💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ah bu doktor işleri çok sıkıntı gerçekten bekletebiliyorlar böyle hele çok bilinen bir doktorsa neyse sağlık olsun diyelim ayy o nasıl fiyat farkı serbest piyasanın suyunu çıkarmışlar ama ayrıca umutlarim tükendi ne demek ya daha vakti var yok öyle hemen olmadı demek
Ya sonrasina cok takilma kuzum. Olacagi varsa o iliskiyle de olur. Hem asil pik gunu onemli diyorlar zaten. Insallah olmustur
Takilmicam diyorum bir bakmışım takılmışım hahaha. Geri su saatten sonra yapacak bir şeyim yok oluruna bırakmam lazım. İnşallah

Ateş takibi yapan arkadaşlar, ateş nasıl bir artış göstermeli? Yumurtlama ile beraber mi yükselir? Yoksa döllenme mi olmalı? Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Yumurtlama sonrası bekleme çok zorlu oluyor. 2 hafta geçmek bilmiyor.
Aynen haklısınız bende çok sabırsız biriyim ama artık her ay adet zamanı hüsrana uğradım alışkında sayılırım bazen üzülüyorum bazende hayırlısı nasip diyip kendimi teselli ediyorum artık ya beceremiyoruz yada vakti vardır diyorum artık

Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım.
İnşallah gönlüne göre olsun herşey

Ateş takibi yapan arkadaşlar, ateş nasıl bir artış göstermeli? Yumurtlama ile beraber mi yükselir? Yoksa döllenme mi olmalı? Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen.
Ben ilk defa bu ay yapiyorum yumurtlama öncesi keskin bir düşüş olurmuş ve catlama ile birlikte ateş yükselirmiş. Sonrasında da yüksek seyrediyor ateş adete kadar. Eğer gebelik varsa yerleşme düşüşü olabilirmiş ateşte ama herkeste olmuyormuş. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

Kuzum ne alaka 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitife dönen kızlar var, geç döllenme ihtimali var, 11. Gün erken bi vakit unutma regl gelene kadar umut vardır

Kızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filan tek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .

Eklentiler

• 0E7832C1-8894-4F4A-981B-470B27F8286C.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 52
  • C28AA5AA-DAA8-47CF-88D8-7C32DF1F79EB.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 58
Ayyy benim kocam da yemeği az yiyo sonra fındık fıstık falan yiyo ama ben yemek yiyecek arkadaş arıyorum ya hiç anlaşamıyoruz

Kizlar ya insanlar neden bu kadar bos bugaz ya. Neden beri gordukleri yerde bebek yokmu diye soruyorlar bide olur olmaz yerde yapiyorlar bunu cok sinir bozucu
Ahhh ahhh her gördüğünde soruyor insanlar ne diyeceğimi de bilemiyorum artık ...

Kuzum ne alaka 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitife dönen kızlar var, geç döllenme ihtimali var, 11. Gün erken bi vakit unutma regl gelene kadar umut vardır
İlk gebeliğimde de 11.gün negatif 12.gün pozitif görmüştüm bende kuzum ama bu ay 1 yumurta olunca yani belki tam olgunlaşmadı bile o yüzden pekte hevesli değildim. Doktorda zaten bu ay hamile kalma ihtimalin %11 demişti o yüzden sanmıyorum kuzum
Ama sizlerde pozitifi göreceğizz inşallaah

Kızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filan tek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .
Kuzum anlayamadım ki sabah ilk idrarla yapıp atsana bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…