💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaa Kuzum benim size de nasip olacak bebişinizle çok güzel anılar biriktireceksiniz

Kızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33
Bunun kararını en iyi doktorunuz verir ama şimdilik düşüş yok. Betaların gün ve aşağı yukarı saatlerini de yazar mısınız? Aynı saatlerde mi kan verdiniz?

İnşallah kuzucum vallahi hem çok merak ediyorum hem çok istiyoeeum
Şimdi bizde disari çıktık eşimle biraz konustuk bu konulari regl olursam doktora gideceğim dedim bende gideceğim dedi. Çok istiyor belli. Normal olmuyorsa diğer alternatifleri düşünürüz dedi. Ben senelerce denemek istemiyorum çünkü 35 yaşındayım dedim doktora da aynen böyle diyeceğim 30 falan olsam hiç problem değildi kuzum. Olmazsa da uğraşmayız diyordu önce şimdi ne gerekiyorsa yapalım dedi. Bizde çok merak ediyoruz bebeğimizi inşallah bizi daha fazla merakta bırakmaz da hemen gelir kucağımıza evimize

Canım kötü değil bence neden ağladın ki gayet güzel artmış bence hatta bir doktor var YouTube da bununla ilgili çok sık kan verip strese girmeyin diyor. Hiç kendini üzme kuzum
Salı son kez vericem kuzum bi de 3 günde veriyordum bu sefer 2. Günde vermiş oldum onu hesapladık eşimle gayet normal dedi artış için öyle çok stres yaptım ki sorma 31nde normal randevum var zaten 1 hafta kafam rahat olsun en azından ağır kanlı civcivim takılsın kendine göre

Kuzum 2 günde bir kan vermek sadece senden istedikleri bi şey değil ki gebeliğin başında herkesten istiyorlar artışı takip edebilmek için o yüzden gerilme canını sıkma
Ah canım içimi ferahlatıyorsun allah senden razı olsun iyi ki varsın rabbim sanada nasip etsin inşallah bir an önce

Erkekler belli etmiyorlar biz çok stres oluyoruz diye ama bence onlar eksikliğini çok daha fazla hissediyorlar bebeğin, daha dün kayınpederim telefonda torun istiyoruz dedi tabii modumuz düştü haliyle sanki biz istemiyoruz Rabbim isteyen herkese hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Ah canım içimi ferahlatıyorsun allah senden razı olsun iyi ki varsın rabbim sanada nasip etsin inşallah bir an önce
Senden de kuzum benim sen hamilesin içini hep ferah tutman keyfini çıkarman lazım kötüyü dişünüp çağırma Allah ın izniyle bebeğin seninle sen de iyi ki varsın bitanem çok dua et bana bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…