- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.896
- 158
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.341
Yumurtlama gerçekleşmemiş olabilir. Eğer yumurtlama olduysa da 19 unda olmuş. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor. Stres beslenme falan etkilemiş olabilir.
Ayy inşallah canm sağol birde oldunu görsek daha çok sevincezz19undaki pik bence canim
Ah bu doktor işleri çok sıkıntı gerçekten bekletebiliyorlar böyle hele çok bilinen bir doktorsa neyse sağlık olsun diyelimBebişim kadın doğuma randevu almıştım şu mantar olayı için, varsa önlem alıyım bir an önce diye ama doktorun acil ameliyatı çıkmış beklemedim bende sinir oldumsoonra hastanenin ordaki eczaneden test alıyım bari dedim bebetime varmış kurtulamadım şu bebetime dan birde üstüne kazıklandım kendi evimin ordaki eczaneye 7,5 tl veriyordum bu 50 lira aldı 2 teste içim acıdı, bebetime a 50 tl verilir mii
Sonuç iseeeeeeee koskoca tek çizgi
Umutlarım tükendi bu ay için
Uzun yazdım birazcık ama dert yanmak istedim bebeğim
Takilmicam diyorum bir bakmışım takılmışım hahaha. Geri su saatten sonra yapacak bir şeyim yok oluruna bırakmam lazım. İnşallahYa sonrasina cok takilma kuzum. Olacagi varsa o iliskiyle de olur. Hem asil pik gunu onemli diyorlar zaten. Insallah olmustur
Bence de 19u pik
Hmm olabilir artık adet günü oldu olmadı görcem teşekkürler bu aradaYumurtlama gerçekleşmemiş olabilir. Eğer yumurtlama olduysa da 19 unda olmuş. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor. Stres beslenme falan etkilemiş olabilir.
İnşallahBence de 19u pik
Hakkınızda hayırlısı olsun. Yumurtlama sonrası bekleme çok zorlu oluyor. 2 hafta geçmek bilmiyor.Hmm olabilir artık adet günü oldu olmadı görcem teşekkürler bu arada
Aynen haklısınız bende çok sabırsız biriyim ama artık her ay adet zamanı hüsrana uğradım alışkında sayılırım bazen üzülüyorum bazende hayırlısı nasip diyip kendimi teselli ediyorum artık ya beceremiyoruzHakkınızda hayırlısı olsun. Yumurtlama sonrası bekleme çok zorlu oluyor. 2 hafta geçmek bilmiyor.
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım.Canım 5.5-6 hafta boyutunda fetus 2.7 mm düşün ne kadar ufak.. 2-2.5 hafta geriden geliyor gibi düşün milyonda bir ihtimal olur bence mucize eseri.. o yüzden kendimi toparlayıp önüme bakacağım kuzum başka çare yok sadece şu an içimde ve kalbi atıyor mu bilmiyorum karından alamadı vajinal çarşamba bakıcak işte..
canım çatlamanın 11. Gunuyse hala şans var aslında iyi düşünelim daha erken :) ben 12.günde öğrenmiştim akşamına.. ama umudumuz hep var bir sonraki ay nasip olsun
Ben ilk defa bu ay yapiyorum yumurtlama öncesi keskin bir düşüş olurmuş ve catlama ile birlikte ateş yükselirmiş. Sonrasında da yüksek seyrediyor ateş adete kadar. Eğer gebelik varsa yerleşme düşüşü olabilirmiş ateşte ama herkeste olmuyormuş. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlarAteş takibi yapan arkadaşlar, ateş nasıl bir artış göstermeli? Yumurtlama ile beraber mi yükselir? Yoksa döllenme mi olmalı? Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen.
Kuzum ne alaka 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitife dönen kızlar var, geç döllenme ihtimali var, 11. Gün erken bi vakit unutma regl gelene kadar umut vardırEvet canım, uygulamada onaylamıştı hatta o düşüşü ama yanlışmış demek ki
Olsa çıkardı kızlarım ya, bugün 11. Gün çatlama gününü saymazsak ama tahminimce çünkü piki gördüm ama sonra testim bittiği için ne zaman çatladı bilmiyorum kuzular.
Ama zaten regle 3 gün kaldı çok net çıkması lazımdı bugün.
Önümüzdeki aydaki maçlara bakacağız artık
B bernaad S simurggggKızlarr bir şey soracağım ben regl olunca yine 3. Gün hormonlar için gideceğim. Ama farklı bir doktora gideceğim bu sefer
Sorum şu bu dönem sadece bir yumurta oluştu ve o olgunlaştı ya bu durumdan doktora bahsetsem. Femara ve çatlatma iğnesi gibi birşeyler istesem onaylar mı acaba ?
Ayyy benim kocam da yemeği az yiyo sonra fındık fıstık falan yiyo ama ben yemek yiyecek arkadaş arıyorum ya hiç anlaşamıyoruzBeraberce kasıma gidelim o zaman kuzucum, modumuzu düşürmek yok olacak elbet
Beni anlatıyorsun resmen yaaablamla karşılıklı binalarda oturuyorduk her gün yeme partileri yapardık taşındı başka şehire gitti tek kaldımm, gerçekten keşke buralarda olsaydın yahuu beni anlayıp bana benim gibi eşlik edecek kimsem yok eşim hele kuş gibi yiyip kalkıyor deli oluyorum
Ahhh ahhh her gördüğünde soruyor insanlar ne diyeceğimi de bilemiyorum artık ...Kizlar ya insanlar neden bu kadar bos bugaz ya. Neden beri gordukleri yerde bebek yokmu diye soruyorlar bide olur olmaz yerde yapiyorlar bunu cok sinir bozucu
Bahset için rahat etsin zaten gerekli görmezse takviye vermez diye düşünüyorum.
İlk gebeliğimde de 11.gün negatif 12.gün pozitif görmüştüm bende kuzumKuzum ne alaka 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitife dönen kızlar var, geç döllenme ihtimali var, 11. Gün erken bi vakit unutma regl gelene kadar umut vardır
Kuzum anlayamadım ki sabah ilk idrarla yapıp atsana bizeKızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filantek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .
Bebişim bence her sürecini anlat doktora, sonra muayeneni de olursun muhtemelen yumurta takibi önerebilir geçen ay yaptırdin mi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?