💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33
Kuzum çok da düşük değil yani yüzde 60 kadar artması normal senin de bu oran tutuyor 2 katı olmak zorunda değil ki bozma moralini

Hadi gözün aydın canım valla ben de ancak bu kadar görüyorum daha koyusu olmuyor bende de ve ben de bu ay soğan kürüyle gördüm bu 2 3 günü değerlendirin inşalşah bebiş gelir peşine
Teskkur ederim mervis iyiki sizi dinlemisim iste sabah aksama donmusum durdukca bir tık daha koyulasti ama gordum ya bunada hamd olsun gerisi rabbime kaldi demekki ben sanşima gecen ay yumurtlamadihim zamana denk gelmisim sogan kurunu 4ay deniycem mucize resmen insallh hayrli haberlerimiz olsun hepbirlikte

Valla al benden de o kadar regle çok çok az kaldı sıfır belirti. Ne akıntı ne bişi hiçbir şey yok. Testlerde hayalet çizgi kuruma çizgisi hiçbir seyde göremedim
Bebeğimm hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler de çok var, sende onlardan olursun kim bilirr
Yoookkk daha var
Ha tamam devam o zaman özlem gidermeye
Ne bileyim bebişim ya sanki bende olmalı o yoksa inanmicam yani O zaman yarın gelmezse ihtimal yüksek
Delisin yaa kıpkırmızı çift çizgi görünce bak bakalım nasıl inanıyorsun
Evet kuzucumm ama büyük ihtimalle gelecek çok ağrım var

Aynen sayılı gün kaldı zaten sonra gelsin regli sancıları

Güzellikler napıyorsunuz bugün 3. Gün ovülasyon testimi yapıcam henüz bir koyulaşma yok ama bu günleri de değerlendirmek mantıklı olur dimi ?

İnşallah kuzum bakalım bu ay ovulasyon falan yapmıcam Allah’a emenat denicem bakalım bu ay bıde
BEnde bu ay öyle yapcam bebeişim ara vercem Aralıkta devam artık bu yıl bitmeden hamiş çıkarız inşallah

Benimki de geldiiii Merveeee57
Sat: 22 Ekim
Bat: 16 Kasım

İnşallah bir daha denemene gerek kalmaz kuzumm ama ben de tekrar denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…