💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Senden de kuzum benim sen hamilesin içini hep ferah tutman keyfini çıkarman lazım kötüyü dişünüp çağırma Allah ın izniyle bebeğin seninle sen de iyi ki varsın bitanem çok dua et bana bize
Ediyorum etmezmiyim hiiiç allahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebek versinnn inşallah çok amiiiin hamileyim artık yaa o moda girmeliyim artık yetoo bu kadar hüzün

Ediyorum etmezmiyim hiiiç allahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebek versinnn inşallah çok amiiiin hamileyim artık yaa o moda girmeliyim artık yetoo bu kadar hüzün
Aynen öyle yaa hüzün neymiş sen bebişini sev onunla konuş her şey güzel olacak inan ❤

Yükselişiniz hiç de kötü değil. Pozitif düşünün. Herkesin artışı iki kat olacak diye bir kural yok. %60 a yakın bir artış var zaten. Bu da gayet yeterli.
İçimi ferahlattın canım benim gerçekten bundan sonra hamileyim psikolojine giricem allah ne muradın varsa versin

Benimki de öyle de artık sinirlerimi bozuyordu ilgisizliği bu konudaki. İki kelam laf edince konuyu değiştirmeler. İlk zamanlar benim kayınpeder kayınvalide de çok söyleniyordu bebek bebek diye eşim kızdı bir gün yazık onlarda bişi demedi bir daha. İnşallah en kısa zamanda olur kuzum bu aya pozitifleri görürüz inşallah

Kuzucum hiç belli olmaz bakarsın sürpriz olur ama regl olsan da hiç önemli değil önümüzdeki maçlara bakıcaz
Aynen öyle bebeğim Önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanıcam bu sefer senin dediğin gibi bal çörek otu tarçın kürü yapmak istiyorum bende ama prolaktini yükseltir mi diye çekiniyorum

İnşallah kuzum inşallah

Aynen öyle bebeğim Önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanıcam bu sefer senin dediğin gibi bal çörek otu tarçın kürü yapmak istiyorum bende ama prolaktini yükseltir mi diye çekiniyorum
Ayy bi de o ihtimal var demi yani benim prolaktinde sorun yok ama yükseltir mi ki ya kuzucum bi daha ki aya kalacağı kesinleşirse neler yapıcaz birbirimize söyleyelim de bütün tuşlara basalım ben pregnacare him&her almayı düşünüyorum bu ilacı da o kürü de eşimle birlikte uygulayalım diyorum, bi de aynı anda soğan kürü de yapmayı düşünüyorum

Kuzum pragnacare him&her geçen ay kullandık biz şimdi ben sadece kendim alıyorum folik asit ve vitaminler. Eşimin de sağlıkli yaşam ve diyetle kafasını bozasi tuttu. 3 senedir hiç düşünmeden yiyordu. Mümkün değil kullanmaz muhtemelen. Bende tekrar kullanmak istiyorum onu da

Kızlaarrr bir şey soracağım ya bugün çatlamadan sonra 13.günüm bata 1 gün var.
Öğlen sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ve ıslaklık hissettim wcye gidince, çok az kahverengi akıntı geldi ve kesildi acaba yerleşme olma ihtimali var mıdır ?
Ve normalde benim regl sancım 2 önce felan başlardı, şiddetli şekilde şimdi sancım felanda yok

Umarım öyledir kuzum hiç test yaptın mı

Ay hadi İnşallah kuzum yarın test yapacak misin

Kuzum eğer prolaktinin yüksek değilse sorun olacağını sanmıyorum benim ki hep olması gerekenin 2 katına felan yükseliyor. En son prolaktin ilacını 1,5 ay önce kullanmıştım. Bu yumurtlamamdan önce baktırdığımda baya düşmüştü. Regl gelince 3.gün yine bi sağlık ocağında hormonlarıma baktırcam ve bu sefer doktora gitmeyeceğim. Ovü testide almasam mı acaba diyorum, ama çatlamayı bilip ona göre saymak daha heyecanlı oluyor
Benim elimde geçen aydan inofolic combi hp kalmıştı onu kullanıcam, başkada aslan pençesi kullanıyım diyorum Eşims bir şey kullandırtmıcam ya 3,5 sene önce onun spermler baya baya iyiydi gerek yok ona zaten mızırdanıyo bişey kullanmasını isteyince Yeni şeyler araştırıp bulursak haber verelim

Ay hadi İnşallah kuzum yarın test yapacak misin
Bugün sabah yapmıştım kuzum, sonrada kuruma çizgisi çıktı ama negatifti.
Eğer regl gelmezse 1-2 gün beklerim yine gelmezse öyle yaparım diye düşünüyorum canım
Sen naptınn kaçıncı günün bugünn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…