- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.741
Geldim geldimBizim de gözümüz yollarda kaldı kız
Kızlar yok mu bilgisi olançatlatma iğnesi olan hanımlar iğnede hgc olduğu için hamilelik belirtileri yaşıyoruz ya acaba gerçekten gebe kalıncada o belirtiler mi olacak merak etdim. Daha önce iğne olmuşluğum var ama unuttum hamilelik belirtilerimide unuttum
Kuzum bence hiç risk alma müsaitliğiniz varsa günaşırı değerlendirmeler yap eğer yapmıyorsanızCAnlarr ilk defa bukdar net bir cizgi gordum pik dimi bu biliyrsunuz hic 2. Ayim bu yumi gorememmistim acemiyim yorumlayin kizclerrim sogan kuru ise yariyor resmen ilk defa bukdar net atesim 3 gundr ayni seyrediyrdu bakin kizlarim
Ayyyy cannnn allh razi olsun gecen ay birlikte bekledik nasip olmadi belki buay olur ya okdar korktumki olmayack diye sagol kuzum ben yumurtlayabiliyrmusum onuda gordum ya uzerimden yuk kalktiPik canım benimde böyle çıkıyor bende bu ay 15. Günü gördüm 16sı da silindi
Aynen canim dun ben hafif silik koyu gormustum degerlendrdim bugunude yarinida degerlendrcem şoktayim hala ole korkmustumki vallhi kizlarim hepinizden allh binkere alrazi olsun bana sabah aksam dediniz akintim cogalmisti oglen yakaladim aksam 20dede yapicam bakalim test bana ne diucek siliklesrse kesin catladi buhun zaten bir doluluk hissetim insallh hepbirlikte hayrli haberleimiz olur yaa su cift cizgiyi bile gordugume okdar sevndimkiKuzum bence hiç risk alma müsaitliğiniz varsa günaşırı değerlendirmeler yap eğer yapmıyorsanız
Canım çok sevindim inşallah gebelik testinde çift göreceğiz bu ayAyyyy cannnn allh razi olsun gecen ay birlikte bekledik nasip olmadi belki buay olur ya okdar korktumki olmayack diye sagol kuzum ben yumurtlayabiliyrmusum onuda gordum ya uzerimden yuk kalkti
Aynen canim dun ben hafif silik koyu gormustum degerlendrdim bugunude yarinida degerlendrcem şoktayim hala ole korkmustumki vallhi kizlarim hepinizden allh binkere alrazi olsun bana sabah aksam dediniz akintim cogalmisti oglen yakaladim aksam 20dede yapicam bakalim test bana ne diucek siliklesrse kesin catladi buhun zaten bir doluluk hissetim insallh hepbirlikte hayrli haberleimiz olur yaa su cift cizgiyi bile gordugume okdar sevndimkitelas yapmisim bosuna soğan suyu ise yariyor kizlar cidden buhun son gundu 2haftadr sabah aksam ictim ve gordum allha hamd olsun rabbim cabalarimizin karsilihini versin
Vallhi canim allh razi olsun amin hepbirlikte olsun smdi buay kendimi daha iyi biliyrum iyiki sabah aksama dondurmussunuz beni belkide aksam goremeycektim akinti olunca hemen basliycam bundan snra allhim insallh bize yardim etsim mucizelerimiz bizimle olsunCanım çok sevindim inşallah gebelik testinde çift göreceğiz bu ay
Ne bileyim bebişim ya sanki bende olmalı o yoksa inanmicam yaniBebeğim yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii, bende de olmamıştıKendini strese sokma şimdiden
12. gün kuzucum bat 23 ü zaten, her an gelebilir gelmez inşallah ama
Aynen öyle kuzum umutsuzluğa kapılmıyorum zaten olmasa da sıkıntı yok zaten planlarımı yaptımCanımm benim inşallah gördüğünn rüya gerçeğe dönüşürr
Negatif görsende biliyorsun regl gelene kadar hala umut var
Bu test Türkiye'de satılmıyor bende bayağı araştırdım.Merhaba bu testi nerden aldınız acaba ezcane yada internet sitesi
Ay bakarsın bu aydan klomene hiç gerek kalmaz kuzum benim inşallahAynen öyle kuzum umutsuzluğa kapılmıyorum zaten olmasa da sıkıntı yok zaten planlarımı yaptımbal çörekotu tarçıj yapcam eşimle yicez klomeni 1 ay ertelemeye karar verdim
İnşallah bebişim inşallah umudum o yöndeAy bakarsın bu aydan klomene hiç gerek kalmaz kuzum benim inşallah
Kuzucum hiç belli olmaz bakarsın sürpriz olurNasıl gidiyor kızçelerr
Benim yarın bat günü bugün, tekrar test yaptım tabii kii yine negatif
Artık pozitife dönmez zaten, o yüzden bir an önce regl gelsin istiyorum
Sizde durumlar nedirr? Pek girip okuyamıyorum bu sıralar
Hadi gözün aydın canımCAnlarr ilk defa bukdar net bir cizgi gordum pik dimi bu biliyrsunuz hic 2. Ayim bu yumi gorememmistim acemiyim yorumlayin kizclerrim sogan kuru ise yariyor resmen ilk defa bukdar net atesim 3 gundr ayni seyrediyrdu bakin kizlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?