- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.601
Kuzum beta kişiden kişiye değişiyor. O yüzden betadan yorum yapılmıyor kese görününce haftası belli olacakCanım çok teşekkür ederim inşallah
Dualarım sizleree..
Amiiin inşallah canım benim hepinize dua ediyorum rabbim sizede yaşatsınbenim bu beta ile kaç haftalık oluyor kuzum bilgin var mı
Ben bunları izleyip bakıp aylarca ağladım. E bebek r girmeme izin vermiyordu eşim zaten. Ne zaman hamile oldum o zaman girdim ilk defaBazı aylar duygularımı çok şiddetli yaşıyorum. Bu ay öyle oluyor mesela. Insanların doğum videolarını izliyorum. Bebek alışveriş videolarına bakıyorum. E bebek e girip bunları ben de alacak mıyım diye düşünüyorum. O günler hiç gelmezse diye çok korkuyorum. Evet gebe kalmama engel yok. Sadece pko var. Hiç bir doktor senin çocuğun olmaz demedi. Ama ya olmazsa korkusu sarıyor bazen beni. Burada sizlerden, sizlerin güzel haberlerinden destek alıyorum.
Anladım kuzum inşallah hayırlısıyls onuda görürümKuzum beta kişiden kişiye değişiyor. O yüzden betadan yorum yapılmıyor kese görününce haftası belli olacak
Amin kuzum inşallahAnladım kuzum inşallah hayırlısıyls onuda görürüm
Bir iki saate kadar bir test daha yapıcam koyulaşmışsa kesin dediğiniz gibi pik :) umarım hayırlısı olur uzun zamandır çok istiyoruzEvet kuzum pik bence. Değerlendirin mutlakaben ovulasyonla takibi bırakmıştım öyle hamile kaldım. Ama gördüğüm max pik budur benim de
Hadi bakalim buaksam pikleri bulma umuduylaBir iki saate kadar bir test daha yapıcam koyulaşmışsa kesin dediğiniz gibi pik :) umarım hayırlısı olur uzun zamandır çok istiyoruzsizde de mi pcos vardı doğal yolla mı hamile kaldınız allah bağışlasın
ay evett öyle görünüyorHasret gideriyor o kocasıyla
İnşallah kuzucummPazartesi gelsin o zamaaann
kalbimdeki duyguları tercüman ettin resmenBazı aylar duygularımı çok şiddetli yaşıyorum. Bu ay öyle oluyor mesela. Insanların doğum videolarını izliyorum. Bebek alışveriş videolarına bakıyorum. E bebek e girip bunları ben de alacak mıyım diye düşünüyorum. O günler hiç gelmezse diye çok korkuyorum. Evet gebe kalmama engel yok. Sadece pko var. Hiç bir doktor senin çocuğun olmaz demedi. Ama ya olmazsa korkusu sarıyor bazen beni. Burada sizlerden, sizlerin güzel haberlerinden destek alıyorum.
İnşallah piktir ve değerlendirmeniz tutarBir iki saate kadar bir test daha yapıcam koyulaşmışsa kesin dediğiniz gibi pik :) umarım hayırlısı olur uzun zamandır çok istiyoruzsizde de mi pcos vardı doğal yolla mı hamile kaldınız allah bağışlasın
1 saat sonra bende yapıcam tekrar şimdi sıvı alımını kestim peki ovulasyon belirtilerin falan var mı? Umarım koyulaşır ikimizin deHadi bakalim buaksam pikleri bulma umuduyla️en son koyu silik gibiydi 12de yaptim benim ama seninki bence pik benim 1saat kldi sen kacta yapicaksin canm
İnşallahİnşallah piktir ve değerlendirmeniz tutarEvet kuzum pcos var bende de. Hormonlarım güzel ama ultrason görüntüsünde belli olacak şekilde. Doktor hep doğal yolla olur dedi. Ben daha fazla beklemek istemedim tam tedaviye başlayacakken regl olmayı beklerken hamile kaldım yani sürpriz gibi oldu bize inşallah darısı başına
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ben bunları izleyip bakıp aylarca ağladım. E bebek r girmeme izin vermiyordu eşim zaten. Ne zaman hamile oldum o zaman girdim ilk defaonda da gözlerim dolu dolu izledim herşeye baktım. Yine de hiçbir şey almadım nolur nolmaz diye hala alamıyorum. Allah ım nasip ederde detaylı ultrasonu güzel güzel atlatırsam alışverişe başlayacağım
Evet hamile ve bebekli anneler görünce duygulanıyorum. Içimden dua ediyor, onlara güzel dileklerimi gönderip ben de böyle olacak mıyım diye düşünmeden edemiyorum.kalbimdeki duyguları tercüman ettin resmenbirde cevremdekiler durmadan doğuruyor makine gibi o daha kötü oluyor
çok haklısın canımEvet hamile ve bebekli anneler görünce duygulanıyorum. Içimden dua ediyor, onlara güzel dileklerimi gönderip ben de böyle olacak mıyım diye düşünmeden edemiyorum.
İnşallah yerleşmedir kuzum yaBurda da aynıyızçoğu ay benim kasık ağrım geçmez yumurtlamadan sonra regl gelene kadar, hatta bazı aylar çok şiddetli olur o yüzden ben de ayırt edemşyorum
İnşallah kuzum inşallah bu ay sebebi farklıdırİnşallah yerleşmedir kuzum ya
Senin kaç gün oldu kuzumİnşallah kuzum inşallah bu ay sebebi farklıdır
Aynıyız kuzum senleSenin kaç gün oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?