- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.701
kmaz canim 1-2 gun kala cok silik cikiyor adetin gecince yap smdi yaparsan adete kadar yine yapmak istersin testKızlar adete 9 gün kala erken gebelik testin de çıkar mı sizce
Canım kaç gündür girmiyorum sende benim yaşadığım talihsizliği yaşamışsın çok zor ben hala atlatamadım umarım en kısa sürede durumu atlatırız malesef bastan bazı şeyler eksik gidince devamı geliyor biz bir ümit diye bekledik ama olmadı nasip değilmiş hayırlısı olsun hakkımızda sanada çok geçmiş olsunÇok sağol canım amin..hepimizin
Amin canım çok sağol hepimize nasip etsinevet çok üzücü ve çok ağrım var şu an nolucak bakalım kanama da tam gelmiyor ped e baktım yok henüz.. Allah yardımcım olsun. Sana da çok geçmiş olsun canım benim ah ah
Kuzum tekrar test yaptın mıKızlar benim adetim hala gelmedi korkmaya da başladımsalı gününe kadar gelmezse doktora çıkıcam
Çok geçmiş olsunn canım benimmCanım kaç gündür girmiyorum sende benim yaşadığım talihsizliği yaşamışsın çok zor ben hala atlatamadım umarım en kısa sürede durumu atlatırız malesef bastan bazı şeyler eksik gidince devamı geliyor biz bir ümit diye bekledik ama olmadı nasip değilmiş hayırlısı olsun hakkımızda sanada çok geçmiş olsun
Canım benimm çok geçmiş olsunnnVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. @Sipser sacibelinde
Yaptım negatifKuzum tekrar test yaptın mı
Canım sen ovulasyon takibi yapmis mıydın bu ay hatirlamadigim için soruyorumYaptım negatif
Hayır yapmadım geç çatlamış olabilir mi diyorum hesabına göre bugün yarın adet olmam gerekiyor salı gününe kadar beklicem olmazsam doktor yolu gözüküyordu hiç bu kadar gecikme yaşamadım ben korunmayı bıraktığım zamanlar da olmuştum en son böyle, adet ağrısı geliyor gidiyor ama gelen giden olmuyorCanım sen ovulasyon takibi yapmis mıydın bu ay hatirlamadigim için soruyorum
Etmem mi tabiki ederim canımmKuzumm çok teşekkür ederimmdarısı başına olsun dualarım sizinle hepp rabbim sağlıklı sıhhatli sizede nasip etsin sizde lütfen bana dua edin
Ay aynı işte nedenkğ acabaMerhaba benim 6. Günüm. benimde çok sırt ve gögüs ağrım var
Kuzucum dayanamadım yaptım sabah ama tabii ki tertemiz negatifMerveeee57 napiyosun kuzum? Bu sabah test yapmadım,kendime
Sen naptın mi sabah yarın yapalım ya benim regle de çok az kalmış olacak. Netten sipariş vermeyeceğim bu defa sanırım iki tane testim kalmış yine bir sürü harcadim ne olacak benim bu halim
Geç catladiysa canım adet ondan da gecikmiş olabilir ama inşallah bebistir de çift çizgileri görürsünHayır yapmadım geç çatlamış olabilir mi diyorum hesabına göre bugün yarın adet olmam gerekiyor salı gününe kadar beklicem olmazsam doktor yolu gözüküyordu hiç bu kadar gecikme yaşamadım ben korunmayı bıraktığım zamanlar da olmuştum en son böyle, adet ağrısı geliyor gidiyor ama gelen giden olmuyor
Oyy kuzum benim ruyan gerçek olsun inşallahKuzucum dayanamadım yaptım sabah ama tabii ki tertemiz negatifgece rüyamda pozitif görmüştüm öyle mutlu olmuştum ki inşallah gerçekleştiğini de görürüz helal olsun sana ama test yapmadıysan yarın sabah birlikte yapıp çekip atarız buraya kuzucum o zaman yarın yap çıkmazsa regl gününü bekle başka test alma. B bernaad kuzum den ne durumdasın ?
Hiç öyle birşey olacağını sanmıyorum ama Allah büyükGeç catladiysa canım adet ondan da gecikmiş olabilir ama inşallah bebistir de çift çizgileri görürsüngerçi geçen bir kadına denk geldim testleri hep negatif çıkmış regli geçmiş ve kanda çıkmıştı pozitifi umarım senin de öyledir
Merhaba buCanim yalniz bi sorun var ben de su an clear blue 6 gun once testi var onda cizgi gormuyorum ya hamilesin ya da degilsin yaziyo.. pahali testim zor gunler icin saklamistimyani cok silik cizgiyse hamile degilsin cikabilir. Ben bunu dayanamayip 3 gun once daha kan falan yokken yapmistmEki Görüntüle 3301990
Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmişsin en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallahVe buraya yazarken kanamam başladı an itibariyle.. bebişim gidiyorAllahım daha sağlıklısını nasip etsin bana ve hepimize.. @Sipser sacibelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?