💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa zaten daha cok erken kuzucum gecen pazari catlama sayiyorum ikimiz icin. Sali gunu ancak netlesir bence. Sali yoksa biraz uzulebilir, regle kadar yine umutla bekler, olmadi yolumuza devam ederiz
Aynen öyle kuzucum pazartesi tekrar test yapıcam sen de yapsana

Yaa bebisim seni mi kircam yapalim gitsin ama benim testler pozitif cikiyor zaten hala haberin olsun
Olsun be kuzum keşke benim de pozitif çıksa o değil ben bugün bildiğin regl ağrısı çekiyorum ya belim çok fena bu kadar erken gelemez demi ya

Ay dur o zaman sipariş ediyim kızz haklısın
Yicem seni artık
Bir kere de haklı çıkma
Ahahahahah kuyum kurusun ya sabah kocam da söyledi bunu hadi hemen sipariş ver hemen bi an önce gelsinler pazartesi sen de test yap kuzumm

Kızlar ben pcos olduğum için ovulasyom pozitif çıkıyor olabilir mi? Var mı aranızda sürekli pozitif çıkan öyle şeyler okudum sitede Umutlarım kapandı biraz hep pozitif mi çıkacak bu ovulasyon ilk yapışımda pozitif çıkınca biraz sevinmiştim

Olsun be kuzum keşke benim de pozitif çıksa o değil ben bugün bildiğin regl ağrısı çekiyorum ya belim çok fena bu kadar erken gelemez demi ya
Yaa kuzum hamilelerin cogu da agri cekti yani regle yakin. Regl agrisi gibi diyenler oldu. Insallah senin de oyledir. Bebis yerlesiyordur

Ben de ne agri ne sızı.. bicak saplanir gibi dediler. Kasiklarda doluluk hissi dediler. Hic biri de yok valla

Ahahahahah kuyum kurusun ya sabah kocam da söyledi bunu hadi hemen sipariş ver hemen bi an önce gelsinler pazartesi sen de test yap kuzumm

Verdim kuzum laboquick verdim ama
İnşallah adet olmazsam yaparım bebişim
Keşke kuzum neden bilmiyorum bu ay olmadı gibi hissediyorum sanki bi an önce ne olacaksa olsun da klomen başliyim diyorum bazen
Yaa sen başından beri kendini klomene şartladınn, benim gibi olmadı olmadı demeyi bırak güzel düşünn, bebişin varsa utanırsın (diyordun banaa)

Ben her ay sürekli yumurtlamadan regle kadar ağrı yaşıyorum kuzum artık ayırt edemiyorum ki

Olsun kuzum laboquick de iyidir

Olsun da utanayım (diyordun sen dee ) tamam tamam olacak olacak ommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…