahama regl olursam meme muayenesine gideceğim kuzum meme kanseri riski taşıyorum malesef
İyi yaptın bayağı ateş takibi yapan var yardımcı olacak çıkar mutlaka
Kuzum rahim filmi çektirdin miKuzum tabii ki sağlıklı gebelik istiyorum ama bu öyle bi şey ki sonunda üzüleceksem bile bir kez o mutluluğu yaşayabileyim istiyorum tam anlatamıyorum da kendimibiz 2 yıl 2 aydır deniyoruz hiç olmadı şimdiye kadat ikimizde de sorun yok sadece bende ultrasonda pco görüntüsü var 5 kg kadar verdim geçen yıl daha da vericem inşallah
Ben anneciğimi kaybettim bu hastalıktan. Bebisi de biraz da o yüzden geciktirdim, insan kendi annesini istiyor bu süreçlerde yanında. Kayınvalidem var çok iyi de biri Allah razı olsun kendi çocuklarından ayırmaz beni,çok düşkün de bana ama insan kendi annesini arıyor.Yaa hiç ihmal etme kuzum önce sağlık sonra bebiş
Kuzum kaçıncı gündü senin bugün unuttum ya
O zaman bebiştir inşallaahhhhhhhhKız daha yeni baktırdim hormonlaradoktor bakmayacak daha sen yine mi geldin diye
Canım inşallahhh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah buradaki herkes bu ay güzel haberleri alalımmmmİnşallah gerek kalmaz hamile haberini alırsın bu ay canım
Bana daBende yaa saldıkça da alıyorum nefes alsam kilo olarak dönüyor resmen
CAnım benimm anne varlığı büyük nimet bizlere yokluğu çok zordur eminim, yerini tutmaz ama neyse ki kayınvaliden biraz da olsa anne sevigisini sana hissetirebiliyomuşBen anneciğimi kaybettim bu hastalıktan. Bebisi de biraz da o yüzden geciktirdim, insan kendi annesini istiyor bu süreçlerde yanında. Kayınvalidem var çok iyi de biri Allah razı olsun kendi çocuklarından ayırmaz beni,çok düşkün de bana ama insan kendi annesini arıyor.
Yaa saçmalama Allah korusunn kendi elinle yoklasana birazİnşallahama regl olursam meme muayenesine gideceğim kuzum meme kanseri riski taşıyorum malesef
Evet kuzum geçen ay çektirdim o da temiz çıktı her şey çok güzel dedi doktorKuzum rahim filmi çektirdin mi
Yoktur bişi düzenli gidiyorum kuzum zaten bende ne sistim bu kadar yumurtlama erken oldu diye erken mi olacagim ki regl acaba 14 gün saymam lazım çatlamadan sonra değil miYaa saçmalama Allah korusunn kendi elinle yoklasana biraz
Kuzum benim başın sağolsun çok kötü bir hastalık buBen anneciğimi kaybettim bu hastalıktan. Bebisi de biraz da o yüzden geciktirdim, insan kendi annesini istiyor bu süreçlerde yanında. Kayınvalidem var çok iyi de biri Allah razı olsun kendi çocuklarından ayırmaz beni,çok düşkün de bana ama insan kendi annesini arıyor.
Ayyy sen bensin yeminleeeBana daama şöyle bi şey de var yrmek yemek bu dünyadaki en güzel şey olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?