💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım kaç gündür girmiyorum sende benim yaşadığım talihsizliği yaşamışsın çok zor ben hala atlatamadım umarım en kısa sürede durumu atlatırız malesef bastan bazı şeyler eksik gidince devamı geliyor biz bir ümit diye bekledik ama olmadı nasip değilmiş hayırlısı olsun hakkımızda sanada çok geçmiş olsun

Merveeee57 napiyosun kuzum? Bu sabah test yapmadım,kendime
Sen naptın mi sabah yarın yapalım ya benim regle de çok az kalmış olacak. Netten sipariş vermeyeceğim bu defa sanırım iki tane testim kalmış yine bir sürü harcadim ne olacak benim bu halim

Çok geçmiş olsunn canım benimm

Canım sen ovulasyon takibi yapmis mıydın bu ay hatirlamadigim için soruyorum
Hayır yapmadım geç çatlamış olabilir mi diyorum hesabına göre bugün yarın adet olmam gerekiyor salı gününe kadar beklicem olmazsam doktor yolu gözüküyordu hiç bu kadar gecikme yaşamadım ben korunmayı bıraktığım zamanlar da olmuştum en son böyle, adet ağrısı geliyor gidiyor ama gelen giden olmuyor

Kuzucum dayanamadım yaptım sabah ama tabii ki tertemiz negatif gece rüyamda pozitif görmüştüm öyle mutlu olmuştum ki inşallah gerçekleştiğini de görürüz helal olsun sana ama test yapmadıysan yarın sabah birlikte yapıp çekip atarız buraya kuzucum o zaman yarın yap çıkmazsa regl gününü bekle başka test alma. B bernaad kuzum den ne durumdasın ?

Geç catladiysa canım adet ondan da gecikmiş olabilir ama inşallah bebistir de çift çizgileri görürsün gerçi geçen bir kadına denk geldim testleri hep negatif çıkmış regli geçmiş ve kanda çıkmıştı pozitifi umarım senin de öyledir

Oyy kuzum benim ruyan gerçek olsun inşallah yarın sabah yapalım birlikte ben dayandım bugün hatta dışarı falan cikarim zaman geçsin diye bugün

Hiç öyle birşey olacağını sanmıyorum ama Allah büyük

Kızlar ben hayatıma Ovulasyon döneminde devam edicem galiba napıcam şimdi devam mı ediyor yoksa polikistik görünümü var diye mi böyle çıkıyor bacaklarım ağrıyor yumurtlama döneminde olduğum gibi nedir yani bu iş ne zaman çatlayacak dün afedersiniz 1 saat kadar yattım kalkmadan bugüne etkisi olur mu yoksa tekrar mı gerekir

Merhaba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…