- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.821
Ediyorum etmezmiyim hiiiçSenden de kuzum benim sen hamilesin içini hep ferah tutman keyfini çıkarman lazım kötüyü dişünüp çağırma Allah ın izniyle bebeğin seninlesen de iyi ki varsın bitanem çok dua et bana bize
Amin canim Daha var canim senin regli olana kadar umut var insallh hayrli haberini duymak nasip olurİnşallah bir daha denemene gerek kalmaz kuzummama ben de tekrar denemeyi düşünüyorum
Aynen öyle yaa hüzün neymiş sen bebişini sev onunla konuşEdiyorum etmezmiyim hiiiçallahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebek versinnn inşallah çok amiiiin hamileyim artık yaa o moda girmeliyim artık yetoo bu kadar hüzün
Amin kuzum hepimiz görelim pozitifleri inşallahAmin canim Daha var canim senin regli olana kadar umut var insallh hayrli haberini duymak nasip olur
Yükselişiniz hiç de kötü değil. Pozitif düşünün. Herkesin artışı iki kat olacak diye bir kural yok. %60 a yakın bir artış var zaten. Bu da gayet yeterli.17 ekim 08.50
20 ekim 09.00
22 ekim 14.15
İçimi ferahlattın canım benim gerçekten bundan sonra hamileyim psikolojine giricemYükselişiniz hiç de kötü değil. Pozitif düşünün. Herkesin artışı iki kat olacak diye bir kural yok. %60 a yakın bir artış var zaten. Bu da gayet yeterli.
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın.İçimi ferahlattın canım benim gerçekten bundan sonra hamileyim psikolojine giricemallah ne muradın varsa versin
Benimki de öyle de artık sinirlerimi bozuyordu ilgisizliği bu konudaki. İki kelam laf edince konuyu değiştirmeler. İlk zamanlar benim kayınpeder kayınvalide de çok söyleniyordu bebek bebek diye eşim kızdı bir gün yazık onlarda bişi demedi bir daha. İnşallah en kısa zamanda olur kuzum bu aya pozitifleri görürüz inşallahErkekler belli etmiyorlar biz çok stres oluyoruz diye ama bence onlar eksikliğini çok daha fazla hissediyorlar bebeğin, daha dün kayınpederim telefonda torun istiyoruz dedi tabii modumuz düştü haliyle sanki biz istemiyoruzRabbim isteyen herkese hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle bebeğimKuzucum hiç belli olmaz bakarsın sürpriz olurama regl olsan da hiç önemli değil önümüzdeki maçlara bakıcaz
Yaa kuzumm inşallah Kasım'da kıpkırmızıı çift çizgilerrr görücez hep birlikteBEnde bu ay öyle yapcam bebeişim ara vercem Aralıkta devam artıkbu yıl bitmeden hamiş çıkarız inşallah
Benimki de geldiiiiMerveeee57
Sat: 22 Ekim
Bat: 16 Kasım
İnşallah kuzum inşallahBenimki de öyle de artık sinirlerimi bozuyordu ilgisizliği bu konudaki. İki kelam laf edince konuyu değiştirmeler. İlk zamanlar benim kayınpeder kayınvalide de çok söyleniyordu bebek bebek diye eşim kızdı bir gün yazık onlarda bişi demedi bir daha. İnşallah en kısa zamanda olur kuzum bu aya pozitifleri görürüz inşallah
Ayy bi de o ihtimal var demiAynen öyle bebeğimÖnümüzdeki aya bomba gibi hazırlanıcam bu sefer senin dediğin gibi bal çörek otu tarçın kürü yapmak istiyorum bende ama prolaktini yükseltir mi diye çekiniyorum
Kuzum pragnacare him&her geçen ay kullandık biz şimdi ben sadece kendim alıyorum folik asit ve vitaminler. Eşimin de sağlıkli yaşam ve diyetle kafasını bozasi tuttu.Ayy bi de o ihtimal var demiyani benim prolaktinde sorun yok ama yükseltir mi ki ya kuzucum bi daha ki aya kalacağı kesinleşirse neler yapıcaz birbirimize söyleyelim de bütün tuşlara basalım ben pregnacare him&her almayı düşünüyorum bu ilacı da o kürü de eşimle birlikte uygulayalım diyorum, bi de aynı anda soğan kürü de yapmayı düşünüyorum
Umarım öyledir kuzum hiç test yaptın mıKızlaarrr bir şey soracağım ya bugün çatlamadan sonra 13.günüm bata 1 gün var.
Öğlen sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ve ıslaklık hissettim wcye gidince, çok az kahverengi akıntı geldi ve kesildi acaba yerleşme olma ihtimali var mıdır ?
Ve normalde benim regl sancım 2 önce felan başlardı, şiddetli şekilde şimdi sancım felanda yok
Ay hadi İnşallah kuzum yarın test yapacak misinKızlaarrr bir şey soracağım ya bugün çatlamadan sonra 13.günüm bata 1 gün var.
Öğlen sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ve ıslaklık hissettim wcye gidince, çok az kahverengi akıntı geldi ve kesildi acaba yerleşme olma ihtimali var mıdır ?
Ve normalde benim regl sancım 2 önce felan başlardı, şiddetli şekilde şimdi sancım felanda yok
Valla bilmiyorum ki canım ya. Acaba üşüttüm mü dedim çünkü nefes alırkende sırtım acıyor gibiAy aynı işte nedenkğ acaba
Kuzum eğer prolaktinin yüksek değilse sorun olacağını sanmıyorum benim ki hep olması gerekenin 2 katına felan yükseliyor. En son prolaktin ilacını 1,5 ay önce kullanmıştım. Bu yumurtlamamdan önce baktırdığımda baya düşmüştü. Regl gelince 3.gün yine bi sağlık ocağında hormonlarıma baktırcam ve bu sefer doktora gitmeyeceğim. Ovü testide almasam mı acaba diyorum, ama çatlamayı bilip ona göre saymak daha heyecanlı oluyorAyy bi de o ihtimal var demiyani benim prolaktinde sorun yok ama yükseltir mi ki ya kuzucum bi daha ki aya kalacağı kesinleşirse neler yapıcaz birbirimize söyleyelim de bütün tuşlara basalım ben pregnacare him&her almayı düşünüyorum bu ilacı da o kürü de eşimle birlikte uygulayalım diyorum, bi de aynı anda soğan kürü de yapmayı düşünüyorum
Bugün sabah yapmıştım kuzum, sonrada kuruma çizgisi çıktı ama negatifti.Ay hadi İnşallah kuzum yarın test yapacak misin
İnşallah kuzum pek ümidim yok amaUmarım öyledir kuzum hiç test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?