💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayırlı olsun bal gibi pozitif silik vs de çıkmamış ben düşük bir beta çıkacağını sanmıyorum canım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Sen kanını için rahat bir şekilde ver bize de haber et

Kuzum rahim filmi çektirdin mi

Yaa hiç ihmal etme kuzum önce sağlık sonra bebiş
Ben anneciğimi kaybettim bu hastalıktan. Bebisi de biraz da o yüzden geciktirdim, insan kendi annesini istiyor bu süreçlerde yanında. Kayınvalidem var çok iyi de biri Allah razı olsun kendi çocuklarından ayırmaz beni,çok düşkün de bana ama insan kendi annesini arıyor.

CAnım benimm anne varlığı büyük nimet bizlere yokluğu çok zordur eminim, yerini tutmaz ama neyse ki kayınvaliden biraz da olsa anne sevigisini sana hissetirebiliyomuş Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim böyle acı yaşatmasın bir daha
SEnde kontrollerini hiç aksatmadan gidip gel bebeğim kendine çok dikkat et Allahım korusun her türlü hastalıktan

Kuzum benim başın sağolsun çok kötü bir hastalık bu madem öyle bi şry var düzenli git doktora sakın ihmal etme Allah korusun ama hemen en kötüsünü de düşünme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…