- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.661
Dur bakalım belki bir mucize olur ve gelişim normale dönmüştür, dönmediyse de hepsinin çaresi var ilacını alır dinlenirsinKuzum acaba geç mi döllendi hani boşuna ümit vermek değil de baksana adet gelmiyor ve hayalet çizgi var, bakalım yarını da bekleyelim hayırlısı olsun hakkında canımcımben aynıyım canım bir değişiklik yok kanama yok henüz çarşambayı bekliyorum
Yok bebişim benim hani Allahın mucizesi olur bu saatten sonra ki zaten kasıklarımda doluluk var regl gibi hani vücut atacak heralde.. senin için bekleyelim bakalım canım benim en hayırlı şekilde ve zamanda gelsinDur bakalım belki bir mucize olur ve gelişim normale dönmüştür, dönmediyse de hepsinin çaresi var ilacını alır dinlenirsinbenimki geç döllenme de olsa bu kadar olmaz heralde bu geçin geçi :))) çizgileri de telefon filtresi çıkarıyor .
Hepimiz için en önemlisi şey sağlık, biz sağlıklı olalım inşallah onlar da zamanı gelince bize eşlik eder, hiç moral bozmak yokYok bebişim benim hani Allahın mucizesi olur bu saatten sonra ki zaten kasıklarımda doluluk var regl gibi hani vücut atacak heralde.. senin için bekleyelim bakalım canım benim en hayırlı şekilde ve zamanda gelsin
Canımcım aynen öyle bizim sağlığımız eşlerimizin sağlığı olsun huzur olsun hepsi olur sıraylaHepimiz için en önemlisi şey sağlık, biz sağlıklı olalım inşallah onlar da zamanı gelince bize eşlik eder, hiç moral bozmak yok
evet canım görünürde bir sıkıntı şükür inşallah tez zamanda kavuşuruz bebiklerimizeEn kısa zamanda kavuşursun insallah bir sıkıntı yoksa beklemekten başka çare yok gönlünü ferah tut
senin için çok üzüldüm canım en kısa sürede tekrar gebe kalır ve sağlıklı bebişlerin olur inşallahVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Ya okdr hayalet çizgi ki ben bile görmekte zorlanıyorum şimdi yaptım çıkmadı sanki nebileyim karnımda ağrımaya başladı adet olucam sanırımBakayim testine canim atsana
Benimde 11.günmm ama kan testimi vereceksinKizlar benim yarın 11.günüm test yapıcam baska yarın test yapacak olan var mi?
Yok kaset testBenimde 11.günmm ama kan testimi vereceksin
Canim sen de igne yaptirmistin degil mi? Sanki ben de goruyor gibiyimYa okdr hayalet çizgi ki ben bile görmekte zorlanıyorum şimdi yaptım çıkmadı sanki nebileyim karnımda ağrımaya başladı adet olucam sanırım
Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebis nasip etsin sana tekrardan. Ben de ocak ayinda yasamistim bunu. Cok üzücü oluyor biliyorum bu kadariyla gelmis gecmis olsun diyelimVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Evet yaptırmıştım bgn 10.günüm ama karnım bugün ağrımaya başladı kasıklarım falan sanki adet olucam gibiCanim sen de igne yaptirmistin degil mi? Sanki ben de goruyor gibiyim
Ben yapıom 3 gündür git gide azaldı hayalet Bi çizgi kaldıYok kaset test
Erken çıkmış o zman hangi test markasıBen yapıom 3 gündür git gide azaldı hayalet Bi çizgi kaldı
Laboquick diye Bi marka internetten almıştımErken çıkmış o zman hangi test markası
Bende onu kullanıyorum hep kuruma çizgisi bile cikarmaz sende baya belirgin cikmis bi kan testi versen daha iyi olurLaboquick diye Bi marka internetten almıştım
Bende hamileliğimde adetten 4 gün once öğrenmiştim laboquick testiyleLaboquick diye Bi marka internetten almıştım
Ama çatlatma iğnesi oldum ya onun etkisi olabilir demişlerdi ondan pek ümitlenmedimBende hamileliğimde adetten 4 gün once öğrenmiştim laboquick testiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?