💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok doğru söylüyorsun kuzum
Oyyy ne güzel olur inşallah bebeğim amiinnn

Sen nasılsın kuzum ? Kanaman başladı mı ?
Dün sana yazmıştım çok geçmiş olsun diye gözünden kaçtı sanırım. Ya da sen cevap verdin benim gözümden kaçtı
Kuzum kusura bakma inan o kafayla kaçırmışımdır gözden yeni yeni kendime geliyorum.. başlamadı canım kanamam çarşamba günü tam 9 hafta olucak o zamana başlamazsa burada ilaç verecekler türkiyede de baktırıcam tekrar haftaya cumartesi gelicem bişey kalmış mı diye şu an hiç bişiy yok ama sen nasılsın canım

Peki kuzum hiç mi ihtimal yokmuş yani haftaya belki gittiğinde normal dönmüş olma ihtimali umarım olur Olmazsada üzülme demiycem üzüleceksin elbette.. Ama inşallah kendini toparlayacaksın ve birdahaki sefere sağlıkla ilerleyen bir gebeliğin olacak ve sağlıkla alacaksın bebişini kucağına
Ben kaç gündür test yapıyorum kuzum bugüb 11.günümdü yine negatif gördüm önümüzdeki aya artık umutlar

Kızlarr bir şey soracağım ben regl olunca yine 3. Gün hormonlar için gideceğim. Ama farklı bir doktora gideceğim bu sefer
Sorum şu bu dönem sadece bir yumurta oluştu ve o olgunlaştı ya bu durumdan doktora bahsetsem. Femara ve çatlatma iğnesi gibi birşeyler istesem onaylar mı acaba ?

Canım 5.5-6 hafta boyutunda fetus 2.7 mm düşün ne kadar ufak.. 2-2.5 hafta geriden geliyor gibi düşün milyonda bir ihtimal olur bence mucize eseri.. o yüzden kendimi toparlayıp önüme bakacağım kuzum başka çare yok sadece şu an içimde ve kalbi atıyor mu bilmiyorum karından alamadı vajinal çarşamba bakıcak işte..
canım çatlamanın 11. Gunuyse hala şans var aslında iyi düşünelim daha erken :) ben 12.günde öğrenmiştim akşamına.. ama umudumuz hep var bir sonraki ay nasip olsun

dimi dimi sanki kendileri bakıyor bir keresine bir teyze bana şey dedi “sen çocuk yapmıyorsun bedavaya yemek yiyorsun“ diyor ağzım açık kaldı kadına cevap bulamadım. Sanki ben yemek yemek için doğuracak mışım

Onlara neyse. Terbiyesizler. Resmen yatak odamızı soruyorlar. Çok hadsizler. Ama yapacak birşey yok. Bu insanlar da hayatın gerçeği kuzum. En aZ yara almaya bakacağız
Aynen yapacak bir şey yok birini sustursan öbürü başlıyor torba değilki ağzını büzesin

Kizlar ya insanlar neden bu kadar bos bugaz ya. Neden beri gordukleri yerde bebek yokmu diye soruyorlar bide olur olmaz yerde yapiyorlar bunu cok sinir bozucu
Canim insanlarin geneli degil malesef cahil nerde nasil konusmasini bilmeyen insanlar var etrafta bekarsın nezaman evleneceksin?
Evlenirsin ee hadi cocuk yokmu olmuyormu?
Cocuk olur e bu kardessiz olmaz 2.nezaman?
Kimse icin yasamiyruz kim ne dedi zerre umrumzda olmasin ..

Kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden anlamadan bilmeden konusurlar.. ben bugunume bakiyrum el icin yasamiyruz.. herkes afedersin bir kendi burnunun b..kuna baksin sonra yargi dagitsin.. ole insanlari kaile alma uzme kendini️mucizeler bizimle olsun

Ay kuzum tr ye gelmene çok sevindim tüm kontrollerini de yaptırırsin rahat rahat

çok haklısın canım eşimin kuzeni evlendi karısıda 1-2 ay sonra gebe kaldı kadının bir böbürlenmesi var ” yok ben hamileyim yok ben böyleyim şöyleyim “ çok görüşmüyoruz zatende her görüştüğüzde de gyna geldi gari. Böyle yapıyor ama huzuru yok kadının kayınvalidesiyle anlaşamıyor kocasıyla her gün kavga. Bir kere kadın telefonundan bir şey göstermek için bana verdi denk geldim google dan üzüntü bebeğe zarar verir mi diye aratmış ss almış bunuda. Yani diyeceğim o ki hamileyim diye her şey mükemmel olmuyor

Bebeğim 2 sene önce hastaneye gidip gelmekten bıkmıştım hiç olumlu sonuçta alamayınca bırakmıştım kuzum gitmedim hiç muayeneye bile
O zaman kesin yaptir tatlim. Ama ben de boyleydim biliyor musun.. aylarca direndim gitmemek icin. En son cesaretimi toplayip gittim bu ay. Gerci ne ise yarayacak onu da bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…