💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben de dün testi negatif gördükten sonraa çılgınlaarrrr gibii temizlik yaptım. Çok iyi geliyor kuzumm temizlik insan stres atıyor rahatlıyor
Ay bende çok severim çalıştığım için haftasonlari yapabiliyoruz sadece evim çok büyük bir de haftaici pek bir şey yapamıyoruz. Bebek olur diye büyük ev almıştım oyun odası da yaparım ince motor gelişimi için(kum havuzu falan) tek odası sadece oyun aktivite odası yaparım kendi odası ayrı olur diye düşünmüştum bebiş gelmedi ama büyük evin temizligi bize kaldı

Ayyy ciddi misiniz hadi inşallah bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayayim o halde siz dogurdunuz mu yoksa gebelik devam ediyor mi
Canım benim bebeğimin gelişimi durdu 6.haftada şimdi 8 haftayı geçtim ama hiç ümit yok çarşamba günü son bir muayenem var kürtaj ya da ilaçla düşük olucak ama sen hiç içini karartma sağlıkla hayırla gelsin seninki inşallah pozitifi görelim önce sonrası gelir su gibi

Tövbe ya bu sefer test yap bile demedim hep günahımı alıyosunuz
Ahahaha test yaptım demeseydin o zaman daha yataktaydim okudugumda mesajını hemen test yapmam lazım diye düşündüm hem sen yalnız kalma negatifle birlikte olsun dedim kuzum. Pozitifi de birlikte göreceğiz inşallah

Canımsın fedakar arkadaşım benim inşallah kuzucum inşallah bi de bakıyomuşuz pazartesi sabah ikimizin de pozitif

kizcelerimmm femometer 60lh gordu

Eklentiler

• 20231021_122023.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20231021_122000.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231021_121827.webp
    49 KB · Görüntüleme: 42
Akışına bırakmak lazım ama insan merak dürtüsüne yenik düşüyor kuzum. Sanki çok eskiler test mi yapıyordu adet gecikince gebeyim diyorlardı biz delirmiş gibi çiş yapacak çubuk arıyoruz ovulasyonu, erken gebelik testi

Ayy çok geçmiş olsun canım illaki bir sebebi vardir arastirildi mi peki inşallah tez zamanda sağlıkli bir sekilde alirsn kucağına

Huzurvemutluluk Yok canim bu ay ikinci ayin ilk denenememde malesef yumi goremedim 32. Gun regli oldum buay tekrar basladim akintim olunca kizlar sabah aksama donder dediler 12 ve aksam 8de yapmaya basladim bugun 15.gunum ilk defa bu sekilde yakaladim aksam pik gorururum insallh

kizlar yorumlarinizi bekliyrum

Eklentiler

• 20231021_122023.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 20231021_122000.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20231021_121827.webp
    49 KB · Görüntüleme: 37
Aminnnn nnn canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım Merve de geç yumurtladi bu ay biraz daha vakti var gibi dualarımız seninle inşallah piki göreceksin bu ay
Aay bende gecte olsa gorsemde su icimdeki korku gitse buayda yumurta goremezsem diye kurup durdum sagol canim benim aksama ne cikacak bakalim ilk defa bukdar net t gordum silik evet ama koyu silik buna bile mutlu oldum
Aminnnn nnn canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canim hepbirlikte mucizeler bizimle olsun rabbim dualarimizi kabul etsin

Ayy çok geçmiş olsun canım illaki bir sebebi vardir arastirildi mi peki inşallah tez zamanda sağlıkli bir sekilde alirsn kucağına
Canım ilk hamileliklerde çok oluyormuş bu o yüzden araştırmıyorlar. 2.de olursa bakıyorlarmış Allah korusun. İlkinde tamamen kötü şans diyorlar yumurta sağlıksız olabilirmiş sperm belki ya da mutasyona uğrayan hücreler oluyormuş yumurtada ondan çocuk gelişemiyormuş, yani şans inanki. Ben yine de pıhtılaşma testi yaptırıcam sanmıyorum ama bir baktırıcam :) amin canım inşallah hepimiz

Evet kuzucum cidden öyle en güzeli beklemek

Âmin inşallah canım Allâh razı olsun
Yumurtlama olmadıgı aylarda Ovulasyon testinde hiç bir belirti olmuyormu

Baktır canım en azından kafanda soru işareti kalmaz

ay evet temizlik hiç sevmem yapmayı ama yemek konusunda elime kimse su dökemezben uzunca kaynatma taraftarıyım

Ne zamandır evlisin canım ben de 24 yasındayım 5 aylık evliyim ne zamandır düşünüyorsun bebek
canım 4 senelik evliyim 18 yaşımda evlendim. Evlendiğimden beri hiç korunmadım ama gebelik anca 2buçuk sene sonra oldu ikizlere gebe kaldım ama 28 haftada erken doğumla kaybettim. Şimdide 7-8 aydır deniyoruz doktor her şey normal diyor ama olmuyor yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…