💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba bu testi nerden aldınız acaba ezcane yada internet sitesi

Oyy kuzum benim ruyan gerçek olsun inşallah yarın sabah yapalım birlikte ben dayandım bugün hatta dışarı falan cikarim zaman geçsin diye bugün
Amin kuzum inşallah yapalım yarın sabah inşallah görürüz artık pozitifleri

Canım benim daha erken biliyorsun kii, inşallah pozitif testlerini de görcez
Benim test yok malum o yüzden yapamadım ama adet sancılarım yokluyorr sol kasığıma ağrı girince kurtuluşum yok ve o ağrı yoklamaya başladı her an gelebilir bekliyorum

O adet sancıları iki gündür beni de yokluyor ben kış kış diyorum yarın test gelir gelmez sen de hemen yap kuzumm

Ay seninki yerleşme falandır inşallah kuzumm adet için erken daha sana
İnşallah erken gelir bende adet olmazsam yaparım bebişim
Kuzum valla ne bileyim yerleşme olsa yerleşme kanaması olması gerekmez miydi tık yok hiç umudum yok gerçekten... Gelmez inşallah kuzumm kaçıncı günün bugün senin ?

Kuzum valla ne bileyim yerleşme olsa yerleşme kanaması olması gerekmez miydi tık yok hiç umudum yok gerçekten... Gelmez inşallah kuzumm kaçıncı günün bugün senin ?
Bebeğim yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii, bende de olmamıştı Kendini strese sokma şimdiden
12. gün kuzucum bat 23 ü zaten, her an gelebilir gelmez inşallah ama

Canımm benim inşallah gördüğünn rüya gerçeğe dönüşürr
Negatif görsende biliyorsun regl gelene kadar hala umut var

Bebeğim yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii, bende de olmamıştı Kendini strese sokma şimdiden
12. gün kuzucum bat 23 ü zaten, her an gelebilir gelmez inşallah ama
Valla al benden de o kadar regle çok çok az kaldı sıfır belirti. Ne akıntı ne bişi hiçbir şey yok. Testlerde hayalet çizgi kuruma çizgisi hiçbir seyde göremedim

Çatlamanın 6. Günü bir anda midem ekşiyince kendimi test yaparken buldum Tabiki negatif . Şaşırtıcı bişey yaşıyorum göğüslerim şişmedi çoktan başlaması lazımdı adetten 10 gün öncesi başlıyordu şuan çatlamaya göre 7 gün kaldı adete

Eklentiler

• IMG_20231022_133611_432.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…