💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu doktora ilk defa gittim, ve devletteydi böyle umutsuz vaka gibi konuşunca noluyo dedim içimden. Normalde özelde bir doktora gidiyordum canım. Önceki doğum dokturuma sonra başka bir doktora gitmek istedim.
5 yıllık evliyim 32 yaşındayım. İlk çocuğumda 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim. O zamanlar amh 1.90dı bundan 3 ay önce baktırdığımda 1.39a düşmüş. Bu arada prolaktin ve tsh yüksekliğim var tsh için sürekli ilaç kullanıyorum. 2. Bebeği 9 aydır deniyoruz. Annemin erken menapoz öyküsü var 40 yaşındayken menapoza girdi. Bu durumdan dolayı biraz tedirginim benzer bir durum yaşarmıyım diye.

hormonlarım sizce nasıl adetin 3. günü bakıldı
tsh 1,50
estradiol 94,9
fsh 4,4
Lh 5,2
prolaktin 9,4
amh 6,4

Yaa sen ne zaman çektirdiinnn ? Arkadaşına çok sevindim kuzumm peki onun bir sorunu var mıydı ?kaç yıldan sonra oldu bir de ? İnşallah hepimiz güzel haberler vericezz
Kuzum arkadaşım 1 yıldr deniyordu hiç bir sıkıntı yoktu filmi çektirdiği ay hamile kaldı. Ben eylülde çektirdim

Canım ben de özelde takipliyim. Bir kez devlete hormon için kan vermeye gittim. Ağlaya ağlaya çıktım. Onun için bence çok takılma. Devlette bana söylenenleri kendi doktoruma anlattığım da çok gülmüştü. Öyle birşey yok diyerek gülmüştü. Güvendiğin doktora varsa bütçen varsa ona git mutlaka. Bence yumurta takibi için şartların oluşmuş, özele gidersen kesin yumurta takibi ve sonraki ay ilaç verir diye tahmin ediyorum ama devlette süreç daha yavaş ilerliyor olabilir. Sen bi çıtlat bakalım. Deneme sürecini 9 ay demeyip bir yıl dersen daha etkili olabilir.

Canım gerçekten devletteki doktorlar çok katı davranıyor ve genelde çok tersler tabii istisnalar vardır ama bana denk gelenlerin hepsi öyleydi. Açıkcası bende o gün ağlayarak çıktım. Ki kendi doktorumdan daha önce hiç böyle şeyler duymamıştım. Kendi doktorum çok pozitif olumlu bir insandır ilk hamileliğimde benim çok sıkıntılı geçmişti ama her doktor kontrolünde aşırı rahatlatıyordu beni.
Kendisi özel klinik açtı öyle olunca biraz daha ücret konusu arttığı için bi devleti deneyim diye düşünmüştüm. Ama tekrar kendi doktoruma gideceğim canım hiç değilse geçmiş hikayemi biliyor ona göre yönlendirir diye düşünüyorum.
İnşallah hepimiz bir an evvel sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Pik olmadan silikleşti testim bilginiz varmı neden öyle olur
Eki Görüntüle 3321281
19 u kesinlikle pik canım, testteki hatani söyleyeyim hepsini farklı saatlerde yapmış olman bir düzen yok 19 u gündüz yapsan muhtemelen daha koyu görecektin inşallah bebiş olmuştur önümüzdeki ay tekrarlamana gerek kalmaz ama kalırsa bu şekilde yapmanı önermem ovulasyon testini

B bernaad kızlar esi az yiyen nadir insanlardansınız bence çok şaşırdım suan benim eşim tam tersi. İki kişi de yemeği sevince tehlikeli ama insan kilo alıyor
Valla benim eşim diyette baklavaları var diye aldık adamı bir senede şekerpare oldu göbeği ikimizde yemek yemeyi seviyoruz ben çocukluğumdan beri yemek yaptığım için mutfakla aram iyi. Millet anne evinde şişer benimki evlenince şişti

O zaman kesin yaptir tatlim. Ama ben de boyleydim biliyor musun.. aylarca direndim gitmemek icin. En son cesaretimi toplayip gittim bu ay. Gerci ne ise yarayacak onu da bilmiyorum ama
Bence sende çok işe yarayacak bebeğim iyi ki gitmişim diyeceksin Bende giderim herhalde ya kontrol amaçlı gitmiş olayım
Gerçekten öyle kuzum ya birşey de diyemedim ellerim titreyerek vetdim parayı
Uzun zamandır olmayınca herhalde olacak gibi gelmedi bebişim
Canım ben gittiğimde 1 buçuk senedir deniyoruz hamilelik olmadı demiştim kendisi direkt başlamıştı tedaviye klomen ve çatlatma iğnesiyle Bence sende durumu anlatınca başlayacaktır tedaviye
Ayyy benim kocam da yemeği az yiyo sonra fındık fıstık falan yiyo ama ben yemek yiyecek arkadaş arıyorum ya hiç anlaşamıyoruz
Benimki sonradan atıştırmıyor da ya çay yanı hazırlıyorum atıştırmalık abur cubur falan uyuz uyuz o yiyene kadar ben bitiriyorum sonra kilo olarak dönüyor orası sıkıntı ama napim
B bernaad kızlar esi az yiyen nadir insanlardansınız bence çok şaşırdım suan benim eşim tam tersi. İki kişi de yemeği sevince tehlikeli ama insan kilo alıyor
YA ama yediği iyi bence bende zorla ağzına tıkıştırıyorum boy uzun kilosu çok düşük ne yaptımsa almıyor kilo Kız ben onun yerine de yiyorum o yemese bile o kilo alınıyor

Kuzum arkadaşım 1 yıldr deniyordu hiç bir sıkıntı yoktu filmi çektirdiği ay hamile kaldı. Ben eylülde çektirdim
Ne güzel yaa Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına ben de eylülde çektirdim inşallah olur ikimizin de

Ahahaha kız benimki de aldı kilo o Allah ın emri biz birlikte alıyoruz

Canım ben gittiğimde 1 buçuk senedir deniyoruz hamilelik olmadı demiştim kendisi direkt başlamıştı tedaviye klomen ve çatlatma iğnesiyle Bence sende durumu anlatınca başlayacaktır tedaviye
Kuzum tekrar Cemal Ünlü'ye gitmeyi düşünüyorum, eski doktorum ya belki daha doğru yönlendirir diye düşünüyorum

Geçen ay yaptırmıştım kuzum sadece 1 yumurta görmüştü dr 14mm boyutunda o zamanda hafta sonuna çatlar demişti ama çatlamayı öğrenmek için gitmedim sadece testle takip ettim.
Bende onu merak ediyorum aslında mesela ben bu ay piki de çatlamayi da çok net gördüm ovu testinde acaba gerekli büyüklüğe ulaştı mı yumurta bu ay ben tekrar bir gideceğim de doktora, doktor bana ovu testi önermemisti başka doktora gitmem lazım. Kadın bana yapma dediği halde yapıyorum çünkü

Benim doktor da bana yapma dedi o yüzden soramıyorum da

Benim doktor da bana yapma dedi o yüzden soramıyorum da
Ben başka doktora gidip sormayı düşünüyorum eşimin testini de istemişti inatla eşim test vermedi bende sinirlendim neyse aradı beni doktor sonuclarimi konuşmaya eşin test vermemiş dedi istemiyor napayım dedim. Ovu testi kullanayım mi dedim kesinlikle hayır dedi reglden sonra gün aşırı ilişki dedi ya hu gün aşırı takilacak kafa mı kalıyor aksama kadar çalışıyoruz diyemedim tamam dedim kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…