- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.721
Merhaba bu testi nerden aldınız acaba ezcane yada internet sitesiCanim yalniz bi sorun var ben de su an clear blue 6 gun once testi var onda cizgi gormuyorum ya hamilesin ya da degilsin yaziyo.. pahali testim zor gunler icin saklamistimyani cok silik cizgiyse hamile degilsin cikabilir. Ben bunu dayanamayip 3 gun once daha kan falan yokken yapmistmEki Görüntüle 3301990
Amin kuzum inşallahOyy kuzum benim ruyan gerçek olsun inşallahyarın sabah yapalım birlikte ben dayandım bugün hatta dışarı falan cikarim zaman geçsin diye bugün
Bende bu ay bu testten aldım çizgi görünüyor birkaçında yalancı mı çıkardı , kaç gün var adetine canımBen yapıom 3 gündür git gide azaldı hayalet Bi çizgi kaldı
Bende yarın sabah test yapıcamAmin kuzum inşallahyapalım yarın sabah inşallah görürüz artık pozitifleri
Ooo yarın sabah çift çizgiler doldursun burayı inşallaaahhBende yarın sabah test yapıcam
İnşallah kuzum ya Allah nasip kısmet etsinOoo yarın sabah çift çizgiler doldursun burayı inşallaaahh
Amin kuzummİnşallah kuzum ya Allah nasip kısmet etsin
Canım benim daha erken biliyorsun kii, inşallah pozitif testlerini de görcezKuzucum dayanamadım yaptım sabah ama tabii ki tertemiz negatifgece rüyamda pozitif görmüştüm öyle mutlu olmuştum ki inşallah gerçekleştiğini de görürüz helal olsun sana ama test yapmadıysan yarın sabah birlikte yapıp çekip atarız buraya kuzucum o zaman yarın yap çıkmazsa regl gününü bekle başka test alma. B bernaad kuzum den ne durumdasın ?
O adet sancıları iki gündür beni de yokluyor ben kış kış diyorumCanım benim daha erken biliyorsun kii, inşallah pozitif testlerini de görcez
Benim test yok malum o yüzden yapamadım ama adet sancılarım yokluyorr sol kasığıma ağrı girince kurtuluşum yok ve o ağrı yoklamaya başladı her an gelebilir bekliyorum
Ay seninki yerleşme falandır inşallah kuzumm adet için erken daha sanaO adet sancıları iki gündür beni de yokluyor ben kış kış diyorumyarın test gelir gelmez sen de hemen yap kuzumm
Burdayımmmm
Kuzum valla ne bileyim yerleşme olsa yerleşme kanaması olması gerekmez miydi tık yokAy seninki yerleşme falandır inşallah kuzumm adet için erken daha sana
İnşallah erken gelir bende adet olmazsam yaparım bebişim
Oh çok şükür gelebildinnnBurdayımmmm
Bebeğim yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii, bende de olmamıştıKuzum valla ne bileyim yerleşme olsa yerleşme kanaması olması gerekmez miydi tık yokhiç umudum yok gerçekten... Gelmez inşallah kuzumm kaçıncı günün bugün senin ?
Canımm benim inşallah gördüğünn rüya gerçeğe dönüşürrKuzucum dayanamadım yaptım sabah ama tabii ki tertemiz negatifgece rüyamda pozitif görmüştüm öyle mutlu olmuştum ki inşallah gerçekleştiğini de görürüz helal olsun sana ama test yapmadıysan yarın sabah birlikte yapıp çekip atarız buraya kuzucum o zaman yarın yap çıkmazsa regl gününü bekle başka test alma. B bernaad kuzum den ne durumdasın ?
Valla al benden de o kadar regle çok çok az kaldı sıfır belirti. Ne akıntı ne bişi hiçbir şey yok. Testlerde hayalet çizgi kuruma çizgisi hiçbir seyde göremedimBebeğim yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii, bende de olmamıştıKendini strese sokma şimdiden
12. gün kuzucum bat 23 ü zaten, her an gelebilir gelmez inşallah ama
Yoookkk daha varOh çok şükür gelebildinnnKesin adet oldun boşa çıktın
Valla cuma günü gözüküyor adetim dün karın ağrım başlamıştı bugün pek yok yine aşırı hayalet çizgi sende varmı bişeyBende bu ay bu testten aldım çizgi görünüyor birkaçında yalancı mı çıkardı , kaç gün var adetine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?