- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.301
Aynen aynen öyle say gerçi benim 14 gün olduğuna inanmıyorum döngülerim kısa çünküYoktur bişi düzenli gidiyorum kuzum zaten bende ne sistim bu kadar yumurtlama erken oldu diye erken mi olacagim ki regl acaba 14 gün saymam lazım çatlamadan sonra değil mi
Çok sağol kuzum benim öyle gerçekten kayınvalidem çok iyi gerçekten dün yemeğe çağırdı bu akşam için ne seversem onu yapacakmış pek tatlı kadınCAnım benimm anne varlığı büyük nimet bizlere yokluğu çok zordur eminim, yerini tutmaz ama neyse ki kayınvaliden biraz da olsa anne sevigisini sana hissetirebiliyomuşAnneciğinin mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim böyle acı yaşatmasın bir daha
SEnde kontrollerini hiç aksatmadan gidip gel bebeğim kendine çok dikkat et Allahım korusun her türlü hastalıktan
yaptir canim hayat kurtariyor erken teshisler ki kurtulma sansi en yuksek tur.. benim kayinvalidemde mucadele ediyor su an ama cok sukur iyiye gidiyor teknoloji de ilerledi cidden.Gidiyorum gidiyorum kuzum senelik kontroller yaptırıyorum onun için de. Pek bebis varmış gibi hissetmiyorum ama haftaya regl gelirse pek şaşırmam. Sen nasılsın canımcim ?
Ünide arkadaşlarım derdi ki yemek yerken o kadar zevk alıyosun ki sana bakınca iştahım açılıyoAyyy sen bensin yeminleeeeşim hep dalga geçer yemek için yaşama yaşamak için ye der ama ben yemek için yaşayanlardanım çok mutlu oluyorum yerken
sahane bi anne olursun canimcim sen, bebis de sana yeter eminim onun sevgisi masumlugu tum dunyani guzellestirirÇok sağol kuzum benim öyle gerçekten kayınvalidem çok iyi gerçekten dün yemeğe çağırdı bu akşam için ne seversem onu yapacakmış pek tatlı kadınbenim uzun zaman oldu annemi kaybetmenin üstünden yıllar geçti. O yüzden yalnızdim düğünümde falan da hani böyle her seyimi kendim yaptım. Allah da gücünü veriyor inan. Sonradan dedim bebiş olsa ona da yeterim herhalde diye biraz da öyle karar verdim
Kuzum kayınvalidene acil sifalar diliyorum inşallah bir an önce atlatıryaptir canim hayat kurtariyor erken teshisler ki kurtulma sansi en yuksek tur.. benim kayinvalidemde mucadele ediyor su an ama cok sukur iyiye gidiyor teknoloji de ilerledi cidden.
canim benim annenle ilgili gordum, Allahim mekanini cennet eylesin acini tahmin edemem ama tek duam cok saglikli bir bebisin olur en kisa zamanda onun sevgisi tum yaralarini sarar
ben iyiyim canim Allah baska dert vermesin diyorum iste ne diyeyim.. 9.haftadan sonra zehirliyormus sadece onun icin biraz tedirginim haftaya carsamba randevum tam 9+0 olucam bebek yasiyor mu yasamiyor mu bilmiyorum vs. karmasigim cok arafta kaldim boyle :)
Bebeğimm daha erken ama dimii hiç moral bozmak yok
Evet canım, uygulamada onaylamıştı hatta o düşüşü ama yanlışmış demek kiaaaa sizde yerleşme düşüşü gibi birşey olmamışmıydı sizden çok umutluydum ben
Kiz sen regl oldun mu ki daha du hele bir dur
Kuzum kaçıncı gündü senin bugün unuttum ya
Canım benim, allah rahmet eylesinBen anneciğimi kaybettim bu hastalıktan. Bebisi de biraz da o yüzden geciktirdim, insan kendi annesini istiyor bu süreçlerde yanında. Kayınvalidem var çok iyi de biri Allah razı olsun kendi çocuklarından ayırmaz beni,çok düşkün de bana ama insan kendi annesini arıyor.
amin canim cok sagol..Kuzum kayınvalidene acil sifalar diliyorum inşallah bir an önce atlatır
Kanaman falan yok değil mi bu arada seni umutlandırmak da istemiyorum ama ilk haber verdiğinde gerçekten çok çok üzüldüm. Şimdi de acaba ultrason cihazından miydi ne bileyim sen kendini nasıl hissediyorsun şuan
Yetersin tabi kuzucum dünyanın en güzel annelerinden olacaksınÇok sağol kuzum benim öyle gerçekten kayınvalidem çok iyi gerçekten dün yemeğe çağırdı bu akşam için ne seversem onu yapacakmış pek tatlı kadınbenim uzun zaman oldu annemi kaybetmenin üstünden yıllar geçti. O yüzden yalnızdim düğünümde falan da hani böyle her seyimi kendim yaptım. Allah da gücünü veriyor inan. Sonradan dedim bebiş olsa ona da yeterim herhalde diye biraz da öyle karar verdim
Beraberce kasıma gidelim o zaman kuzucum, modumuzu düşürmek yok olacak elbetEvet canım, uygulamada onaylamıştı hatta o düşüşü ama yanlışmış demek ki
Olsa çıkardı kızlarım ya, bugün 11. Gün çatlama gününü saymazsak ama tahminimce çünkü piki gördüm ama sonra testim bittiği için ne zaman çatladı bilmiyorum kuzular.
Ama zaten regle 3 gün kaldı çok net çıkması lazımdı bugün.
Önümüzdeki aydaki maçlara bakacağız artık
Beni anlatıyorsun resmen yaaÜnide arkadaşlarım derdi ki yemek yerken o kadar zevk alıyosun ki sana bakınca iştahım açılıyoaşk yaşarım ben yemekle mükemmel bi şey yemek ay keşke yakın olsak da kız kıza pizza partisi yapsak
Kuzum benim artık kısmet diyorum diyecek bir şey de bulamıyorumamin canim cok sagol..
biliyorum kuzum inan acimi hissettigini anladimyok cihaz cok iyimis canim soylediler. Milyonda bir Allah in mucizesi olur diyorum ben olursa da cunku 8 haftalik fetus 2.7 mm cikar mi kese de 15.1 mm idi..
bebegim bir de ben 2 haftadir gram belirti tasimiyordum zaten diyordum hep hani rahat bir hamilelik gecirebilirim tamam da bir insanin uykusu da mi gelmez hani ne bileyim agzinin tadida mi degismez hic yok belirtim gelisimi durdugu an benim belirtiler de bitmis :)
Ehehe bende onlara iyiyim kuzum benim aslında karşılıklı ama ne kadar iyi olsan da kötüsüne denk gelince çok zor yani. Ben şanslı olduğumu düşünürüm kayinvalidemi gören herkes de der annen sana dua etmiş diyeYetersin tabi kuzucum dünyanın en güzel annelerinden olacaksın
Allah razı olsun öyle kayınvalidelerden, kendi kızı gibi seviyor demek
Çok sağol kuzum benimCanım benim, allah rahmet eylesin
İnşallah rabbim tez vakitte sanada annelik duygusunu yaşatsın, bir an önce bebişine kavuş inşallahBebeğin sana çok iyi gelecek, senin herşeyin olacak
canim benim once senin alalim buradan 1 2 ay sonra yetisirim sizeKuzum benim artık kısmet diyorum diyecek bir şey de bulamıyoruminşallah tekrar en kısa zamanda sağlıcakla gebe haberini almayı istiyorum
Sen nasılsın kuzum ? Kanaman başladı mı ?canim benim once senin alalim buradan 1 2 ay sonra yetisirim sizeamin canim saglikla gelsin bebisler
Kuzum regle kadar yine de umut vardir her zaman
İnşallah agzinizdan al damliyoooooHayırlı olsun bal gibi pozitif silik vs de çıkmamış ben düşük bir beta çıkacağını sanmıyorum canımsağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . Sen kanını için rahat bir şekilde ver bize de haber et
Var doğdu büyüdü size göstermedik, söylemedik diyesim geliyor bazenKizlar ya insanlar neden bu kadar bos bugaz ya. Neden beri gordukleri yerde bebek yokmu diye soruyorlar bide olur olmaz yerde yapiyorlar bunu cok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?