💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet kuzum geçen ay çektirdim o da temiz çıktı her şey çok güzel dedi doktor
O zaman 3 ay içinde senden güzel haber alıcaz inanıyorum kuzum arkadaşım temmuz da çektirdi Ağustos da hamile kaldı temizdi Herşey benim sol tüp kapalı sağ açık çıktı bakalım inşallah güzel haberler veririm size

Kızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filan tek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .
Canım son attıkların negatif görünüyor sabah ilk idrarla dene bir de bakalım

Bahset için rahat etsin zaten gerekli görmezse takviye vermez diye düşünüyorum.
İlk gebeliğimde tam 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim. O zamanlar amh 1.90 civarıydı
Bu sefer denemeye başlayalı 9 ay oldu, 3 ay önce amh 1.39du. Dahada düşmüş olabilir mi diye korkuyorum, doktor sadece 1 yumurta gördüğü için

Bebişim bence her sürecini anlat doktora, sonra muayeneni de olursun muhtemelen yumurta takibi önerebilir geçen ay yaptırdin mi bilmiyorum ama
Geçen ay yaptırmıştım kuzum sadece 1 yumurta görmüştü dr 14mm boyutunda o zamanda hafta sonuna çatlar demişti ama çatlamayı öğrenmek için gitmedim sadece testle takip ettim.

Hadi bakalım yumurtlama belirtilerim çok keskin oldu bu ay. Ateş de dediğiniz gibi düştü. Yükselişe geçiyor. Şimdi bata iki hafta var. Dayanabilirsen dayan clark cabbar.

Geçen ay yaptırmıştım kuzum sadece 1 yumurta görmüştü dr 14mm boyutunda o zamanda hafta sonuna çatlar demişti ama çatlamayı öğrenmek için gitmedim sadece testle takip ettim.
İlaçsız 1 yumurta mı canım. İlaç var mı? Zaten ilaç da olsa istenen bir yumurta. Doktorun sana böyle cevap verebilir.

Ama hiç baktırmadım doktorum gerek duymadı. O kadar hızlımı düşüyor bilemiyorum. Ama bazı aylar yumurtamız olmaması bile normal sayılıyor. Bu ay sadece 1 tane oldu diye düşmüş olabilir diye düşünme bence
Sevmeyince de kilo alıyor öyle birini tanıyorum da
Su içse yarayanlardan mı ? Su böreği tiramisu

Kızlar ,Farklı marka testle bir kaç saat sonra yeniden yaptım , heralde ben testin kendi çizgisini buluyorum efektle filan tek attığım da filtresiz gözle çok çok az görünen bi şey .
Akşam ki yaptığın testtede çok silik bir çizgi gördüm ben canım. En iyisi sabah tekrar et

Kuzucum bak kendin yaşamışsın bir de inşallah olur ama olmazsa da hiç önemli değil önümüze bakıcaz

Hadi bakalım yumurtlama belirtilerim çok keskin oldu bu ay. Ateş de dediğiniz gibi düştü. Yükselişe geçiyor. Şimdi bata iki hafta var. Dayanabilirsen dayan clark cabbar.
En sıkıntılı süreç haklısın ateş yükselişe geçtiyse catlamis oluyormuş ilişkiye devam et bence benim gibi yarıda bırakma

İlaçsız 1 yumurta mı canım. İlaç var mı? Zaten ilaç da olsa istenen bir yumurta. Doktorun sana böyle cevap verebilir.
İlaçsız canım ama gelişme için gitmeden öncede 1 yumurta gördüğünü söylemişti. Başka yumurtan yok dedi anlamadım. Ve bu ay bir dene hamile kalma ihtimalin %11 demişti

Kizlar benm yumurtlama 11 Ekim adetime daha var 26 27 ekim gibi ama ara ara adet olcakmisim gibi oluyo sonra geciyo birde yururken falan kasıklarım batıyor olabilir mi ya

Yaa sen ne zaman çektirdiinnn ? Arkadaşına çok sevindim kuzumm peki onun bir sorunu var mıydı ?kaç yıldan sonra oldu bir de ? İnşallah hepimiz güzel haberler vericezz

Heh ondan işte

İlaçsız canım ama gelişme için gitmeden öncede 1 yumurta gördüğünü söylemişti. Başka yumurtan yok dedi anlamadım. Ve bu ay bir dene hamile kalma ihtimalin %11 demişti
Evet doğru demiş. Her kadının her ay hamile kalma ihtimali o kadar zaten kuzum. Ve zaten kadında bir yumurta olur canım. Bunlar normal ve olması gereken. İlaçtan önce muhtemelen yumurta takibi yapar. Yumurta büyüyor mu? Çatlıyor mu? Önce bunların takibi yapılır balım. Yaşın kaç? Kaç senedir evlisin? Ne kadar süredir deniyorsun? Özelde mi takipllisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…