💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tamam canım Allâh razı olsun bilgilendirmen için hangi saatlerde ne sıklıkla yapıcam bilemedim için böyle yaptım dikkate alıcam dediklerini inşallah gerek kalmaz dıe umud ediyim
Sağol canım Allah senden de razı olsun İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa sabah 10 akşam 10 arası bir saat seç kendine o saatten 2 saat önce de sıvı alımını kesersin hergun o saatte yaparsan tam verim alırsın testten.

Aynen kuzum kanla dna üzerinden saptıyomuş çok ilginç geldi ve %99 doğruluk oranı vaad ediyor. Hamiş kalıncada bunlara düşeriz artık
Ya aslında gen testi ile veriyorlar o sonucu ama Türkiye'de yasal degil yurtdışında paylaşıyorlar ama Avrupa ülkelerinde falan

Yapı meselesi canım biraz da ben de dediğin gibi multivitamin kullanıyorum folidays marttan beri bir fiil içiyorum başkası olsa çok daha fazla kilo almisti ben 3 kilo almışım ama aldırıyor mu aldırıyor bana

Oyy ne güzel söyledin kuzucumm hepimiz kavuşalım mucizelerimize
Ay evet öyle maalesef, alırız da veririz de kuzum alamayanlar düşünsün 32 de ne var miniminnoşsun daha

Ben klomen çatlatma iğnesi kullandığım zamanlarda o kadar şişmiştim ki 7 kilo almıştım birdenn, ödemdi belki de bilmiyorum ama neyseki kolayca verebilmiştim yine aynı performansı bekliyorum kendimden 3 5 kilo aldım

3 kg bir şey değil kuzum iştah açıyor demek ki onlar direkt kilo yapma durumu yoktur da
Çok rahatsız edecek bir kilo yapmamış sende. Aman zaten bebislerimiz olunca şişeceğiz ben kaslarım biraz yumusasin diye hareket bile etmiyorum valla çok sert karında daha çok çatlak olurmuş gibime geliyor iyice saldım bebisten sonra hızlıca toparlanma topigi de açarız

Benim koca da bende aynıyız. Aslında gün reglden sonra full gün aşırı takılabilirsin kuzum sen hazır koca da hazirken
Valla yapalım desem hayır demez adam fırsat kolluyo şimdi bile denedi şansını bıktım ya

Oyy ne güzel söyledin kuzucumm hepimiz kavuşalım mucizelerimize
Ay evet öyle maalesef, alırız da veririz de kuzum alamayanlar düşünsün 32 de ne var miniminnoşsun daha

Yaa valla kendimi yaslanmış hissediyorum etrafımda küçükler çok olmaya başladı. Veririz veririz biraz da hamile kalıcaz nasılsa diye saldık bence biraz dikkat edince toparlanıyor insan hemen zaten
Evet canım açıyor maalesef. Alt yapın varmış bak ne güzel sonrasında kolayca toparlarsın. Benim tek sıkıntım göbek ayva göbeğim var o gitse iyi olacaktı, pilateste karin çalışıyordum baya bırakınca ayvaya döndü tabi

Son zamanlarda doymama sebebim bu mu gerçekten bu ay takviyelere başladım asla diyet yapamıyorum
Olabilir bende öyle bir etkisi oldu daha sağlıklı şeyler yemeğe çalış bari biseyler çekince canım çiğ kuruyemiş merve falan atıştır. Diyene bak ama asla yapamıyorum kuruyemiş üzerine çikolata yerim

Sağol kuzum amin amin balım

Evet tabi onun rahatlığı da olunca olabiliyor öyle şeyler
Ay ne yaşlısı kıız 30 larının başındasın çıtır çıtır

Ben de aldım bi 6-7 kilocuk. Çok şişirdi o ikisi beni

Ben de aldım bi 6-7 kilocuk. Çok şişirdi o ikisi beni
Ay dimi kuzum ben birden alınca hep o ilaçlardan diye düşündüm sonra acaba kendimi mi kandırıyorum demiştim Hormonlar alt üst oluyor çok etkiliyor sanırım
SEn bebişlerine kavuş da hemencik verirsin aldıklarını kuzucum pıtı pıtı peşlerinde dolaşırsın

ayyyy kilo konuları açılmış açılın en çok kilo alan geliyor 4 sene önce evlendiğimde 48 kiloydum şimdi ise 75 kilo oldum çok kötü yaaa

ayyyy kilo konuları açılmış açılın en çok kilo alan geliyor 4 sene önce evlendiğimde 48 kiloydum şimdi ise 75 kilo oldum çok kötü yaaa
Kız o nasıl oldu ? Maşallah yemeklerin çok güzel demek ki her gün gün yaptğını hayal ettim. Kısır börek patates salatası ağlayan pasta . Testin hala negatif mi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…