- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.761
Kuzum çok da düşük değil yani yüzde 60 kadar artması normal senin de bu oran tutuyor 2 katı olmak zorunda değil ki bozma moraliniKızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33
Teskkur ederim mervis iyiki sizi dinlemisim iste sabah aksama donmusum durdukca bir tık daha koyulasti ama gordum ya bunada hamd olsun gerisi rabbime kaldi demekki ben sanşima gecen ay yumurtlamadihim zamana denk gelmisim sogan kurunu 4ay deniycem mucize resmen insallh hayrli haberlerimiz olsun hepbirlikteHadi gözün aydın canımvalla ben de ancak bu kadar görüyorum daha koyusu olmuyor bende de ve ben de bu ay soğan kürüyle gördüm bu 2 3 günü değerlendirin inşalşah bebiş gelir peşine
%55 artmış oluyor kuzum işte 660 larda beklerken böyle gelince üzüldüm açıkcasıKuzum çok da düşük değil yani yüzde 60 kadar artması normal senin de bu oran tutuyor 2 katı olmak zorunda değil ki bozma moralini
Bebeğimm hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler de çok var, sende onlardan olursun kim bilirrValla al benden de o kadar regle çok çok az kaldı sıfır belirti. Ne akıntı ne bişi hiçbir şey yok. Testlerde hayalet çizgi kuruma çizgisi hiçbir seyde göremedim
Ha tamam devam o zaman özlem gidermeyeYoookkk daha var
Delisin yaa kıpkırmızı çift çizgi görünce bak bakalım nasıl inanıyorsunNe bileyim bebişim ya sanki bende olmalı o yoksa inanmicam yaniO zaman yarın gelmezse ihtimal yüksek
Kuzum bence artış iyi hiç stres yapmaKızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33
Aynen sayılı gün kaldı zaten sonra gelsin regli sancılarıBebeğimm hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler de çok var, sende onlardan olursun kim bilirr
Ha tamam devam o zaman özlem gidermeye
Delisin yaa kıpkırmızı çift çizgi görünce bak bakalım nasıl inanıyorsun
Evet kuzucumm ama büyük ihtimalle gelecek çok ağrım var
Korkma kuzum o zaman daha da artış olur hem kötü bir şey olsaydı derdi mutlaka
Hemencik gelip geçsin bebişimm sonraa tam gaz devamAynen sayılı gün kaldı zaten sonra gelsin regli sancıları
Korkma kuzum o zaman daha da artış olur hem kötü bir şey olsaydı derdi mutlaka
İnşallah kuzum bakalım bu ay ovulasyon falan yapmıcam Allah’a emenat denicem bakalım bu ay bıdeHemencik gelip geçsin bebişimm sonraa tam gaz devambebiş gelsin bu ay inşallah
BEnde bu ay öyle yapcam bebeişim ara vercem Aralıkta devam artıkİnşallah kuzum bakalım bu ay ovulasyon falan yapmıcam Allah’a emenat denicem bakalım bu ay bıde
Ara verme canım nıe ara veriyonBEnde bu ay öyle yapcam bebeişim ara vercem Aralıkta devam artıkbu yıl bitmeden hamiş çıkarız inşallah
Benimki de geldiiiiMerveeee57
Sat: 22 Ekim
Bat: 16 Kasım
Bebeğim ara derken ovulasyon testi olmadan çok üstüne düşmeden denicem, biraz vitamin eksikliklerim vardı onuda tamamlarım bu ay inşallah, aralıkta tam takır devam ederimAra verme canım nıe ara veriyon
Heee tamam öyle olur geliyordu fırçaBebeğim ara derken ovulasyon testi olmadan çok üstüne düşmeden denicem, biraz vitamin eksikliklerim vardı onuda tamamlarım bu ay inşallah, aralıkta tam takır devam ederim
Hahaha yok yok aman diyimHeee tamam öyle olur geliyordu fırça
Eee nevar ne ç yok kuzumHahaha yok yok aman diyim
BEbişimm biz aynı bıraktığın gibi sende var ne varsaa sen anlattEee nevar ne ç yok kuzum
İnşallah bir daha denemene gerek kalmaz kuzummTeskkur ederim mervis iyiki sizi dinlemisim iste sabah aksama donmusum durdukca bir tık daha koyulasti ama gordum ya bunada hamd olsun gerisi rabbime kaldi demekki ben sanşima gecen ay yumurtlamadihim zamana denk gelmisim sogan kurunu 4ay deniycem mucize resmen insallh hayrli haberlerimiz olsun hepbirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?