- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.421
teşekkür ederim canımÇok entresan bir sürü rezervin var demek ki maşallah
Aynen kuzum kanla dna üzerinden saptıyomuş çok ilginç geldi ve %99 doğruluk oranı vaad ediyor. Hamiş kalıncada bunlara düşeriz artıkkan testiyle mi ki kuzum neyleymis
Olabilir canım dediğin gibi daha iyi yönlendirebilir çok da memnundun sanki ondanKuzum tekrar Cemal Ünlü'ye gitmeyi düşünüyorum, eski doktorum ya belki daha doğru yönlendirir diye düşünüyorum
Sağol canım Allah senden de razı olsunTamam canım Allâh razı olsun bilgilendirmen için hangi saatlerde ne sıklıkla yapıcam bilemedim için böyle yaptım dikkate alıcam dedikleriniinşallah gerek kalmaz dıe umud ediyim
Ya aslında gen testi ile veriyorlar o sonucu ama Türkiye'de yasal degil yurtdışında paylaşıyorlar ama Avrupa ülkelerinde falanAynen kuzum kanla dna üzerinden saptıyomuş çok ilginç geldi ve %99 doğruluk oranı vaad ediyor. Hamiş kalıncada bunlara düşeriz artık
Tamam canım teşekkürler hepimiz inşallah istediğimize kavuşuruzSağol canım Allah senden de razı olsunİnşallah gerek kalmaz ama kalırsa sabah 10 akşam 10 arası bir saat seç kendine o saatten 2 saat önce de sıvı alımını kesersin hergun o saatte yaparsan tam verim alırsın testten.
Yapı meselesi canım biraz da ben de dediğin gibi multivitamin kullanıyorum folidays marttan beri bir fiil içiyorum başkası olsa çok daha fazla kilo almisti ben 3 kilo almışımBende pragnacare folik asit kullanıyorum ama içinde yok yok d vitamini B12 başka vitaminler mineraller 3. Kutuya başlayacağım iki güne. Ürün yorumları içinde 1 kişi yazmıştı kilo yaptı diye ama ben öyle bir etkisini görmedim canım
Oyy ne güzel söyledin kuzucumm hepimiz kavuşalım mucizelerimizeAhahah napsin adam güzel yemekler varsa yer kilo da alır. Asil sorun ben de tatlı bana o kilo aldırıyor bir de pilatesi bıraktım baslayamiyorum da ha oldu ha olacak bebek derken
Her an her şey olabilir hayat mucizelere gebeay bazı insanların yapısı o yese de kilo alamıyor eskiden ben de öyleydim aşırı zayıftım çok yememe rağmen şimdi toparlandım artık kiloda alıyorum. E tabi yaş 32 olunca
Ben klomen çatlatma iğnesi kullandığım zamanlarda o kadar şişmiştim ki 7 kilo almıştım birdenn, ödemdi belki de bilmiyorum ama neyseki kolayca verebilmiştim yine aynı performansı bekliyorum kendimden 3 5 kilo aldımYapı meselesi canım biraz da ben de dediğin gibi multivitamin kullanıyorum folidays marttan beri bir fiil içiyorum başkası olsa çok daha fazla kilo almisti ben 3 kilo almışımama aldırıyor mu aldırıyor bana
3 kg bir şey değil kuzum iştah açıyor demek ki onlar direkt kilo yapma durumu yoktur daYapı meselesi canım biraz da ben de dediğin gibi multivitamin kullanıyorum folidays marttan beri bir fiil içiyorum başkası olsa çok daha fazla kilo almisti ben 3 kilo almışımama aldırıyor mu aldırıyor bana
Valla yapalım desem hayır demez adam fırsat kolluyoBenim koca da bende aynıyız. Aslında gün reglden sonra full gün aşırı takılabilirsin kuzum sen hazır koca da hazirken
Son zamanlarda doymama sebebim bu mu gerçektenİçinde b12 olanlar özellikle iştahta açıyor canim
Oyy ne güzel söyledin kuzucumm hepimiz kavuşalım mucizelerimize
Ay evet öyle maalesef, alırız da veririz de kuzum alamayanlar düşünsün32 de ne var miniminnoşsun daha
Yaa valla kendimi yaslanmış hissediyorumBen klomen çatlatma iğnesi kullandığım zamanlarda o kadar şişmiştim ki 7 kilo almıştım birdenn, ödemdi belki de bilmiyorum ama neyseki kolayca verebilmiştim yine aynı performansı bekliyorum kendimden 3 5 kilo aldım
Evet canım açıyor maalesef. Alt yapın varmış bak ne güzel sonrasında kolayca toparlarsın. Benim tek sıkıntım göbek ayva göbeğim var o gitse iyi olacaktı, pilateste karin çalışıyordum baya bırakınca ayvaya döndü tabi3 kg bir şey değil kuzum iştah açıyor demek ki onlar direkt kilo yapma durumu yoktur da
Çok rahatsız edecek bir kilo yapmamış sende. Aman zaten bebislerimiz olunca şişeceğiz ben kaslarım biraz yumusasin diye hareket bile etmiyorum valla çok sert karında daha çok çatlak olurmuş gibime geliyor iyice saldım bebisten sonra hızlıca toparlanma topigi de açarız
Olabilir bende öyle bir etkisi oldu daha sağlıklı şeyler yemeğe çalış bariSon zamanlarda doymama sebebim bu mu gerçektenbu ay takviyelere başladım asla diyet yapamıyorum
Sağol kuzum amin amin balımAşkım inşallah hakkında en güzeli olur duam seninle. Sanırım olmadı çok giremiyorum bu ay kafa dinliyorum çok iyi geldi inan. Ateş ovu takip etmiyorum ilişki günlerine takılmıyorum akışına bıraktım. Olmazsa nasılsa tedavi olacak modunda çayım. Allahım sürprizlerle karşılaştırsın bizi inşallah kuzum
Evet tabi onun rahatlığı da olunca olabiliyor öyle şeylerYaa valla kendimi yaslanmış hissediyorumetrafımda küçükler çok olmaya başladı. Veririz veririz biraz da hamile kalıcaz nasılsa diye saldık bence biraz dikkat edince toparlanıyor insan hemen zaten
Evet canım açıyor maalesef. Alt yapın varmış bak ne güzel sonrasında kolayca toparlarsın. Benim tek sıkıntım göbek ayva göbeğim var o gitse iyi olacaktı, pilateste karin çalışıyordum baya bırakınca ayvaya döndü tabi
Ben de aldım bi 6-7 kilocuk. Çok şişirdi o ikisi beniBen klomen çatlatma iğnesi kullandığım zamanlarda o kadar şişmiştim ki 7 kilo almıştım birdenn, ödemdi belki de bilmiyorum ama neyseki kolayca verebilmiştim yine aynı performansı bekliyorum kendimden 3 5 kilo aldım
Ay dimi kuzum ben birden alınca hep o ilaçlardan diye düşündüm sonra acaba kendimi mi kandırıyorum demiştimBen de aldım bi 6-7 kilocuk. Çok şişirdi o ikisi beni
Kız o nasıl oldu ? Maşallah yemeklerin çok güzel demek kiayyyy kilo konuları açılmış açılın en çok kilo alan geliyor4 sene önce evlendiğimde 48 kiloydum şimdi ise 75 kilo oldum çok kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?