- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.321
En son ne zaman baktirdin sen hormonlara kuşum?Hahhaha hatırlıyorum bebişim benimde olacağım o kesinşimdi böyle diyorum ama kendimi ovu sipariş ederken bulmam inşallah reglin 3.günü belki giderim doktora
Çok doğru söylüyorsun kuzumEhehe bende onlara iyiyim kuzum benim aslında karşılıklı ama ne kadar iyi olsan da kötüsüne denk gelince çok zor yani. Ben şanslı olduğumu düşünürüm kayinvalidemi gören herkes de der annen sana dua etmiş diyeinşallah hepimiz tatlı anneler olarak ayrılacağız buradan ama buradan sonra başka grupta bebislerimizin gaz sancısını falan konuşacağız
Kuzum kusura bakma inan o kafayla kaçırmışımdır gözden yeni yeni kendime geliyorum.. başlamadı canım kanamam çarşamba günü tam 9 hafta olucak o zamana başlamazsa burada ilaç verecekler türkiyede de baktırıcam tekrar haftaya cumartesi gelicem bişey kalmış mı diyeSen nasılsın kuzum ? Kanaman başladı mı ?
Dün sana yazmıştım çok geçmiş olsun diye gözünden kaçtı sanırım. Ya da sen cevap verdin benim gözümden kaçtı
Hepsinden nefret ediyorum.Kizlar ya insanlar neden bu kadar bos bugaz ya. Neden beri gordukleri yerde bebek yokmu diye soruyorlar bide olur olmaz yerde yapiyorlar bunu cok sinir bozucu
Bebeğim 2 sene önceEn son ne zaman baktirdin sen hormonlara kuşum?
Peki kuzum hiç mi ihtimal yokmuş yani haftaya belki gittiğinde normal dönmüş olma ihtimali umarım olurKuzum kusura bakma inan o kafayla kaçırmışımdır gözden yeni yeni kendime geliyorum.. başlamadı canım kanamam çarşamba günü tam 9 hafta olucak o zamana başlamazsa burada ilaç verecekler türkiyede de baktırıcam tekrar haftaya cumartesi gelicem bişey kalmış mı diyeşu an hiç bişiy yok ama sen nasılsın canım
Canım 5.5-6 hafta boyutunda fetus 2.7 mm düşün ne kadar ufak.. 2-2.5 hafta geriden geliyor gibi düşün milyonda bir ihtimal olur bence mucize eseri.. o yüzden kendimi toparlayıp önüme bakacağım kuzum başka çare yok sadece şu an içimde ve kalbi atıyor mu bilmiyorum karından alamadı vajinal çarşamba bakıcak işte..Peki kuzum hiç mi ihtimal yokmuş yani haftaya belki gittiğinde normal dönmüş olma ihtimali umarım olurOlmazsada üzülme demiycem üzüleceksin elbette.. Ama inşallah kendini toparlayacaksın ve birdahaki sefere sağlıkla ilerleyen bir gebeliğin olacak ve sağlıkla alacaksın bebişini kucağına
Ben kaç gündür test yapıyorum kuzum bugüb 11.günümdü yine negatif gördüm önümüzdeki aya artık umutlar
dimi dimi sanki kendileri bakıyor bir keresine bir teyze bana şey dedi “sen çocuk yapmıyorsun bedavaya yemek yiyorsun“ diyor ağzım açık kaldı kadına cevap bulamadım. Sanki ben yemek yemek için doğuracak mışımVar doğdu büyüdü size göstermedik, söylemedik diyesim geliyor bazenÇok alakasız biri ben de yanlarındayken akrabama çocukları var mı diye sormuştu, ben de var ama buraya getirmiyorum demiştim. Neyse ki duymadı sanki olsa haberi olmayacak, ki olsa ne yapacak gelip o mu bakacak çok merak ediyorum. Öğrenir öğrenmez kapısına koşmam inş
Çare de yok maalesef çok meraklı bir toplumuz. Ama benim asla aklıma gelmez aaa kaç yıllık evliler neden çocuk yapmadılar vs demek.
bendeHepsinden nefret ediyorum.
Onlara neyse. Terbiyesizler. Resmen yatak odamızı soruyorlar. Çok hadsizler. Ama yapacak birşey yok. Bu insanlar da hayatın gerçeği kuzum. En aZ yara almaya bakacağızbendeinsanların içinde çok kötü oluyorum
Aynen yapacak bir şey yok birini sustursan öbürü başlıyor torba değilki ağzını büzesinOnlara neyse. Terbiyesizler. Resmen yatak odamızı soruyorlar. Çok hadsizler. Ama yapacak birşey yok. Bu insanlar da hayatın gerçeği kuzum. En aZ yara almaya bakacağız
Canim insanlarin geneli degil malesef cahil nerde nasil konusmasini bilmeyen insanlar var etrafta bekarsın nezaman evleneceksin?Kizlar ya insanlar neden bu kadar bos bugaz ya. Neden beri gordukleri yerde bebek yokmu diye soruyorlar bide olur olmaz yerde yapiyorlar bunu cok sinir bozucu
Ay kuzum tr ye gelmene çok sevindim tüm kontrollerini de yaptırırsin rahat rahatKuzum kusura bakma inan o kafayla kaçırmışımdır gözden yeni yeni kendime geliyorum.. başlamadı canım kanamam çarşamba günü tam 9 hafta olucak o zamana başlamazsa burada ilaç verecekler türkiyede de baktırıcam tekrar haftaya cumartesi gelicem bişey kalmış mı diyeşu an hiç bişiy yok ama sen nasılsın canım
çok haklısın canım eşimin kuzeni evlendi karısıda 1-2 ay sonra gebe kaldı kadının bir böbürlenmesi var ” yok ben hamileyim yok ben böyleyim şöyleyim “ çok görüşmüyoruz zatende her görüştüğüzde de gyna geldi gari. Böyle yapıyor ama huzuru yok kadının kayınvalidesiyle anlaşamıyor kocasıyla her gün kavga. Bir kere kadın telefonundan bir şey göstermek için bana verdi denk geldim google dan üzüntü bebeğe zarar verir mi diye aratmış ss almış bunuda. Yani diyeceğim o ki hamileyim diye her şey mükemmel olmuyorCanim insanlarin geneli degil malesef cahil nerde nasil konusmasini bilmeyen insanlar var etrafta bekarsın nezaman evleneceksin?
Evlenirsin ee hadi cocuk yokmu olmuyormu?
Cocuk olur e bu kardessiz olmaz 2.nezaman?
Kimse icin yasamiyruz kim ne dedi zerre umrumzda olmasin ..
Kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden anlamadan bilmeden konusurlar.. ben bugunume bakiyrum el icin yasamiyruz.. herkes afedersin bir kendi burnunun b..kuna baksin sonra yargi dagitsin.. ole insanlari kaile alma uzme kendini️mucizeler bizimle olsun
19unda gece olmuş gibi geldi bana ama daha tecrübeli arkadaşlar cevap verirler
Teşekkürler inşallah tutmuştur ozaman Rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın inşaALLAH birbirimize dua edelim inşallah hayırlısıyla Rabbim bizlerede minik mucize lerimizi nasip etsin19unda gece olmuş gibi geldi bana ama daha tecrübeli arkadaşlar cevap verirler
19undaki pik bence canim
O zaman kesin yaptir tatlim. Ama ben de boyleydim biliyor musun.. aylarca direndim gitmemek icin. En son cesaretimi toplayip gittim bu ay. Gerci ne ise yarayacak onu da bilmiyorum amaBebeğim 2 sene öncehastaneye gidip gelmekten bıkmıştım hiç olumlu sonuçta alamayınca bırakmıştım kuzum gitmedim hiç muayeneye bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?