💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar birşey soracağım sizlere eşim test verdi sonucunu aldık doktorumuza haftaya gideceğiz ben sizlere sormak istedim testte harektsiz sperm sayısı %55 diyor harektsiz sperm sayısı fazla sizce doktorum nasıl bir tedavi uygular

Ben de 37 haftalık doğum yapmıştım canım o kadar aldığım kiloya rağmen oğlum 2350gr doğdu
Ama benim kilolar hızlı bir şekilde gitti şuan hamile kaldığım kgnunda altına düştüm
ne güzel ben tam tersiyim

Âmin inşallah canım Allâh razı olsun
Yumurtlama olmadıgı aylarda Ovulasyon testinde hiç bir belirti olmuyormu
canim inan bana gecen ay agrim oldu akintim vardi hersey belliydi ama ovü testim hep silik devam etti bu benm bu zamana kdar yakaladigim en koyu silik dusun otekilerde hic gormedim bukdar gecen ay umudum vardi regliye yakin bile yumi gorenler olmus dediler diye ama bende olmadi nasio belki bu ay gorurrum

İnşallah bu ay yumurtlamayı görürsün görmekle kalmaz inşallah hamile olduğunun haberini de en kısa zamanda öğrenirsin inşallah.Rabbim çocuk sahibi olmak isteyip bekleyen annelerin kuçagını boş bırakmasın inşaALLAH

ay evet temizlik hiç sevmem yapmayı ama yemek konusunda elime kimse su dökemezben uzunca kaynatma taraftarıyım
Bende aynı oyle düşündüm canımcim iki saattir kaynamaya bıraktım ben antepliyim canım 8-9 yaşımdan beri yemek yaparım 35 yaşındayım var sen düşün kaç senedir yemek yaptıgimi. 18 yaşımdan beri de okul ve iş hayatı için ailemden uzaktayım. Evlilikte 3. senem doldu,ilk evlendigimde kayinvalidem şekercim aç kalıyoruz sanıyordu ben calistigimdan. Baktım sürekli yemek gönderiyor eve (tamamen iyi niyetinden) bir gün yemeğe çağırdım içli köfte dahil zor olan yemekleri yaptım bir daha bize yemek göndermedi

Canimcim aşılama önerir gibi geldi bana ama doktor en doğru cevabi verecektir. Genelde erkekte bu tarz problemler olunca aşi en başarılı tedavi yöntemi gibi oluyor çünkü.

Agzin bal yesin amin cannn dualarin icin allh razi olsun senin icinde guzel dualar diliyrum burdaki kizcelerim icinde rabbim bize mucizelerimizi gondersin cabalarimizi goruyr insallh mucizeler hep bizimle olsun canimm

Canimcim aşılama önerir gibi geldi bana ama doktor en doğru cevabi verecektir. Genelde erkekte bu tarz problemler olunca aşi en başarılı tedavi yöntemi gibi oluyor çünkü.
Sağol canım cevabın için benimde aklıma aşılama geldi ilk ama aşılama oranları da düşük bilemiyorum ne yapacağımı

Agzin bal yesin amin cannn dualarin icin allh razi olsun senin icinde guzel dualar diliyrum burdaki kizcelerim icinde rabbim bize mucizelerimizi gondersin cabalarimizi goruyr insallh mucizeler hep bizimle olsun canimm
Allâh senden de razı olsun canım benim inşallah mucizelerimize kavuşuruz hayırlı haberlerinizi almak nasip olur inşallah. Ben 2.senem bitti 3.senemdeyim beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan bekleyişlerim izi sevinçle kutlamak nasip olsun hepimize inşallah

Sağol canım cevabın için benimde aklıma aşılama geldi ilk ama aşılama oranları da düşük bilemiyorum ne yapacağımı
Üzülme canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin belki umduğun gibi olmaz benim eşimdede sperm testinde canlı hareketli siper sıfır çıktı hiç yok dendi doktor genetik testi istedi yaptırdık 1 ay bekledik sonuç için sonucu göstermeye gittik hiç bir sorun yok belki test yanlış cıkmıştır siz tekrar sperm testi verin demişti doktor bi görsün belki korktuğun düşündün gibi olmaz Rabbimin mücizeleri büyüktür inşallah seninde içinden geçirdiğin olmasını istedin neyse hayırlısıyla Rabbim kabul etsin inşallah. Dua et bende senin için buradaki arkadaşlar için dua ediyorum isteyen herkeze Rabbim nasip etsin miniklerimizi

Vallahi öyle bebişim öyle pişmanımmm ki anlatamam
Şimdi sipariş versem pazartesi gelir o zamana regli gelir boşa sipariş vermiş olurum diyorum eğer pazartesi regl olmazsam yine pişman olcam akıllanmıyorum
Bak şöyle düşün eğer regl gelirse sonraki ay kullanırsın, ama regl gelmez de bebiş varsa koyuluk takibi yaparsın kuzucumm

İnşaallah canım güzel dileklerin için sağolasın Hepiniz dualarımdasınız

amin cann insallh cok beklemezsin daha fazla hayrli haberlerini duymak nasip olsun bizlerede rabbim yardimcimiz olsun

Bacılar ovulasyon testi almıştın internetten bugün geldi bende iki saat sıvı almadım ve testi yaptım böyle çıktı ama adetimin biteli üç gün oldu böyle bir şey olabilir mi acaba test yanlış çıkmış olabilir mi

Eklentiler

• IMG_8489.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 49
Adetin ertesi gunu bile test pozitif cikabilir canim normal teste bir sknti olsaydi c cizgisi hic gostermezdi degerlendir bugunlerini aksam birdaha yap istersen dahada kirmizi olursa t cizgisi pik tir benim bildiklerim bunlar masallh insallh hayrli haberlerin olsun

Hahaahah kuzucum o kadar tertemiz negatifti ki atıp heyecan yaratmak istemedim pazartesi sabah yaptığımı atıcam ama
Yaa zaten daha cok erken kuzucum gecen pazari catlama sayiyorum ikimiz icin. Sali gunu ancak netlesir bence. Sali yoksa biraz uzulebilir, regle kadar yine umutla bekler, olmadi yolumuza devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…