- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.441
Kız o nasıl oldu ? Maşallah yemeklerin çok güzel demek kiher gün gün yaptğını hayal ettim. Kısır börek patates salatası ağlayan pasta . Testin hala negatif mi kuzum?
Ay sagol valla bak motive etti bu çıtır kelimesi beniEvet tabi onun rahatlığı da olunca olabiliyor öyle şeyler
Ay ne yaşlısı kıız 30 larının başındasın çıtır çıtır
Masallah gerçekten çok zayıfmışsın tabi öncedenayyyy kilo konuları açılmış açılın en çok kilo alan geliyor4 sene önce evlendiğimde 48 kiloydum şimdi ise 75 kilo oldum çok kötü yaaa
haha aynen bendede boy var çok göze batmıyorAy sagol valla bak motive etti bu çıtır kelimesi beni
Masallah gerçekten çok zayıfmışsın tabi öncedenben de eşimle tanıştığımda 4 yıl önce 50 kiloydum şimdi 62 allahtan boyum var kurtarıyor
Maşallah maşallah afiyet olsun diyeyimkızlar ya menepoza
evet canım yemekleri kendim yapıyorum çalışmıyorum. Bide işin garip tarfı bekarken hiç hiç kilo alamıyordum annem hep ağzıma tıkışdırırdı yinede kilo alamzdım ama ne olduysa evlendikten sonra oldu doğumdan sonra çok daha hızlı aldım kiloları oda var
Ben test yapmadım ki
aynen maşallahım varMaşallah maşallah afiyet olsun diyeyimkız evet test yapmadın. O sondaki cümlede karışıklık olmuş onu sayma
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucagına aldıgınıda göstersin inşallah bizler içinde dua et arkadaşımBen de hamileyim şimdi test yaptım 4 gün gecikmem vardı
Allah razı olsun darısı sizlere inşallahMaşallah Rabbim hayırlısıyla kucagına aldıgınıda göstersin inşallah bizler içinde dua et arkadaşım
Âmin cümlemizden razı olsun inşallahAllah razı olsun darısı sizlere inşallah
Bilmiyorum ama inşallah hamilesin dir lekelenme kış falan yoksa gebelik belirtisi ymiş galibaKızlar merhabaa reglim ayın 10 unda bitti 12 sinde hsg çekildim. Ayın 18 i yumurtlama gunumdu . İki gündür. Başım dönüyor. Bugün midem bulandı. Yorgunluğumdan oluyor diyorum ama hamilelik bu kadar erken belirti verir mi? Dün pembe ve kahverengi akıntı da geldi. Bugün azaldı.
Aaayy Türkiye de hiçbir şey yasal değil zatenYa aslında gen testi ile veriyorlar o sonucu ama Türkiye'de yasal degil yurtdışında paylaşıyorlar ama Avrupa ülkelerinde falan
Bilmiyorum ama inşallah hamilesin dir lekelenme kış falan yoksa gebelik belirtisi ymiş
Çikolata kistim var ama bu dönemde ilk defa olduBilmiyorum ama inşallah hamilesin dir lekelenme kış falan yoksa gebelik belirtisi ymiş galiba
Bir sonraki adet gününe nekadar varÇikolata kistim var ama bu dönemde ilk defa oldu
Ben de bekarken hunharca yer ama kilo almazdımkızlar ya menepoza
evet canım yemekleri kendim yapıyorum çalışmıyorum. Bide işin garip tarfı bekarken hiç hiç kilo alamıyordum annem hep ağzıma tıkışdırırdı yinede kilo alamzdım ama ne olduysa evlendikten sonra oldu doğumdan sonra çok daha hızlı aldım kiloları oda var
Ben test yapmadım ki
Kuzum zaten 3. Gunde gittiginde bir de vajinal ultrasonla bakiyor yumurtalarin durumuna. Tam o anda gir konuya soyle bence gecen ay tek yumurta vardi. Sayiyi artirmak icin bir sey yapilabilir mi de. Burda öğrendiklerimi soylemiyorum ben doktora. Her konuda uzman oldugumuzu bilmesinler
Canım tam söylediğin tarih kesin yumurtlama gününse mümkün değil. Yumurtan spermle yeni karşılaşmıştır henüzKızlar merhabaa reglim ayın 10 unda bitti 12 sinde hsg çekildim. Ayın 18 i yumurtlama gunumdu . İki gündür. Başım dönüyor. Bugün midem bulandı. Yorgunluğumdan oluyor diyorum ama hamilelik bu kadar erken belirti verir mi? Dün pembe ve kahverengi akıntı da geldi. Bugün azaldı.
Her sey son derece normalken ve bir cok yumurta varken de zaten hamile kalma şansı yuzde 25 kuzum. O yuzden yuzde 11 i kucumseme. Yine de bekle sen regle kadarİlk gebeliğimde de 11.gün negatif 12.gün pozitif görmüştüm bende kuzumama bu ay 1 yumurta olunca yani belki tam olgunlaşmadı bile o yüzden pekte hevesli değildim. Doktorda zaten bu ay hamile kalma ihtimalin %11 demişti o yüzden sanmıyorum kuzum
Ama sizlerde pozitifi göreceğizz inşallaah
Ahshahahaj kuzumm yAa çok güldüm allahta seni güldürsünnKuzum zaten 3. Gunde gittiginde bir de vajinal ultrasonla bakiyor yumurtalarin durumuna. Tam o anda gir konuya soyle bence gecen ay tek yumurta vardi. Sayiyi artirmak icin bir sey yapilabilir mi de. Burda öğrendiklerimi soylemiyorum ben doktora. Her konuda uzman oldugumuzu bilmesinlersanki onun fikriymis gibi hissetsin..kap klomeni catlatma ignesini cik ordan sonra gelsin bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?