- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.541
Aynen öyle kuzucum pazartesi tekrar test yapıcam sen de yapsanaYaa zaten daha cok erken kuzucumgecen pazari catlama sayiyorum ikimiz icin. Sali gunu ancak netlesir bence. Sali yoksa biraz uzulebilir, regle kadar yine umutla bekler, olmadi yolumuza devam ederiz
Bu mesajları bende görüyorumAynen öyle kuzucum pazartesi tekrar test yapıcam sen de yapsana
Ben saliya odaklandim cok bebisim ama bakalim neden olmasinAynen öyle kuzucum pazartesi tekrar test yapıcam sen de yapsana
Başkasına da yazsam gaza geliyosun demiBu mesajları bende görüyorum
Yap yap yap nolur yapBen saliya odaklandim cok bebisim ama bakalim neden olmasin
Yaa bebisim seni mi kircam yapalim gitsinYap yap yap nolur yapbirlikte yapalımm
Benimde 11.gün bu şekilde silik çizgi var 15.günü bekleyin diyorlar bende ümitlrnmiyorumBugün 12. Gün Kızlar….
Geçen aydan sonra umudum yok ama bu çizgide çok sinir bozucu ya
Bakayim testine canim atsanaBenimde 11.gün bu şekilde silik çizgi var 15.günü bekleyin diyorlar bende ümitlrnmiyorum
Olsun be kuzum keşke benim de pozitif çıksaYaa bebisim seni mi kircam yapalim gitsinama benim testler pozitif cikiyor zaten hala haberin olsun
Ay dur o zaman sipariş ediyim kızz haklısınBak şöyle düşün eğer regl gelirse sonraki ay kullanırsın, ama regl gelmez de bebiş varsa koyuluk takibi yaparsın kuzucumm
Ay inşallah bebiş yerleşiyordur bebişimOlsun be kuzum keşke benim de pozitif çıksao değil ben bugün bildiğin regl ağrısı çekiyorum ya belim çok fena bu kadar erken gelemez demi ya
Ahahahahah kuyum kurusun ya sabah kocam da söyledi bunuAy dur o zaman sipariş ediyim kızz haklısın
Yicem seni artık
Bir kere de haklı çıkma
Keşke kuzum neden bilmiyorum bu ay olmadı gibi hissediyorum sanki bi an önce ne olacaksa olsun da klomen başliyim diyorum bazenAy inşallah bebiş yerleşiyordur bebişim
Yaa kuzum hamilelerin cogu da agri cekti yani regle yakin. Regl agrisi gibi diyenler oldu. Insallah senin de oyledir. Bebis yerlesiyordurOlsun be kuzum keşke benim de pozitif çıksao değil ben bugün bildiğin regl ağrısı çekiyorum ya belim çok fena bu kadar erken gelemez demi ya
Ya stogum çok az kaldı bebişim regle kadar bişi yapmam sanırım sipariş vermezsemBaşkasına da yazsam gaza geliyosun demi
Ahahahahah kuyum kurusun ya sabah kocam da söyledi bunuhadi hemen sipariş ver hemen bi an önce gelsinler pazartesi sen de test yap kuzumm
Yaa sen başından beri kendini klomene şartladınn, benim gibi olmadı olmadı demeyi bırak güzel düşünn, bebişin varsa utanırsın (diyordun banaa)Keşke kuzum neden bilmiyorum bu ay olmadı gibi hissediyorum sanki bi an önce ne olacaksa olsun da klomen başliyim diyorum bazen
Ben her ay sürekli yumurtlamadan regle kadar ağrı yaşıyorum kuzum artık ayırt edemiyorum kiYaa kuzum hamilelerin cogu da agri cekti yani regle yakin. Regl agrisi gibi diyenler oldu. Insallah senin de oyledir. Bebis yerlesiyordur
Ben de ne agri ne sızı.. bicak saplanir gibi dediler. Kasiklarda doluluk hissi dediler. Hic biri de yok valla
Kuzum o zaman sen bekle braz salı yaparsın ya da pazartesi sen de yapsanaYa stogum çok az kaldı bebişim regle kadar bişi yapmam sanırım sipariş vermezsem
Olsun kuzum laboquick de iyidir
Verdim kuzum laboquick verdim ama
İnşallah adet olmazsam yaparım bebişim
Yaa sen başından beri kendini klomene şartladınn, benim gibi olmadı olmadı demeyi bırak güzel düşünn, bebişin varsa utanırsın (diyordun banaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?