- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.681
Bence çıkmazKızlar adete 9 gün kala erken gebelik testin de çıkar mı sizce
bence çımaz çok erken daha yeni döllenme aşamasındadırKızlar adete 9 gün kala erken gebelik testin de çıkar mı sizce
Çok sağol canım amin..hepimizinsenin için çok üzüldüm canım en kısa sürede tekrar gebe kalır ve sağlıklı bebişlerin olur inşallah
Amin canım çok sağol hepimize nasip etsinCanim benim cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebis nasip etsin sana tekrardan. Ben de ocak ayinda yasamistim bunu. Cok üzücü oluyor biliyorum bu kadariyla gelmis gecmis olsun diyelim
Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum, Allah büyüktür sen umudunu yitirme sakın, gebe kalabildiğimi görmek bile umut etmek için bi sebeptirVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Bence çıkmaz
Teşekkür ederim kızlarbence çımaz çok erken daha yeni döllenme aşamasındadır
Belki seninkide sabah çatlamıştır bence değerlendir 24 saati hayırlısı olsun üzülme yine deneyip bakacağız bakalım zor işmiş anne olmakBEn yaptim canim malesef silik 12de yaptigimdanda silik anlayamiyrum artik koyuluk vardi sabah simdi ise siliksenin pik canim mutlka degerlendr ne olur olmaz kaci
Merhaba benim 6. Günüm. benimde çok sırt ve gögüs ağrım varKızlar merhaba sibişey danışacağım size benim çatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu aşırı bir sırt ağrım var. Bununla alakalı olabilir mi acaba. Üşütmüşte olabilir im yada geçen hafta çok stres yaşadım onlarda alakalı olabilir neyle bapdaştıracağımı bilmiyorum. Sırt ağrısı yaşayan varmı aranızda
Canim test yapmam icin erken galiba az daha beklicem :)Kuzum valla cok bir degisiklik oldugunu soyleyemem. En iyi belirtim gogus hassasiyeti olur benim genelde. Gecen ay cok vardi ve pozitifi gormustum. Ama kimyasalla sonuclandi . Simdi ise belirti namina bisey yok sankinormalde bu ay beklemezdim ama igne yaptirdgim icin ve vitamin kan sulandirici falan kullandigim icin bir ümit bekliyorum iste. Sali gunu falan varsa testte cikar diye dusunuyorum.
Sen ne zaman test yapacaksin?
Canım daha çok erken her iki test içince gecikme bekleKızlar adete 10 gün varken mecburen kan testi vermek zorunda kaldım boğaz ağrısından ama negatif çıktı bende şurup kullandım bir defa bugun 6 gün var adete sizde kaset test yapsam belli olurmu hamile miyim diye yada kanda çıkarmı erkenmi yoksa
Kuzum benim çok üzüldümVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Benim de başladı .. canımız sağolsun , sağlıklaVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Canım ben senin ovulasyon testini hatırlıyorum adetine 6 günden fazla kalmış olması lazım benim ovulasyonum senden önceydi benim bile 5 gün var şuan adete. Çatlamadan sonra 14 sayman lazım adet tarihi için bu tüm kadınlarda aynı herhangi bir sorunu yoksaKızlar adete 10 gün varken mecburen kan testi vermek zorunda kaldım boğaz ağrısından ama negatif çıktı bende şurup kullandım bir defa bugun 6 gün var adete sizde kaset test yapsam belli olurmu hamile miyim diye yada kanda çıkarmı erkenmi yoksa
Dediğin gibi kuzum canınız sağolsun inşallah Kasım senin ayın olacakBenim de başladı .. canımız sağolsun , sağlıkla
Canım ben senin ovulasyon testini hatırlıyorum adetine 6 günden fazla kalmış olması lazım benim ovulasyonum senden önceydi benim bile 5 gün var şuan adete. Çatlamadan sonra 14 sayman lazım adet tarihi için bu tüm kadınlarda aynı herhangi bir sorunu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?