💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

senin için çok üzüldüm canım en kısa sürede tekrar gebe kalır ve sağlıklı bebişlerin olur inşallah
Çok sağol canım amin..hepimizin
Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebis nasip etsin sana tekrardan. Ben de ocak ayinda yasamistim bunu. Cok üzücü oluyor biliyorum bu kadariyla gelmis gecmis olsun diyelim
Amin canım çok sağol hepimize nasip etsin evet çok üzücü ve çok ağrım var şu an nolucak bakalım kanama da tam gelmiyor ped e baktım yok henüz.. Allah yardımcım olsun. Sana da çok geçmiş olsun canım benim ah ah

Ve buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyor Allahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum, Allah büyüktür sen umudunu yitirme sakın, gebe kalabildiğimi görmek bile umut etmek için bi sebeptir

BEn yaptim canim malesef silik 12de yaptigimdanda silik anlayamiyrum artik koyuluk vardi sabah simdi ise silik senin pik canim mutlka degerlendr ne olur olmaz kaci
Belki seninkide sabah çatlamıştır bence değerlendir 24 saati hayırlısı olsun üzülme yine deneyip bakacağız bakalım zor işmiş anne olmak

Merhaba benim 6. Günüm. benimde çok sırt ve gögüs ağrım var

Canim test yapmam icin erken galiba az daha beklicem :)

Kızlar adete 10 gün varken mecburen kan testi vermek zorunda kaldım boğaz ağrısından ama negatif çıktı bende şurup kullandım bir defa bugun 6 gün var adete sizde kaset test yapsam belli olurmu hamile miyim diye yada kanda çıkarmı erkenmi yoksa

Canım daha çok erken her iki test içince gecikme bekle

Bu ay ovulasyon testine göre yaptım ve üst üste şuna herhangi bir belirtim yok ama bazen kasıkta hafif batma oluyor gögüs az şiş umarım tutar ya tek sıkıntım dostinez prolaktin hormonu ilacı kullanıyorum ama doktor korunma dedi bakalım

Ve buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyor Allahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. B Bipathem sacibelinde
Kuzum benim çok üzüldüm Sağlıcakla en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah ne diyeceğimi de bilemiyorum ama sen şu randevune git yine de bu şekilde sonlandigindan emin olalım

Canım ben senin ovulasyon testini hatırlıyorum adetine 6 günden fazla kalmış olması lazım benim ovulasyonum senden önceydi benim bile 5 gün var şuan adete. Çatlamadan sonra 14 sayman lazım adet tarihi için bu tüm kadınlarda aynı herhangi bir sorunu yoksa

Evet dediğiniz gibi inşallah olur bu ay ya 6 gün kaldı adete bakalım ama hiçbir belirti yok gögüs şişmesi var kaç gündür bazen kasıkta batma oluyor Allah hepimize nasip etsin

çatlatma iğnesi olan hanımlar iğnede hgc olduğu için hamilelik belirtileri yaşıyoruz ya acaba gerçekten gebe kalıncada o belirtiler mi olacak merak etdim. Daha önce iğne olmuşluğum var ama unuttum hamilelik belirtilerimide unuttum

Kızlar benim adetim hala gelmedi korkmaya da başladım salı gününe kadar gelmezse doktora çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…