- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.621
Evet bi karartı gördü sadece kan değerim 1400 çıktı pazartesi tekrar çağırdı
Canım benim ne güzel bak hamişsin anne oluyorsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah canım benim allah sizlerede nasip etsin enn hayırlı zamanda
Canim benim akintım cogaldi birde kasigimda agri var belli belirsiz batmalar var sadece okdar belkide buyuyrdur onu hissediyrum arastirmalarima gore aakintidan 1 2gun sonra yumurta pik goren cok olmus ovü testinde bende sabah aksam yapiyrim son 15 dkika1 saat sonra bende yapıcam tekrar şimdi sıvı alımını kestim peki ovulasyon belirtilerin falan var mı? Umarım koyulaşır ikimizin de
Aaa doğru, ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAynıyız kuzum senle
AminCanim benim akintım cogaldi birde kasigimda agri var belli belirsiz batmalar var sadece okdar belkide buyuyrdur onu hissediyrum arastirmalarima gore aakintidan 1 2gun sonra yumurta pik goren cok olmus ovü testinde bende sabah aksam yapiyrim son 15 dkikainsallh koyulasir canim ezan vakti rabbim dualarimizi kabul etsin
Bugün yaptım tabii ki negatiftiAaa doğru, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Kuzumm çok teşekkür ederimmCanım benim ne güzel bak hamişsin anne oluyorsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım gerilme çatladıktan sonra 24 saat daha oluyo asıl o zaman değerlendirmek daha önemli zatenAminben yaptım sabahki daha koyuydu hala zamanım var mı acaba değerlendirmek için çatlamış mı demek artık işe yaramaz mı yoksa 24 saatim şimdi mi başladı acaba gerildim yine
Kararsızım kuzum ya, bazen adet gecikmesini beklemek istiyorum bazen de o sabırsız tarafım 10.günde yap diyorBugün yaptım tabii ki negatiftipazartesiden itibaren her sabah yapmayı düşünüyorum kuzum, sen ?
Ben bu ay sabırsız yanımı dinlicemKararsızım kuzum ya, bazen adet gecikmesini beklemek istiyorum bazen de o sabırsız tarafım 10.günde yap diyor
İnşallah bu ay olur da ilaca gerek kalmaz kuzumBen bu ay sabırsız yanımı dinlicemama bi daha ki ay beklerim heralde klomen kullanıcam çünkü
Hadi inşallah hepimiz hayırlı haberler alalımCanım gerilme çatladıktan sonra 24 saat daha oluyo asıl o zaman değerlendirmek daha önemli zaten
Benim 2 yıl 2 ay olduİnşallah bu ay olur da ilaca gerek kalmaz kuzumne kadsr oldu denemeye başlayalı
Aminn canım inşallahhHadi inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım
İnşallah kuzum ya inşallahBenim 2 yıl 2 ay olduinşallah bu ay artık bi mucize olur
BEn yaptim canim malesef silik 12de yaptigimdanda silik anlayamiyrum artik koyuluk vardi sabah simdi ise silikAminben yaptım sabahki daha koyuydu hala zamanım var mı acaba değerlendirmek için çatlamış mı demek artık işe yaramaz mı yoksa 24 saatim şimdi mi başladı acaba gerildim yine
Hsg geçen ay çekildim eylülde temiz çıktı o da, klomen de yumurtaları geliştirmek için kullanılıyor canım kullandıktan sonra yeterli büyüyünce de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyor, doktor 3 ay klomen 3 ay famera deneriz olmazsa aşılamaya geçeriz dediİnşallah kuzum ya inşallah
Hsg falan çekildin mi, o bahsettiğin ilaç ne oluyor benim o konuda pek bilgim yok ama fikrim olsun diye soruyorum
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirme içinHsg geçen ay çekildim eylülde temiz çıktı o da, klomen de yumurtaları geliştirmek için kullanılıyor canım kullandıktan sonra yeterli büyüyünce de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyor, doktor 3 ay klomen 3 ay famera deneriz olmazsa aşılamaya geçeriz dedi
En kısa zamanda kavuşursun insallah bir sıkıntı yoksa beklemekten başka çare yok gönlünü ferah tutcanım 4 senelik evliyim 18 yaşımda evlendim. Evlendiğimden beri hiç korunmadım ama gebelik anca 2buçuk sene sonra oldu ikizlere gebe kaldım ama 28 haftada erken doğumla kaybettim. Şimdide 7-8 aydır deniyoruz doktor her şey normal diyor ama olmuyor yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?