- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.561
Oh çok iyi kuzum daha kese için erken zaten inşallah güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsinKızlar selam doktordan çıktım daha kese görünmüyor dedi rahminde bir sıkıntı yok dedi güzel artmış 138.8 den 330 a dedi yarın tekrardan kan vermemi istedi onun sonucuna göre konuşalım dedi
Kuzum ben pcos tum. Ben zor yakalıyordum ovulasyonuKızlar ben pcos olduğum için ovulasyom pozitif çıkıyor olabilir mi? Var mı aranızda sürekli pozitif çıkan öyle şeyler okudum sitede Umutlarım kapandı biraz hep pozitif mi çıkacak bu ovulasyon ilk yapışımda pozitif çıkınca biraz sevinmiştim
Kuzum çok erken gitmişsinKızlar selam doktordan çıktım daha kese görünmüyor dedi rahminde bir sıkıntı yok dedi güzel artmış 138.8 den 330 a dedi yarın tekrardan kan vermemi istedi onun sonucuna göre konuşalım dedi
Yumurta catlamadigi zaman pozitif cikar en fazla 2 gun sonra silik olur hafif ozaman yumurtan catlamis demektir bazi kadinlarin 2 3 gun pik gorebilir. Snra siliklesiyor yani yumurtan catliyor ozaman sen bugunlerini degerlendr canmKızlar ben pcos olduğum için ovulasyom pozitif çıkıyor olabilir mi? Var mı aranızda sürekli pozitif çıkan öyle şeyler okudum sitede Umutlarım kapandı biraz hep pozitif mi çıkacak bu ovulasyon ilk yapışımda pozitif çıkınca biraz sevinmiştim
Aynen en azından kuruma çizgisi çıkarmıyorOlsun kuzum laboquick de iyidir
Olsun da utanayım (diyordun sen dee )tamam tamam olacak olacak ommmmmm
Hiç kanıma girmeKuzum o zaman sen bekle braz salı yaparsın ya da pazartesi sen de yapsana
Öyle de öyle bi seneyi geçti de kuzumAhshahahaj kuzumm yAa çok güldüm allahta seni güldürsünntabii doktora kendini değerli hissettirmek lazım
Bir de kuzum 1 seneyi geçtii dicem daha etkili olur öyle
Var ya bi kadın doğum diplomamız eksik
İnşallaah bebişim
İnşallah canım benimm tahmini kaç haftalık oluyor şuanOh çok iyi kuzum daha kese için erken zaten inşallah güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsin
Kuzum kanamam olunca gitmiştim birşey mi oldu diye üstüne görmüşüm beta kontrolüne girdim o yüzden yarında vericem 31 ekimde kadın doğuma sıram var sanırım o zamana kadar vermem daha bir sorun olmazsa inşallahKuzum çok erken gitmişsin3000 olunca git betan hatta 5000 bence daha garanti olur
yaa çok iyimiş kayanan seni seviyor demek ne güzelBende aynı oyle düşündüm canımcim iki saattir kaynamaya bıraktımben antepliyim canım 8-9 yaşımdan beri yemek yaparım 35 yaşındayım var sen düşün kaç senedir yemek yaptıgimi. 18 yaşımdan beri de okul ve iş hayatı için ailemden uzaktayım. Evlilikte 3. senem doldu,ilk evlendigimde kayinvalidem şekercim aç kalıyoruz sanıyordu ben calistigimdan. Baktım sürekli yemek gönderiyor eve (tamamen iyi niyetinden) bir gün yemeğe çağırdım içli köfte dahil zor olan yemekleri yaptım bir daha bize yemek göndermedi
senin adına çok mutlu oldum canım sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar selam doktordan çıktım daha kese görünmüyor dedi rahminde bir sıkıntı yok dedi güzel artmış 138.8 den 330 a dedi yarın tekrardan kan vermemi istedi onun sonucuna göre konuşalım dedi
Çok teşekkür ederim bugün değerlendiricez umarım Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinYumurta catlamadigi zaman pozitif cikar en fazla 2 gun sonra silik olur hafif ozaman yumurtan catlamis demektir bazi kadinlarin 2 3 gun pik gorebilir. Snra siliklesiyor yani yumurtan catliyor ozaman sen bugunlerini degerlendr canm
İnşallah kuzumİnşallah canım benimm tahmini kaç haftalık oluyor şuanduaları bırakmıyoruuuuzzz
Kuzum kanamam olunca gitmiştim birşey mi oldu diye üstüne görmüşüm beta kontrolüne girdim o yüzden yarında vericem 31 ekimde kadın doğuma sıram var sanırım o zamana kadar vermem daha bir sorun olmazsa inşallah
Gönderdiğim test pik demek mi yoksa yarın daha mı net olur acaba bugün değerlendirsek yarın çatlarsa etki eder mi yine acabaKuzum ben pcos tum. Ben zor yakalıyordum ovulasyonuyani öyle pik olamıyordu çok
Ben görmedim galiba kuzum bakim testeGönderdiğim test pik demek mi yoksa yarın daha mı net olur acaba bugün değerlendirsek yarın çatlarsa etki eder mi yine acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?