💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar selam doktordan çıktım daha kese görünmüyor dedi rahminde bir sıkıntı yok dedi güzel artmış 138.8 den 330 a dedi yarın tekrardan kan vermemi istedi onun sonucuna göre konuşalım dedi
Oh çok iyi kuzum daha kese için erken zaten inşallah güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsin

Kuzum ben pcos tum. Ben zor yakalıyordum ovulasyonu yani öyle pik olamıyordu çok

Kızlar selam doktordan çıktım daha kese görünmüyor dedi rahminde bir sıkıntı yok dedi güzel artmış 138.8 den 330 a dedi yarın tekrardan kan vermemi istedi onun sonucuna göre konuşalım dedi
Kuzum çok erken gitmişsin 3000 olunca git betan hatta 5000 bence daha garanti olur

Yumurta catlamadigi zaman pozitif cikar en fazla 2 gun sonra silik olur hafif ozaman yumurtan catlamis demektir bazi kadinlarin 2 3 gun pik gorebilir. Snra siliklesiyor yani yumurtan catliyor ozaman sen bugunlerini degerlendr canm

Öyle de öyle bi seneyi geçti de kuzum

Oh çok iyi kuzum daha kese için erken zaten inşallah güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsin
İnşallah canım benimm tahmini kaç haftalık oluyor şuan duaları bırakmıyoruuuuzzz
Kuzum çok erken gitmişsin 3000 olunca git betan hatta 5000 bence daha garanti olur
Kuzum kanamam olunca gitmiştim birşey mi oldu diye üstüne görmüşüm beta kontrolüne girdim o yüzden yarında vericem 31 ekimde kadın doğuma sıram var sanırım o zamana kadar vermem daha bir sorun olmazsa inşallah

yaa çok iyimiş kayanan seni seviyor demek ne güzel ben türk değilim türkmenim Türkmenistan’da yaşıyorum 18 yaşımda çok severek evlendim küçüklümdn beri yemeğe merakım var benimde ama ben kaynananmla yaşıyorum

senin adına çok mutlu oldum canım sağ salim kucağına alırsın inşallah

Yumurta catlamadigi zaman pozitif cikar en fazla 2 gun sonra silik olur hafif ozaman yumurtan catlamis demektir bazi kadinlarin 2 3 gun pik gorebilir. Snra siliklesiyor yani yumurtan catliyor ozaman sen bugunlerini degerlendr canm
Çok teşekkür ederim bugün değerlendiricez umarım Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

İnşallah kuzum sağlıkla devam etsin

olur mu bir mucize

son 2 ay deneyeceğim. olmazsa tüp bebek transferi artık. ama bu 2 ay için içimde garip bi umut var.

16 aydır deniyoruz. 3 kimyasalım var maalesef.

pazartesi günü 8. günümdü adetten sonra, doktor muayene etti. 4 güne çatlar yumurtan dedi. ovülasyon testi yapmadım ama doktorun dediğini baz aldım. bakalım. kasım 2. hafta belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…