- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.641
Rica ederm kuzum ne demekAnladım canım teşekkür ederim bilgilendirme içininşallah bu ay bi mucize olur
Doktor takviye vermişti içinde folik asit, b12, b6, d vit falan var kuzum her gün ondan kullanıyorum faydası olduğunu düşünüyorum bende, geçen ay bu ilaca başlamıştım geçen ay yumurtlama göremedim ama bu ay gördüm, takviyelerin her zaman faydası olduğunu düşünürümRica ederm kuzum ne demekbir de yumurta gelişiminde D vitamini çok önemliymiş benim de düşük olduğunu biliyodum bu ay onun için ilaç da kullanmaya başladım yumurtam gelişti de zaten diğer aylara göre bu da aklında bulunsun
Ne kullanıyosun kuzum adı ne takviyenin ?Doktor takviye vermişti içinde folik asit, b12, b6, d vit falan var kuzum her gün ondan kullanıyorum faydası olduğunu düşünüyorum bende, geçen ay bu ilaca başlamıştım geçen ay yumurtlama göremedim ama bu ay gördüm, takviyelerin her zaman faydası olduğunu düşünürüm
Redifol plus kuzum, içeriğini dozlarına baktım gayet yeterli geldi banaNe kullanıyosun kuzum adı ne takviyenin ?
Hee hiç duymamıştım onu iyiyse kullan tabiiRedifol plus kuzum, içeriğini dozlarına baktım gayet yeterli geldi bana
Oyyyy bu ağrının sebebi ne çıkacak acaba çok merak ediyorummmHee hiç duymamıştım onu iyiyse kullan tabiiay az önce eşimle şakalaşırken sağ kasığıma bi kramp girdi nefesim kesildi
Sorma valla bendeOyyyy bu ağrının sebebi ne çıkacak acaba çok merak ediyorummm
Bunu yazan kimi gorduysem hamis ciktiHee hiç duymamıştım onu iyiyse kullan tabiiay az önce eşimle şakalaşırken sağ kasığıma bi kramp girdi nefesim kesildi
Gecmis olsun canim. En kisa zamanda saglikla tekrardan nasip olsunHepinize iyi akşamlar kızlar... 3 buçuk yaşında bi kızım var. 2.gebeliğimi 6 Ekim'de öğrendim. 13 Ekim'de çift kese gördk henüz boşlardı. 15 Ekim'de kanamam başladı düşük yaptım... Ya boş gebelikti ya da sağlıksızlardıkızımda hiç bir sorun yaşamamıştım. 2. Plansızdı ama çok hazırlamıştım kendmi kzııma kardeş gelmesine ama kısmet olmadı 1 adetten sonra tekrar istiyorm kısmtse.. kasımı pas geçip Aralık'ta inşallah bende buraya güzel haber veririm. Bu süreçte folik asit içeren vitaminime başlayacağım hepimize sağlıklı bebeler gelsn İnşallah
Ağzından bal damlıyo bebeğimmm ayy inşallahhh yaaBunu yazan kimi gorduysem hamis cikti
Aman aman kötü şeyler düşünme kuzumSorma valla bendekist alan olmasın da korkutuyo da biraz
Ne bileyim kuzum valla gebeliğe o kadar uzağım ki sanki o son ihtimalAman aman kötü şeyler düşünme kuzum
Yok yok uzak olmaaa hep bi ihtimal vardırNe bileyim kuzum valla gebeliğe o kadar uzağım ki sanki o son ihtimal
İnşallah kuzumYok yok uzak olmaaa hep bi ihtimal vardır
Hayır keseyi göremedi sadece çok hafif bi leke tarzı bişi var ama hamilesin dedi net bir kese göremedi,pazartesi tekrar gel dediKalpte mi cnm
Hayır keseyi göremedi sadece çok hafif bi leke tarzı bişi var ama hamilesin dedi net bir kese göremedi,pazartesi tekrar gel dedi
Bebeğim bi de erken gebelik yapayım dedim ama filtreyle filan anca bu çıkıyor, test çizgisi..yani adet bekliyorum dün bugün. Olmuş olsa daha net şekilde kendini belli ederdi. Adet hemen gelsin geçsin diye dua ediyorum
Kuzum acaba geç mi döllendi hani boşuna ümit vermek değil de baksana adet gelmiyor ve hayalet çizgi var, bakalım yarını da bekleyelim hayırlısı olsun hakkında canımcımBebeğim bi de erken gebelik yapayım dedim ama filtreyle filan anca bu çıkıyor, test çizgisi..yani adet bekliyorum dün bugün. Olmuş olsa daha net şekilde kendini belli ederdi. Adet hemen gelsin geçsin diye dua ediyorumsen naptın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?