💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kıpkırmızı çizgi görsem ben diyorum zaten kurban kesicemm ahhh keşkeee ...
Kuzum ne diyim inşallah gelmez yerleşme ağrısıdır ama gelirse de hiç önemli değil sonraki ay yola devam inşallahhh

BEnde bu ay öyle yapcam bebeişim ara vercem Aralıkta devam artık bu yıl bitmeden hamiş çıkarız inşallah

Benimki de geldiiii Merveeee57
Sat: 22 Ekim
Bat: 16 Kasım
Olsun kuzum hiç önemli değil yeni başlangıcın hayırla sonuçlansın kasım sana bebiş getirsin inşallah

Kıpkırmızı çizgi görsem ben diyorum zaten kurban kesicemm ahhh keşkeee ...
Kuzum ne diyim inşallah gelmez yerleşme ağrısıdır ama gelirse de hiç önemli değil sonraki ay yola devam inşallahhh
İnşallah göreceksin bebeğimm o ay bu aydır umarım
İŞte buu kuzucum bu ay olmasa bile umut her zaman var elbet olacak biz hep güzel düşünelim olacağına inanalım yeter ki

Bak olumsuzbi şey dememiş niye sıkıyosun canını sakin ol ve bekle
Değer arada bi Değer bazen böyle olabiliyor dedi kese görmeden birşey diyemeyiz dedi ya doktorların bana 2 gün ara ile test verdirmeside beni geriyor baya beklenen düzeyde çıkmadığını anlıyorum ya. Salı devlete gidicem o da kan isteyecek muhtemelen 31 ekim salı da randevum var o zaman kadar vermeyi düşünmüyorum çok aşırı gerildim kuzum

Kizlar selam bu ay regl gecikmesi yaşayan oldu mu hiç şaşmazdi bnm bu ay regl gecikmem var üç gün dolmdan test yapmak istemiyorm

İnşallah göreceksin bebeğimm o ay bu aydır umarım
İŞte buu kuzucum bu ay olmasa bile umut her zaman var elbet olacak biz hep güzel düşünelim olacağına inanalım yeter ki
Karşı komşumun bi torunu var öyle tatlı ki, bugün ilk kez bana verdiler 1 saat bakar mısın dediler kocam da evdeydi öyle güzeldi ki kocam mutfakta balık temizlerken gitti onun bacağına sarıldı falan sonra alıştı bana annesine gitmek istemedi çok özendim inşallah olacak hepimizin

Kızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33
Canım kötü değil bence neden ağladın ki gayet güzel artmış bence hatta bir doktor var YouTube da bununla ilgili çok sık kan verip strese girmeyin diyor. Hiç kendini üzme kuzum

Kuzum 2 günde bir kan vermek sadece senden istedikleri bi şey değil ki gebeliğin başında herkesten istiyorlar artışı takip edebilmek için o yüzden gerilme canını sıkma

Kuzum benim çok güzel anne baba olacaksınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…