💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Nasıl gidiyor kızçelerr
Benim yarın bat günü bugün, tekrar test yaptım tabii kii yine negatif
Artık pozitife dönmez zaten, o yüzden bir an önce regl gelsin istiyorum
Sizde durumlar nedirr? Pek girip okuyamıyorum bu sıralar

Kızlar yok mu bilgisi olan

CAnlarr ilk defa bukdar net bir cizgi gordum pik dimi bu biliyrsunuz hic 2. Ayim bu yumi gorememmistim acemiyim yorumlayin kizclerrim sogan kuru ise yariyor resmen ilk defa bukdar net atesim 3 gundr ayni seyrediyrdu bakin kizlarim

Eklentiler

• 20231022_135345.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20231022_135215.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 34
CAnlarr ilk defa bukdar net bir cizgi gordum pik dimi bu biliyrsunuz hic 2. Ayim bu yumi gorememmistim acemiyim yorumlayin kizclerrim sogan kuru ise yariyor resmen ilk defa bukdar net atesim 3 gundr ayni seyrediyrdu bakin kizlarim
Kuzum bence hiç risk alma müsaitliğiniz varsa günaşırı değerlendirmeler yap eğer yapmıyorsanız

Pik canım benimde böyle çıkıyor bende bu ay 15. Günü gördüm 16sı da silindi
Ayyyy cannnn allh razi olsun gecen ay birlikte bekledik nasip olmadi belki buay olur ya okdar korktumki olmayack diye sagol kuzum ben yumurtlayabiliyrmusum onuda gordum ya uzerimden yuk kalkti
Kuzum bence hiç risk alma müsaitliğiniz varsa günaşırı değerlendirmeler yap eğer yapmıyorsanız
Aynen canim dun ben hafif silik koyu gormustum degerlendrdim bugunude yarinida degerlendrcem şoktayim hala ole korkmustumki vallhi kizlarim hepinizden allh binkere alrazi olsun bana sabah aksam dediniz akintim cogalmisti oglen yakaladim aksam 20dede yapicam bakalim test bana ne diucek siliklesrse kesin catladi buhun zaten bir doluluk hissetim insallh hepbirlikte hayrli haberleimiz olur yaa su cift cizgiyi bile gordugume okdar sevndimki telas yapmisim bosuna soğan suyu ise yariyor kizlar cidden buhun son gundu 2haftadr sabah aksam ictim ve gordum allha hamd olsun rabbim cabalarimizin karsilihini versin

Canım çok sevindim inşallah gebelik testinde çift göreceğiz bu ay

Canım çok sevindim inşallah gebelik testinde çift göreceğiz bu ay
Vallhi canim allh razi olsun amin hepbirlikte olsun smdi buay kendimi daha iyi biliyrum iyiki sabah aksama dondurmussunuz beni belkide aksam goremeycektim akinti olunca hemen basliycam bundan snra allhim insallh bize yardim etsim mucizelerimiz bizimle olsun

Bata 13 gün var. Döllenme umarım gerçekleşmiştir. Benim gibi olup döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesini bekleyenler, bol su içmeyi ihmal etmesin. Rahimde kan akışı artmalı. Bu yüzden bol su içelim, bol egzersiz yapalım. Rahime daha çok besin ulaşsın. Yürüyüş ve su tüketimine lütfen bu dönemde ekstra dikkat.

Bebeğim yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii, bende de olmamıştı Kendini strese sokma şimdiden
12. gün kuzucum bat 23 ü zaten, her an gelebilir gelmez inşallah ama
Ne bileyim bebişim ya sanki bende olmalı o yoksa inanmicam yani O zaman yarın gelmezse ihtimal yüksek

Canımm benim inşallah gördüğünn rüya gerçeğe dönüşürr
Negatif görsende biliyorsun regl gelene kadar hala umut var
Aynen öyle kuzum umutsuzluğa kapılmıyorum zaten olmasa da sıkıntı yok zaten planlarımı yaptım bal çörekotu tarçıj yapcam eşimle yicez klomeni 1 ay ertelemeye karar verdim

Kuzucum hiç belli olmaz bakarsın sürpriz olur ama regl olsan da hiç önemli değil önümüzdeki maçlara bakıcaz

Hadi gözün aydın canım valla ben de ancak bu kadar görüyorum daha koyusu olmuyor bende de ve ben de bu ay soğan kürüyle gördüm bu 2 3 günü değerlendirin inşalşah bebiş gelir peşine

Kızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…