💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

hafta sonunda buralar hep sessizleşiyor kocalar evde tabi
Haftasonu temizlik vakti az gezme vakti oluyor da ondan aşırı da üşeniyorum ama temizlik yapma vakti. Akşam için yapacağım yemeği düdüklüde mi yapsam yoksa uzunca kaynatsam mi onun derdindeyim bir de gebelik testi negatif çıktı bari kendimi su işlere vereyim de zaman geçsin

Günaydın,5 haftalık hamileyim hastaneye gideceğim bugün kalp atışı kese vs görünür mü?

Kese vajinal görünebilir bazen değer o seviyede değilse karından gözükmeye bilir.
Kalp atışı içinde erken kalp atışı henüz yok derse bile endişe etme

aynı ben ama benim erken doğum oldu ilk başta çok stres yaptığım için epey kilo vermiştim ama 4-5 aydır çok kötü bir şekilde kilo aldım
Ben de 37 haftalık doğum yapmıştım canım o kadar aldığım kiloya rağmen oğlum 2350gr doğdu
Ama benim kilolar hızlı bir şekilde gitti şuan hamile kaldığım kgnunda altına düştüm

Ben de dün testi negatif gördükten sonraa çılgınlaarrrr gibii temizlik yaptım. Çok iyi geliyor kuzumm temizlik insan stres atıyor rahatlıyor

Rabbim sabır versin canım aynı şeyleri ben de yaşadım ne yazık ki ama umut her zaman var inan kürtaj olana kadar acabam ve umudum bitmedi inşallah tez zamanda iyi haberler almak ümidiyle…
Canım sana da çok geçmiş olsun çok zormuş.. Allahım sabır kolaylık versin..
Amin canım hayırlı sağlıklı olacaksa mucizem gelsin tabiki ama kasıklarımda bile tuhaf bir doluluk var sanki kanama başlıcak gibi bakalım ..

Kızlar merhaba yumurtlamadan 6 gün sonra pembe akıntım oldu ertesi günü kahverengiye döndü ertesi gün kesildi yumurtlamanın üzerine 11 gün erken gebelik testi yaptım negatif ti sizce yerleşme kanaması olabilir mi erken mi yaotim testi

benim de senin gibi olmuştu canım yerleşme kanamasıymış, ben 12. Günün akşamı öğrenmiştim biraz erken olabilir herkesin döllenme durumu da farklı oluyor kimisinin erken kiminisin daha geç çıkıyor. içini ferah tut yarın yine yaparsın inşallah sağlıklı bir bebiş gelir

Bebişim senin daha erken değil mi ama yaa pazartesi başlıcaktın hani bosuna uzme kendiniii

İçimi rahatlatiniz cok teşekkür ederim testi yapalı üç gün oldu carsamba yapmıştım erken yumurtlamam oldu adetime daha bir hafta var dün dün akşam da yumurtlama döneminde ki gibi şeffaf yoğun akıntım oldu baktım yumurtlama mi diye değildi buda gebelik belirtisi olabilir mi acaba

Kizcelerrrrr benim gordugum pike yakin mi ay bunu bile gorebildim ya biliyrsunuz gecen ay goremedim yumi akintim devam ediyr diye sizin onerinizle sabah aksam ovü testi yapmaya basladim suan gozumle cift cizgi goruyrum ama t cizgisi net degil aksam 8 de yapcam ay cok heyecanlandim aksam pik gorurrmuyum bugun 15.gunum yorumlarinizi bekliyrum canlar

Eklentiler

• 20231021_122023.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 20231021_122000.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20231021_121827.webp
    49 KB · Görüntüleme: 46
Ay hadi inşallah buradaki kizlar bilir tek belirtim beyaz-seffaf boyle cok afedersiniz sumuksu bir akintiydi hic bitmedi yumurtlamadan sonrada .. umarim saglikla bebisin geliyordur iyi dusunelim

Bebişim senin daha erken değil mi ama yaa pazartesi başlıcaktın hani bosuna uzme kendiniii
Mervenin gazına geldim kuzum aslında en temizi bekleyebilip regl günü başlamak ama bekleyemiyoruz ki üzülmüyorum kuzum valla her şeyin bir zamanı var ben buna çok inanıyorum

Ay hadi inşallah buradaki kizlar bilir tek belirtim beyaz-seffaf boyle cok afedersiniz sumuksu bir akintiydi hic bitmedi yumurtlamadan sonrada .. umarim saglikla bebisin geliyordur iyi dusunelim
Ayyy ciddi misiniz hadi inşallah bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayayim o halde siz dogurdunuz mu yoksa gebelik devam ediyor mi

Mervenin gazına geldim kuzum aslında en temizi bekleyebilip regl günü başlamak ama bekleyemiyoruz ki üzülmüyorum kuzum valla her şeyin bir zamanı var ben buna çok inanıyorum
Tövbe ya bu sefer test yap bile demedim hep günahımı alıyosunuz

Olsun bebisim regl gunune de var senin azicik daha sabret.. ve evet saglıklı hayırlı olsun zamanını bekliyor demek ben de kendime oyle soz verdim bir daha ki sefere reglim gecsin hatta 1 gun oyle yapicam diger turlu stres dolu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…