- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.401
aynen canım ben de ya mesela evet pik görüyoruz ama piki yumurta büyüdüğü için mi görüyoruz yoksa lh yükseldiği için miiBende onu merak ediyorum aslında mesela ben bu ay piki de çatlamayi da çok net gördüm ovu testinde acaba gerekli büyüklüğe ulaştı mı yumurta bu ay ben tekrar bir gideceğim de doktora, doktor bana ovu testi önermemisti başka doktora gitmem lazım. Kadın bana yapma dediği halde yapıyorum çünkü
Günaşırı gerçekten çok zor hele kışınBen başka doktora gidip sormayı düşünüyorum eşimin testini de istemişti inatla eşim test vermedi bende sinirlendimneyse aradı beni doktor sonuclarimi konuşmaya eşin test vermemiş dedi istemiyor napayım dedim. Ovu testi kullanayım mi dedim kesinlikle hayır dedi reglden sonra gün aşırı ilişki dedi ya hu gün aşırı takilacak kafa mı kalıyor aksama kadar çalışıyoruz diyemedim tamam dedim kapattım
Kuzum ben çocukken çok zayiftim annemde biraz etliydi. Biri beni gördüğünde siz bu kıza bişi yedirmiyor musunuz dediklerinde annem sinir krizi geçirirdi çok zorlardi beni. Yemek her şeyden yeteri kadar yerdim ama zayiftim yani. Ergenlikte çok çektim boyum uzun zayıfım kıyafet bulamazdik en son beni ne kadar doktor varsa götürdü annem tabi bir sürü takviye ne bulsa yediriyor. Neyse en son bir doktor dedi ki bu kız böyle hep ince olacak belki 30 dan sonra kilo alır dedi. Harbiden 30 dan sonra kilo aldım ama normal insan kilosu yani çok zayiftim normal oldumYa nasıl yapıyosun nasıllll çok özeniyorum bben yiyip kilo almayanlara
kan testiyle mi ki kuzum neyleymisaynen canım ben de ya mesela evet pik görüyoruz ama piki yumurta büyüdüğü için mi görüyoruz yoksa lh yükseldiği için miikafalarr karışıkk keşke onuda öğrenebileceğimiz bir kit olsa
Kit deyince bugün yabancı sitelerde araştırma yaparken bir ürün gördüm, 6. Haftada cinsiyet öğrenme kiti89$ dı çok ilgimi çekti
Kuzum tsh hormonun falan normal mi peki ?Kuzum ben çocukken çok zayiftim annemde biraz etliydi. Biri beni gördüğünde siz bu kıza bişi yedirmiyor musunuz dediklerinde annem sinir krizi geçirirdi çok zorlardi beni. Yemek her şeyden yeteri kadar yerdim ama zayiftim yani. Ergenlikte çok çektim boyum uzun zayıfım kıyafet bulamazdik en son beni ne kadar doktor varsa götürdü annem tabi bir sürü takviye ne bulsa yediriyor. Neyse en son bir doktor dedi ki bu kız böyle hep ince olacak belki 30 dan sonra kilo alır dedi. Harbiden 30 dan sonra kilo aldım ama normal insan kilosu yani çok zayiftim normal oldumbenim sinirim 55-57 ne altına düşüyorum ne üstüne cikiyorum ne yersek yiyeyim gece yemek kaçamağı da seviyorum yani
Ay mevsimini geçtim bebisim insan moda giremiyor hele bu aralar ikimizde yoğun çalışıyoruz bebiş fikri olmasa aklımıza gelmeyecekGünaşırı gerçekten çok zor hele kışın
Ahahah napsin adam güzel yemekler varsa yer kilo da alır. Asil sorun ben de tatlı bana o kilo aldırıyor bir de pilatesi bıraktım baslayamiyorum da ha oldu ha olacak bebek derkenValla benim eşim diyette baklavaları var diye aldık adamı bir senede şekerpare oldu göbeğiikimizde yemek yemeyi seviyoruz ben çocukluğumdan beri yemek yaptığım için mutfakla aram iyi. Millet anne evinde şişer benimki evlenince şişti
Her an her şey olabilir hayat mucizelere gebeBence sende çok işe yarayacak bebeğim iyi ki gitmişim diyeceksinBende giderim herhalde ya kontrol amaçlı gitmiş olayım
Gerçekten öyle kuzum ya birşey de diyemedim ellerim titreyerek vetdim parayı
Uzun zamandır olmayınca herhalde olacak gibi gelmedi bebişim
Canım ben gittiğimde 1 buçuk senedir deniyoruz hamilelik olmadı demiştim kendisi direkt başlamıştı tedaviye klomen ve çatlatma iğnesiyleBence sende durumu anlatınca başlayacaktır tedaviye
Benimki sonradan atıştırmıyor da ya çay yanı hazırlıyorum atıştırmalık abur cubur falan uyuz uyuz o yiyene kadar ben bitiriyorumsonra kilo olarak dönüyor orası sıkıntı ama napim
YA ama yediği iyi bence bende zorla ağzına tıkıştırıyorum boy uzun kilosu çok düşük ne yaptımsa almıyor kiloKız ben onun yerine de yiyorum o yemese bile o kilo alınıyor
Evet evet hiçbir sıkıntım yok bebişim her şeyim normal. Metabolizmam biraz hizli sadece diyorum ya 35 olacağım diye o yüzden de yaşımdan küçük görünüyorum sanırım ince yapılı da oluncaKuzum tsh hormonun falan normal mi peki ?
hayır canım yokPolikistik over var mı kuzum sen de
Benim kocam bırakmıyor ben kaçıyorumAy mevsimini geçtim bebisim insan moda giremiyor hele bu aralar ikimizde yoğun çalışıyoruz bebiş fikri olmasa aklımıza gelmeyecek
Ne güzel valla sen Allah ın sevgili kullarındansın benceEvet evet hiçbir sıkıntım yok bebişim her şeyim normal. Metabolizmam biraz hizli sadece diyorum ya 35 olacağım diye o yüzden de yaşımdan küçük görünüyorum sanırım ince yapılı da olunca
Gerçekten mi ya bu ara tuhaf bi şekilde alıyorum ondan mı acabaKızlar bu arada içtiğimiz takviyeler de çok kilo aldırıyor
Benim koca da bende aynıyız. Aslında gün reglden sonra full gün aşırı takılabilirsin kuzum sen hazır koca da hazirkenBenim kocam bırakmıyor ben kaçıyorum
hayır canım pco yok ultrasonda da baktı hatta üç sene önce 9du biliyor musunAmh in bayağı yüksek çıkmış sende pco mu var canım doktor bir şey soyledi mi
Aşkım inşallah hakkında en güzeli olur duam seninle. Sanırım olmadı çok giremiyorum bu ay kafa dinliyorum çok iyi geldi inan. Ateş ovu takip etmiyorum ilişki günlerine takılmıyorum akışına bıraktım. Olmazsa nasılsa tedavi olacak modunda çayım. Allahım sürprizlerle karşılaştırsın bizi inşallah kuzum@bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 @simurgggg @Sipser @golden-snitch fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
İçinde b12 olanlar özellikle iştahta açıyor canimGerçekten mi ya bu ara tuhaf bi şekilde alıyorum ondan mı acaba
Çok entresan bir sürü rezervin var demek ki maşallahhayır canım pco yok ultrasonda da baktı hatta üç sene önce 9du biliyor musun
Bende pragnacare folik asit kullanıyorum ama içinde yok yok d vitamini B12 başka vitaminler mineraller 3. Kutuya başlayacağım iki güne. Ürün yorumları içinde 1 kişi yazmıştı kilo yaptı diye ama ben öyle bir etkisini görmedim canımİçinde b12 olanlar özellikle iştahta açıyor canim
Tamam canım Allâh razı olsun bilgilendirmen için hangi saatlerde ne sıklıkla yapıcam bilemedim için böyle yaptım dikkate alıcam dediklerini19 u kesinlikle pik canım, testteki hatani söyleyeyim hepsini farklı saatlerde yapmış olman bir düzen yok 19 u gündüz yapsan muhtemelen daha koyu görecektin inşallah bebiş olmuştur önümüzdeki ay tekrarlamana gerek kalmazama kalırsa bu şekilde yapmanı önermem ovulasyon testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?