💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kayınvalidem dünya tatlisidir çok şükür Türkmen mutfağı da çok güzel senin de yemeklerin çok çok güzeldir eminim

Çok sevindim kuzum doktora görünmene. Sağlıklı güzel bir gebelik olur, bebisini de saglicakla kucağına alirsin inşallah

Çatlamanın 6.gününden beri geçmeyen kasık ağrım var, bugün çatlamanın 8.günü, inşallah beklediğimiz güzel haberi hepimiz alırız

Kuzucum hiç o hafta mevzularını araştırma aşamasına gelemediğimden hiç bilmiyorum ki

Çatlamanın 6.gününden beri geçmeyen kasık ağrım var, bugün çatlamanın 8.günü, inşallah beklediğimiz güzel haberi hepimiz alırız
Biz ikimiz cidden aynıyız kasık ağrım da brl ağrım da sağolsun hiç geçmedi

Bazı aylar duygularımı çok şiddetli yaşıyorum. Bu ay öyle oluyor mesela. Insanların doğum videolarını izliyorum. Bebek alışveriş videolarına bakıyorum. E bebek e girip bunları ben de alacak mıyım diye düşünüyorum. O günler hiç gelmezse diye çok korkuyorum. Evet gebe kalmama engel yok. Sadece pko var. Hiç bir doktor senin çocuğun olmaz demedi. Ama ya olmazsa korkusu sarıyor bazen beni. Burada sizlerden, sizlerin güzel haberlerinden destek alıyorum.

Benim adetim başlamadan önce de ağrım oluyordu kafam karışık açıkçası, bu adet ağrısı da olabilir
Burda da aynıyız çoğu ay benim kasık ağrım geçmez yumurtlamadan sonra regl gelene kadar, hatta bazı aylar çok şiddetli olur o yüzden ben de ayırt edemşyorum

Canım benim bazen ben de öyle oluyorum hatta ablamın evlendikten 1 ay sonra gebelik haberini almıştık başta çok mutlu oldum ama sonra bir hüzün çöktü ki anlatamam ... Ben ablama tavsiyeler veriyodum 2 yıllık evliydim o zaman ama o ilk aydan hamile kaldı şok olmuştum. Ona demiştim ki babamı dede yapıo üzerimdeki sorumluluğu aldığın için teşekkür ederim... Sonra da buna hüzünlendiğim için kendime kızdım sonuçta teyze oluyodum ... O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama kötü düşünmeyelim hep iyi düşünüp iyiyi çağıralım Allah ın izniyle bizim de bebeklerimiz olacak sadece doğru vakti bekliyorlar gelmek için

Bu soylediklerini bir bir yazamis bi insanim hic olmayacaguna inandrmştm kendimi o kdar imkansz geliyorduki cok sukur hic beklemedim bi ay oldu inşallah seninde olur umudunu hic kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…