- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.581
Evet kuzum pik bence. Değerlendirin mutlaka
Kayınvalidem dünya tatlisidir çok şüküryaa çok iyimiş kayanan seni seviyor demek ne güzelben türk değilim türkmenim Türkmenistan’da yaşıyorum 18 yaşımda çok severek evlendim küçüklümdn beri yemeğe merakım var benimde ama ben kaynananmla yaşıyorum
Canım kendisine özelden iletirsen ekler. Böyle mesajlar arasında kaynar.
Canım çok teşekkür ederim inşallahsenin adına çok mutlu oldum canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amiiin inşallah canım benim hepinize dua ediyorum rabbim sizede yaşatsınİnşallah kuzumsağlıkla devam etsin
Hasret gideriyor o kocasıyla
Çok sevindim kuzum doktora görünmene. Sağlıklı güzel bir gebelik olur, bebisini de saglicakla kucağına alirsin inşallahİnşallah canım benimm tahmini kaç haftalık oluyor şuanduaları bırakmıyoruuuuzzz
Kuzum kanamam olunca gitmiştim birşey mi oldu diye üstüne görmüşüm beta kontrolüne girdim o yüzden yarında vericem 31 ekimde kadın doğuma sıram var sanırım o zamana kadar vermem daha bir sorun olmazsa inşallah
İnşallah canım benim allah sizlerede nasip etsin enn hayırlı zamandaÇok sevindim kuzum doktora görünmene. Sağlıklı güzel bir gebelik olur, bebisini de saglicakla kucağına alirsin inşallah
teşekkür ederim canım sevgini katınca daha lezzetli oluyorKayınvalidem dünya tatlisidir çok şükürTürkmen mutfağı da çok güzel senin de yemeklerin çok çok güzeldir eminim
Pazartesi gelsin o zamaaannAynen en azından kuruma çizgisi çıkarmıyor
Utanalım bebişimOlacak tabi
Emin misinnnHiç kanıma girmesalı ve çarşamba yapacağım testleri
Kuzucum hiç o hafta mevzularını araştırma aşamasına gelemediğimden hiç bilmiyorum kiİnşallah canım benimm tahmini kaç haftalık oluyor şuanduaları bırakmıyoruuuuzzz
Kuzum kanamam olunca gitmiştim birşey mi oldu diye üstüne görmüşüm beta kontrolüne girdim o yüzden yarında vericem 31 ekimde kadın doğuma sıram var sanırım o zamana kadar vermem daha bir sorun olmazsa inşallah
Biz ikimiz cidden aynıyızÇatlamanın 6.gününden beri geçmeyen kasık ağrım var, bugün çatlamanın 8.günü, inşallah beklediğimiz güzel haberi hepimiz alırız
Benim adetim başlamadan önce de ağrım oluyordu kafam karışık açıkçası, bu adet ağrısı da olabilirBiz ikimiz cidden aynıyızkasık ağrım da brl ağrım da sağolsun hiç geçmedi
Burda da aynıyızBenim adetim başlamadan önce de ağrım oluyordu kafam karışık açıkçası, bu adet ağrısı da olabilir
Canım benim bazen ben de öyle oluyorum hatta ablamın evlendikten 1 ay sonra gebelik haberini almıştık başta çok mutlu oldum ama sonra bir hüzün çöktü ki anlatamam ... Ben ablama tavsiyeler veriyodum 2 yıllık evliydim o zaman ama o ilk aydan hamile kaldı şok olmuştum. Ona demiştim ki babamı dede yapıo üzerimdeki sorumluluğu aldığın için teşekkür ederim... Sonra da buna hüzünlendiğim için kendime kızdım sonuçta teyze oluyodum ... O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama kötü düşünmeyelim hep iyi düşünüp iyiyi çağıralımBazı aylar duygularımı çok şiddetli yaşıyorum. Bu ay öyle oluyor mesela. Insanların doğum videolarını izliyorum. Bebek alışveriş videolarına bakıyorum. E bebek e girip bunları ben de alacak mıyım diye düşünüyorum. O günler hiç gelmezse diye çok korkuyorum. Evet gebe kalmama engel yok. Sadece pko var. Hiç bir doktor senin çocuğun olmaz demedi. Ama ya olmazsa korkusu sarıyor bazen beni. Burada sizlerden, sizlerin güzel haberlerinden destek alıyorum.
Bu soylediklerini bir bir yazamis bi insanim hic olmayacaguna inandrmştm kendimi o kdar imkansz geliyorduki cok sukur hic beklemedim bi ay oldu inşallah seninde olur umudunu hic kaybetmeBazı aylar duygularımı çok şiddetli yaşıyorum. Bu ay öyle oluyor mesela. Insanların doğum videolarını izliyorum. Bebek alışveriş videolarına bakıyorum. E bebek e girip bunları ben de alacak mıyım diye düşünüyorum. O günler hiç gelmezse diye çok korkuyorum. Evet gebe kalmama engel yok. Sadece pko var. Hiç bir doktor senin çocuğun olmaz demedi. Ama ya olmazsa korkusu sarıyor bazen beni. Burada sizlerden, sizlerin güzel haberlerinden destek alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?