- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.481
Mesajını gordum bende yaptım negatifHahaahah kuzucum o kadar tertemiz negatifti ki atıp heyecan yaratmak istemedimpazartesi sabah yaptığımı atıcam ama
Haftasonu temizlik vakti az gezme vakti oluyor da ondanhafta sonunda buralar hep sessizleşiyorkocalar evde tabi
Ne zamandır evlisin canım ben de 24 yasındayım 5 aylık evliyim ne zamandır düşünüyorsun bebek
Günaydın,5 haftalık hamileyim hastaneye gideceğim bugün kalp atışı kese vs görünür mü?
Ben de 37 haftalık doğum yapmıştım canım o kadar aldığım kiloya rağmen oğlum 2350gr doğduaynı benama benim erken doğum oldu ilk başta çok stres yaptığım için epey kilo vermiştim ama 4-5 aydır çok kötü bir şekilde kilo aldım
Ben de dün testi negatif gördükten sonraa çılgınlaarrrr gibii temizlik yaptım.Haftasonu temizlik vakti az gezme vakti oluyor da ondanaşırı da üşeniyorum ama temizlik yapma vakti. Akşam için yapacağım yemeği düdüklüde mi yapsam yoksa uzunca kaynatsam mi onun derdindeyim bir de gebelik testi negatif çıktı bari kendimi su işlere vereyim de zaman geçsin
Canım sana da çok geçmiş olsun çok zormuş..Rabbim sabır versin canım aynı şeyleri ben de yaşadım ne yazık ki ama umut her zaman var inan kürtaj olana kadar acabam ve umudum bitmedi inşallah tez zamanda iyi haberler almak ümidiyle…
Ahahaha hayırrr en negatif benimMesajını gordum bende yaptım negatifama böyle aşırı bir negatif
benim de senin gibi olmuştu canım yerleşme kanamasıymış, ben 12. Günün akşamı öğrenmiştim biraz erken olabilir herkesin döllenme durumu da farklı oluyor kimisinin erken kiminisin daha geç çıkıyor. içini ferah tut yarın yine yaparsın inşallah sağlıklı bir bebiş gelirKızlar merhaba yumurtlamadan 6 gün sonra pembe akıntım oldu ertesi günü kahverengiye döndü ertesi gün kesildi yumurtlamanın üzerine 11 gün erken gebelik testi yaptım negatif ti sizce yerleşme kanaması olabilir mi erken mi yaotim testi
Bebişim senin daha erken değil mi ama yaa pazartesi başlıcaktın hani bosuna uzme kendiniiiHaftasonu temizlik vakti az gezme vakti oluyor da ondanaşırı da üşeniyorum ama temizlik yapma vakti. Akşam için yapacağım yemeği düdüklüde mi yapsam yoksa uzunca kaynatsam mi onun derdindeyim bir de gebelik testi negatif çıktı bari kendimi su işlere vereyim de zaman geçsin
İçimi rahatlatiniz cok teşekkür ederimbenim de senin gibi olmuştu canım yerleşme kanamasıymış, ben 12. Günün akşamı öğrenmiştim biraz erken olabilir herkesin döllenme durumu da farklı oluyor kimisinin erken kiminisin daha geç çıkıyor. içini ferah tut yarın yine yaparsın inşallah sağlıklı bir bebiş gelir
Ay hadi inşallahİçimi rahatlatiniz cok teşekkür ederimtesti yapalı üç gün oldu carsamba yapmıştım erken yumurtlamam oldu adetime daha bir hafta var dün dün akşam da yumurtlama döneminde ki gibi şeffaf yoğun akıntım oldu baktım yumurtlama mi diye değildi buda gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Mervenin gazına geldim kuzumBebişim senin daha erken değil mi ama yaa pazartesi başlıcaktın hani bosuna uzme kendiniii
Ayyy ciddi misiniz hadi inşallah bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayayim o haldeAy hadi inşallahburadaki kizlar bilir tek belirtim beyaz-seffaf boyle cok afedersiniz sumuksu bir akintiydi hic bitmedi yumurtlamadan sonrada .. umarim saglikla bebisin geliyordur iyi dusunelim
Tövbe ya bu sefer test yap bile demedim hep günahımı alıyosunuzMervenin gazına geldim kuzumaslında en temizi bekleyebilip regl günü başlamak ama bekleyemiyoruz ki üzülmüyorum kuzum valla her şeyin bir zamanı var ben buna çok inanıyorum
Olsun bebisim regl gunune de var seninMervenin gazına geldim kuzumaslında en temizi bekleyebilip regl günü başlamak ama bekleyemiyoruz ki üzülmüyorum kuzum valla her şeyin bir zamanı var ben buna çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?