💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah bu ay bi mucize olur
Rica ederm kuzum ne demek bir de yumurta gelişiminde D vitamini çok önemliymiş benim de düşük olduğunu biliyodum bu ay onun için ilaç da kullanmaya başladım yumurtam gelişti de zaten diğer aylara göre bu da aklında bulunsun

Doktor takviye vermişti içinde folik asit, b12, b6, d vit falan var kuzum her gün ondan kullanıyorum faydası olduğunu düşünüyorum bende, geçen ay bu ilaca başlamıştım geçen ay yumurtlama göremedim ama bu ay gördüm, takviyelerin her zaman faydası olduğunu düşünürüm

Ne kullanıyosun kuzum adı ne takviyenin ?

Hepinize iyi akşamlar kızlar... 3 buçuk yaşında bi kızım var. 2.gebeliğimi 6 Ekim'de öğrendim. 13 Ekim'de çift kese gördk henüz boşlardı. 15 Ekim'de kanamam başladı düşük yaptım... Ya boş gebelikti ya da sağlıksızlardı kızımda hiç bir sorun yaşamamıştım. 2. Plansızdı ama çok hazırlamıştım kendmi kzııma kardeş gelmesine ama kısmet olmadı 1 adetten sonra tekrar istiyorm kısmtse.. kasımı pas geçip Aralık'ta inşallah bende buraya güzel haber veririm. Bu süreçte folik asit içeren vitaminime başlayacağım hepimize sağlıklı bebeler gelsn İnşallah

Gecmis olsun canim. En kisa zamanda saglikla tekrardan nasip olsun

B Bipathem kuzum yaptın mı test bir daha yoksa geldi mi kırmızılar ?
Bebeğim bi de erken gebelik yapayım dedim ama filtreyle filan anca bu çıkıyor, test çizgisi..yani adet bekliyorum dün bugün. Olmuş olsa daha net şekilde kendini belli ederdi. Adet hemen gelsin geçsin diye dua ediyorum sen naptın ???

Eklentiler

• 595E7A32-5849-4AA6-A06B-1A4600ECD15C.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum acaba geç mi döllendi hani boşuna ümit vermek değil de baksana adet gelmiyor ve hayalet çizgi var, bakalım yarını da bekleyelim hayırlısı olsun hakkında canımcım ben aynıyım canım bir değişiklik yok kanama yok henüz çarşambayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…