💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

kızlar ya menepoza
Kız o nasıl oldu ? Maşallah yemeklerin çok güzel demek ki her gün gün yaptğını hayal ettim. Kısır börek patates salatası ağlayan pasta . Testin hala negatif mi kuzum?
evet canım yemekleri kendim yapıyorum çalışmıyorum. Bide işin garip tarfı bekarken hiç hiç kilo alamıyordum annem hep ağzıma tıkışdırırdı yinede kilo alamzdım ama ne olduysa evlendikten sonra oldu doğumdan sonra çok daha hızlı aldım kiloları oda var
Ben test yapmadım ki

Evet tabi onun rahatlığı da olunca olabiliyor öyle şeyler
Ay ne yaşlısı kıız 30 larının başındasın çıtır çıtır
Ay sagol valla bak motive etti bu çıtır kelimesi beni
ayyyy kilo konuları açılmış açılın en çok kilo alan geliyor 4 sene önce evlendiğimde 48 kiloydum şimdi ise 75 kilo oldum çok kötü yaaa
Masallah gerçekten çok zayıfmışsın tabi önceden ben de eşimle tanıştığımda 4 yıl önce 50 kiloydum şimdi 62 allahtan boyum var kurtarıyor

haha aynen bendede boy var çok göze batmıyor

Maşallah maşallah afiyet olsun diyeyim kız evet test yapmadın. O sondaki cümlede karışıklık olmuş onu sayma

kızlar ya menopoza girme olayı amh ile mi alakalı. Yani amh göre erken yada gec mi girices demek

Kızlar merhabaa reglim ayın 10 unda bitti 12 sinde hsg çekildim. Ayın 18 i yumurtlama gunumdu . İki gündür. Başım dönüyor. Bugün midem bulandı. Yorgunluğumdan oluyor diyorum ama hamilelik bu kadar erken belirti verir mi? Dün pembe ve kahverengi akıntı da geldi. Bugün azaldı.

Bilmiyorum ama inşallah hamilesin dir lekelenme kış falan yoksa gebelik belirtisi ymiş galiba

Ya aslında gen testi ile veriyorlar o sonucu ama Türkiye'de yasal degil yurtdışında paylaşıyorlar ama Avrupa ülkelerinde falan
Aaayy Türkiye de hiçbir şey yasal değil zaten Fetal dna da bile tespit edildiği halde raporlanmıyor çok saçma
Neyse gerekirse bizde yurtdışından getirtiriz

Ben de bekarken hunharca yer ama kilo almazdım Annem derdi ki sana baba ekmeği yaramıyor
Ama hamileliğimde 23 kg almıştım son aylarda sürekli ağlıyordum şişkoyum diye

Kuzum zaten 3. Gunde gittiginde bir de vajinal ultrasonla bakiyor yumurtalarin durumuna. Tam o anda gir konuya soyle bence gecen ay tek yumurta vardi. Sayiyi artirmak icin bir sey yapilabilir mi de. Burda öğrendiklerimi soylemiyorum ben doktora. Her konuda uzman oldugumuzu bilmesinler sanki onun fikriymis gibi hissetsin..kap klomeni catlatma ignesini cik ordan sonra gelsin bebisler

Canım tam söylediğin tarih kesin yumurtlama gününse mümkün değil. Yumurtan spermle yeni karşılaşmıştır henüz Yorgunluktan olabilir psikolojik olabilir kan değerlerin düşükse ondan olabilir. Gelen akıntı yumurtlama akıntısıdır

Her sey son derece normalken ve bir cok yumurta varken de zaten hamile kalma şansı yuzde 25 kuzum. O yuzden yuzde 11 i kucumseme. Yine de bekle sen regle kadar

Ahshahahaj kuzumm yAa çok güldüm allahta seni güldürsünn tabii doktora kendini değerli hissettirmek lazım
Bir de kuzum 1 seneyi geçtii dicem daha etkili olur öyle
Var ya bi kadın doğum diplomamız eksik
İnşallaah bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…