💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ayyy benim kocam da yemeği az yiyo sonra fındık fıstık falan yiyo ama ben yemek yiyecek arkadaş arıyorum ya hiç anlaşamıyoruz
Ay iste bu benim kocam ya.. findik fistigi yiyip yiyip cosuyorlar bence sonra. Bizim evin kacacak yer arayani da benim

Her sey son derece normalken ve bir cok yumurta varken de zaten hamile kalma şansı yuzde 25 kuzum. O yuzden yuzde 11 i kucumseme. Yine de bekle sen regle kadar
O ihtimal oranını sürekli okuduğum araştırdığım halde doktor anormal bi durummuş gibi söyleyince kuzum o gün beynime kazındı baya etkilendim sonra sallanıp kendime geldim

Evet evet hiçbir sıkıntım yok bebişim her şeyim normal. Metabolizmam biraz hizli sadece diyorum ya 35 olacağım diye o yüzden de yaşımdan küçük görünüyorum sanırım ince yapılı da olunca
Amh 4ün üstünde çıkınca öyle diyorlardı ama sen gene doktorunla görüş en doğru bilgiyi o verir zaten

Rabbim sabır versin canım aynı şeyleri ben de yaşadım ne yazık ki ama umut her zaman var inan kürtaj olana kadar acabam ve umudum bitmedi inşallah tez zamanda iyi haberler almak ümidiyle…

Kızlar yardiminiza ihtiyacim var spermiyogram testinden anlar oldum az cok ama ilk defa hormon testi verdi esim fsh sinirin altinda digerleride sinira cok yakin ama doktor normal dedi bilmiyorum hic tatmin etmeni beni eger bilginiz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-21-00-51-29-289_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21 KB · Görüntüleme: 57
Ay iste bu benim kocam ya.. findik fistigi yiyip yiyip cosuyorlar bence sonra. Bizim evin kacacak yer arayani da benim
Ahahahaahah aynen kuzum o fındık fıstık mafediyo ya bi de eğer akşam istediğini alamadıysa gece uykusunda beni taciz ediyo resmen hatırlamıyo bile adam sonra

Bana da öyle geldi ya ama normalde hiç olmazdı o yüzden bilemedim neden oldu

Ben de bekarken hunharca yer ama kilo almazdım Annem derdi ki sana baba ekmeği yaramıyor
Ama hamileliğimde 23 kg almıştım son aylarda sürekli ağlıyordum şişkoyum diye
aynı ben ama benim erken doğum oldu ilk başta çok stres yaptığım için epey kilo vermiştim ama 4-5 aydır çok kötü bir şekilde kilo aldım

Kuzu tsh düşük biraz. O da dediğiniz gibi sınırdan bir tık düşük. Onun dışında diğer değerler normal görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…