💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

aynen canım ben de ya mesela evet pik görüyoruz ama piki yumurta büyüdüğü için mi görüyoruz yoksa lh yükseldiği için mii kafalarr karışıkk keşke onuda öğrenebileceğimiz bir kit olsa
Kit deyince bugün yabancı sitelerde araştırma yaparken bir ürün gördüm, 6. Haftada cinsiyet öğrenme kiti 89$ dı çok ilgimi çekti

Günaşırı gerçekten çok zor hele kışın

Ya nasıl yapıyosun nasıllll çok özeniyorum bben yiyip kilo almayanlara
Kuzum ben çocukken çok zayiftim annemde biraz etliydi. Biri beni gördüğünde siz bu kıza bişi yedirmiyor musunuz dediklerinde annem sinir krizi geçirirdi çok zorlardi beni. Yemek her şeyden yeteri kadar yerdim ama zayiftim yani. Ergenlikte çok çektim boyum uzun zayıfım kıyafet bulamazdik en son beni ne kadar doktor varsa götürdü annem tabi bir sürü takviye ne bulsa yediriyor. Neyse en son bir doktor dedi ki bu kız böyle hep ince olacak belki 30 dan sonra kilo alır dedi. Harbiden 30 dan sonra kilo aldım ama normal insan kilosu yani çok zayiftim normal oldum benim sinirim 55-57 ne altına düşüyorum ne üstüne cikiyorum ne yersek yiyeyim gece yemek kaçamağı da seviyorum yani

kan testiyle mi ki kuzum neyleymis

Kuzum tsh hormonun falan normal mi peki ?

Ahahah napsin adam güzel yemekler varsa yer kilo da alır. Asil sorun ben de tatlı bana o kilo aldırıyor bir de pilatesi bıraktım baslayamiyorum da ha oldu ha olacak bebek derken
Her an her şey olabilir hayat mucizelere gebe ay bazı insanların yapısı o yese de kilo alamıyor eskiden ben de öyleydim aşırı zayıftım çok yememe rağmen şimdi toparlandım artık kiloda alıyorum. E tabi yaş 32 olunca

Evet evet hiçbir sıkıntım yok bebişim her şeyim normal. Metabolizmam biraz hizli sadece diyorum ya 35 olacağım diye o yüzden de yaşımdan küçük görünüyorum sanırım ince yapılı da olunca
Ne güzel valla sen Allah ın sevgili kullarındansın bence

Aşkım inşallah hakkında en güzeli olur duam seninle. Sanırım olmadı çok giremiyorum bu ay kafa dinliyorum çok iyi geldi inan. Ateş ovu takip etmiyorum ilişki günlerine takılmıyorum akışına bıraktım. Olmazsa nasılsa tedavi olacak modunda çayım. Allahım sürprizlerle karşılaştırsın bizi inşallah kuzum

İçinde b12 olanlar özellikle iştahta açıyor canim
Bende pragnacare folik asit kullanıyorum ama içinde yok yok d vitamini B12 başka vitaminler mineraller 3. Kutuya başlayacağım iki güne. Ürün yorumları içinde 1 kişi yazmıştı kilo yaptı diye ama ben öyle bir etkisini görmedim canım

Tamam canım Allâh razı olsun bilgilendirmen için hangi saatlerde ne sıklıkla yapıcam bilemedim için böyle yaptım dikkate alıcam dediklerini inşallah gerek kalmaz dıe umud ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…