- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.801
İnşallah kuzucum vallahi hem çok merak ediyorum hem çok istiyoeeumKuzum benim çok güzel anne baba olacaksınız inşallah.
YaaaKarşı komşumun bi torunu var öyle tatlı ki, bugün ilk kez bana verdiler 1 saat bakar mısın dediler kocam da evdeydi öyle güzeldi kikocam mutfakta balık temizlerken gitti onun bacağına sarıldı falan sonra alıştı bana annesine gitmek istemedi çok özendim inşallah olacak hepimizin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki vallaSöz dinletemedim bende öyle dedim amayok adam bildiğini okuyo
Hadi hadii adama suç atma şimdi, seni bilmesek inanıcazSöz dinletemedim bende öyle dedim amayok adam bildiğini okuyo
İnşallah bebişim inşallahYaaaKuzum benim size de nasip olacak bebişinizle çok güzel anılar biriktireceksiniz
Bunun kararını en iyi doktorunuz verir ama şimdilik düşüş yok. Betaların gün ve aşağı yukarı saatlerini de yazar mısınız? Aynı saatlerde mi kan verdiniz?Kızlar selam biraz ağlak geldim buraya betam 510.33 çıktı bugünde doktoruma yazdım cevap bekliyorum anlayan değerlendirebilir mi dış gebeliğe mi dönüyor. 1. Beta 138.8 2. Beta 330 3. Beta 510.33
Tamam biraz bendense kaynaklanıyo olabilerHadi hadii adama suç atma şimdi, seni bilmesek inanıcaz
Şimdi bizde disari çıktık eşimle biraz konustuk bu konulari regl olursam doktora gideceğim dedim bende gideceğim dedi. Çok istiyor belli. Normal olmuyorsa diğer alternatifleri düşünürüz dedi. Ben senelerce denemek istemiyorum çünkü 35 yaşındayım dedim doktora da aynen böyle diyeceğim 30 falan olsam hiç problem değildi kuzum. Olmazsa da uğraşmayız diyordu önce şimdi ne gerekiyorsa yapalım dedi. Bizde çok merak ediyoruz bebeğimizi inşallah bizi daha fazla merakta bırakmaz da hemen gelir kucağımıza evimizeİnşallah kuzucum vallahi hem çok merak ediyorum hem çok istiyoeeum
Salı son kez vericem kuzum bi de 3 günde veriyordum bu sefer 2. Günde vermiş oldum onu hesapladık eşimle gayet normal dedi artış için öyle çok stres yaptım ki sorma 31nde normal randevum var zaten 1 hafta kafam rahat olsun en azından ağır kanlı civcivim takılsın kendine göreCanım kötü değil bence neden ağladın ki gayet güzel artmış bence hatta bir doktor var YouTube da bununla ilgili çok sık kan verip strese girmeyin diyor. Hiç kendini üzme kuzum
7 gün dolacak zaten dediSeni o kadar iyi anlıyorum ki vallaneyse şimdi biraz ara verin dolsun depolar
Kuduruk seniTamam biraz bendense kaynaklanıyo olabiler
Ah canım içimi ferahlatıyorsunKuzum 2 günde bir kan vermek sadece senden istedikleri bi şey değil ki gebeliğin başında herkesten istiyorlar artışı takip edebilmek için o yüzden gerilme canını sıkma
Erkekler belli etmiyorlar biz çok stres oluyoruz diye ama bence onlar eksikliğini çok daha fazla hissediyorlar bebeğin, daha dün kayınpederim telefonda torun istiyoruz dedi tabii modumuz düştü haliyle sanki biz istemiyoruzŞimdi bizde disari çıktık eşimle biraz konustuk bu konulari regl olursam doktora gideceğim dedim bende gideceğim dedi. Çok istiyor belli. Normal olmuyorsa diğer alternatifleri düşünürüz dedi. Ben senelerce denemek istemiyorum çünkü 35 yaşındayım dedim doktora da aynen böyle diyeceğim 30 falan olsam hiç problem değildi kuzum. Olmazsa da uğraşmayız diyordu önce şimdi ne gerekiyorsa yapalım dedi. Bizde çok merak ediyoruz bebeğimizi inşallah bizi daha fazla merakta bırakmaz da hemen gelir kucağımıza evimize
Tamamdır. O iş bendeKuduruk seniYumurtlama zamanı da aynı performansı sergileyin mümkünse
17 ekim 08.50Bunun kararını en iyi doktorunuz verir ama şimdilik düşüş yok. Betaların gün ve aşağı yukarı saatlerini de yazar mısınız? Aynı saatlerde mi kan verdiniz?
Senden de kuzum benim sen hamilesin içini hep ferah tutman keyfini çıkarman lazım kötüyü dişünüp çağırma Allah ın izniyle bebeğin seninleAh canım içimi ferahlatıyorsunallah senden razı olsun iyi ki varsın rabbim sanada nasip etsin inşallah bir an önce
Güvenini boşa çıkarmadan görevi tamamlıcam balımGüveniyorum
Hiç şüphem yok bebişim idolümsünGüvenini boşa çıkarmadan görevi tamamlıcam balım
Of can sıkıntısı ya yanlız evde valla çocuklara alışmışım buraya geldim ev bomboş çok canım sıkılıyoHiç şüphem yok bebişim idolümsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?