- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.361
Kuzum sen bahset gerekli görürse başlar doktor, ama denemekten zarar gelmez bence
O zaman 3 ay içinde senden güzel haber alıcaz inanıyorum kuzumEvet kuzum geçen ay çektirdim o da temiz çıktı her şey çok güzel dedi doktor
Canım son attıkların negatif görünüyor sabah ilk idrarla dene bir de bakalımKızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filantek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .
İlk gebeliğimde tam 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim. O zamanlar amh 1.90 civarıydıBahset için rahat etsin zaten gerekli görmezse takviye vermez diye düşünüyorum.
Geçen ay yaptırmıştım kuzum sadece 1 yumurta görmüştü dr 14mm boyutunda o zamanda hafta sonuna çatlar demişti ama çatlamayı öğrenmek için gitmedim sadece testle takip ettim.Bebişim bence her sürecini anlat doktora, sonra muayeneni de olursun muhtemelen yumurta takibi önerebilir geçen ay yaptırdin mi bilmiyorum ama
Hadi bakalım yumurtlama belirtilerim çok keskin oldu bu ay. Ateş de dediğiniz gibi düştü. Yükselişe geçiyor. Şimdi bata iki hafta var. Dayanabilirsen dayan clark cabbar.Ben ilk defa bu ay yapiyorum yumurtlama öncesi keskin bir düşüş olurmuş ve catlama ile birlikte ateş yükselirmiş. Sonrasında da yüksek seyrediyor ateş adete kadar. Eğer gebelik varsa yerleşme düşüşü olabilirmiş ateşte ama herkeste olmuyormuş. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
Canım yaş kaç? Kaç yıldır evlisin? Kaç aydır bebek deniyorsun? Doktorlar bunu soruyor öncelikle ilaç başlamak için.
İlaçsız 1 yumurta mı canım. İlaç var mı? Zaten ilaç da olsa istenen bir yumurta. Doktorun sana böyle cevap verebilir.Geçen ay yaptırmıştım kuzum sadece 1 yumurta görmüştü dr 14mm boyutunda o zamanda hafta sonuna çatlar demişti ama çatlamayı öğrenmek için gitmedim sadece testle takip ettim.
Ama hiç baktırmadım doktorum gerek duymadı. O kadar hızlımı düşüyor bilemiyorum. Ama bazı aylar yumurtamız olmaması bile normal sayılıyor. Bu ay sadece 1 tane oldu diye düşmüş olabilir diye düşünme benceİlk gebeliğimde tam 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim. O zamanlar amh 1.90 civarıydı
Bu sefer denemeye başlayalı 9 ay oldu, 3 ay önce amh 1.39du. Dahada düşmüş olabilir mi diye korkuyorum, doktor sadece 1 yumurta gördüğü için
Su içse yarayanlardan mı ? Su böreği tiramisuSevmeyince de kilo alıyoröyle birini tanıyorum da
Akşam ki yaptığın testtede çok silik bir çizgi gördüm ben canım. En iyisi sabah tekrar etKızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filantek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .
Kuzucum bak kendin yaşamışsın bir deİlk gebeliğimde de 11.gün negatif 12.gün pozitif görmüştüm bende kuzumama bu ay 1 yumurta olunca yani belki tam olgunlaşmadı bile o yüzden pekte hevesli değildim. Doktorda zaten bu ay hamile kalma ihtimalin %11 demişti o yüzden sanmıyorum kuzum
Ama sizlerde pozitifi göreceğizz inşallaah
En sıkıntılı süreç haklısın ateş yükselişe geçtiyse catlamis oluyormuş ilişkiye devam et bence benim gibi yarıda bırakmaHadi bakalım yumurtlama belirtilerim çok keskin oldu bu ay. Ateş de dediğiniz gibi düştü. Yükselişe geçiyor. Şimdi bata iki hafta var. Dayanabilirsen dayan clark cabbar.
İlaçsız canım ama gelişme için gitmeden öncede 1 yumurta gördüğünü söylemişti. Başka yumurtan yok dedi anlamadım. Ve bu ay bir dene hamile kalma ihtimalin %11 demiştiİlaçsız 1 yumurta mı canım. İlaç var mı? Zaten ilaç da olsa istenen bir yumurta. Doktorun sana böyle cevap verebilir.
Yaa sen ne zaman çektirdiinnn ? Arkadaşına çok sevindim kuzummO zaman 3 ay içinde senden güzel haber alıcaz inanıyorum kuzumarkadaşım temmuz da çektirdi Ağustos da hamile kaldı temizdi Herşey benim sol tüp kapalı sağ açık çıktı bakalım inşallah güzel haberler veririm size
Heh ondan işteAma hiç baktırmadım doktorum gerek duymadı. O kadar hızlımı düşüyor bilemiyorum. Ama bazı aylar yumurtamız olmaması bile normal sayılıyor. Bu ay sadece 1 tane oldu diye düşmüş olabilir diye düşünme bence
Su içse yarayanlardan mı ? Su böreği tiramisu
Evet doğru demiş. Her kadının her ay hamile kalma ihtimali o kadar zaten kuzum. Ve zaten kadında bir yumurta olur canım. Bunlar normal ve olması gereken. İlaçtan önce muhtemelen yumurta takibi yapar. Yumurta büyüyor mu? Çatlıyor mu? Önce bunların takibi yapılır balım. Yaşın kaç? Kaç senedir evlisin? Ne kadar süredir deniyorsun? Özelde mi takipllisin?İlaçsız canım ama gelişme için gitmeden öncede 1 yumurta gördüğünü söylemişti. Başka yumurtan yok dedi anlamadım. Ve bu ay bir dene hamile kalma ihtimalin %11 demişti
amin canım Rabbim hepimize nasip etsinTeşekkürler inşallah tutmuştur ozaman Rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın inşaALLAH birbirimize dua edelim inşallah hayırlısıyla Rabbim bizlerede minik mucize lerimizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?