💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Dur bakalım belki bir mucize olur ve gelişim normale dönmüştür, dönmediyse de hepsinin çaresi var ilacını alır dinlenirsin benimki geç döllenme de olsa bu kadar olmaz heralde bu geçin geçi :))) çizgileri de telefon filtresi çıkarıyor .

Yok bebişim benim hani Allahın mucizesi olur bu saatten sonra ki zaten kasıklarımda doluluk var regl gibi hani vücut atacak heralde.. senin için bekleyelim bakalım canım benim en hayırlı şekilde ve zamanda gelsin

Yok bebişim benim hani Allahın mucizesi olur bu saatten sonra ki zaten kasıklarımda doluluk var regl gibi hani vücut atacak heralde.. senin için bekleyelim bakalım canım benim en hayırlı şekilde ve zamanda gelsin
Hepimiz için en önemlisi şey sağlık, biz sağlıklı olalım inşallah onlar da zamanı gelince bize eşlik eder, hiç moral bozmak yok

Hepimiz için en önemlisi şey sağlık, biz sağlıklı olalım inşallah onlar da zamanı gelince bize eşlik eder, hiç moral bozmak yok
Canımcım aynen öyle bizim sağlığımız eşlerimizin sağlığı olsun huzur olsun hepsi olur sırayla inşallah anneler grubunda kalp atışı, dna testlerini konuşur oluruz.. (tabi ben azıcık beklicem sizden haberi daha çabuk beklicem inşallah)

Ve buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyor Allahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
senin için çok üzüldüm canım en kısa sürede tekrar gebe kalır ve sağlıklı bebişlerin olur inşallah

Ve buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyor Allahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebis nasip etsin sana tekrardan. Ben de ocak ayinda yasamistim bunu. Cok üzücü oluyor biliyorum bu kadariyla gelmis gecmis olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…