- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.841
Kuzum naptın güzel haberler ver hadiValla bilmiyorum ki canım ya. Acaba üşüttüm mü dedim çünkü nefes alırkende sırtım acıyor gibi
Gerçekten istiyor bu ay deseneKuzum pragnacare him&her geçen ay kullandık biz şimdi ben sadece kendim alıyorum folik asit ve vitaminler. Eşimin de sağlıkli yaşam ve diyetle kafasını bozasi tuttu.3 senedir hiç düşünmeden yiyordu. Mümkün değil kullanmaz muhtemelen. Bende tekrar kullanmak istiyorum onu da
Hep aynıyız ki günü geçip test yapanların sayısı beş parmağı geçmez zaten burdaİnşallah kuzum pek ümidim yok ama
Çatlmanın 8.gününden bugüne kadar toplam 12 tane test kullanmışım ama hepside negatifti sonra çok üzüldüm hep boşa harcıyorum diye
Aynen kuzum iletişimde olalımKuzum eğer prolaktinin yüksek değilse sorun olacağını sanmıyorum benim ki hep olması gerekenin 2 katına felan yükseliyor. En son prolaktin ilacını 1,5 ay önce kullanmıştım. Bu yumurtlamamdan önce baktırdığımda baya düşmüştü. Regl gelince 3.gün yine bi sağlık ocağında hormonlarıma baktırcam ve bu sefer doktora gitmeyeceğim. Ovü testide almasam mı acaba diyorum, ama çatlamayı bilip ona göre saymak daha heyecanlı oluyor
Benim elimde geçen aydan inofolic combi hp kalmıştı onu kullanıcam, başkada aslan pençesi kullanıyım diyorumEşims bir şey kullandırtmıcam ya 3,5 sene önce onun spermler baya baya iyiydi gerek yok ona zaten mızırdanıyo bişey kullanmasını isteyince Yeni şeyler araştırıp bulursak haber verelim
Yok kuzum onun içinde folik asit folidays in içindeki kadar var +vitamin ve mineral de var. D vitamini de var.Gerçekten istiyor bu ay desenehadi inşallah olur ben de yarından sonra inşallah sağlıklı beslenmeye geçip kilo vericem kocama da verdiricem bakalım peki pregnare kullanırken folik asit kullanmaya gerek var mı sence kuzum ? Elimde epeyce folidays var da
Canım daha iğneden sonraki 6. Günüm. Bugün test yaptım baya silikleşmiş 1-2 güne tamamen gider diye düşünüyorum. Çok sırt ve göğüs ağrım var bunlarda iğnenin etkisi sanırımKuzum naptın güzel haberler ver hadi
Harika o zaman regl gelince sipariş vereyim de kullanalım kocişleYok kuzum onun içinde folik asit folidays in içindeki kadar var +vitamin ve mineral de var. D vitamini de var.ben şimdi gebeler için olanından kullanıyorum. O da öyle.
Şimdi o zaman ne zaman güzel haberi alıcazCanım daha iğneden sonraki 6. Günüm. Bugün test yaptım baya silikleşmiş 1-2 güne tamamen gider diye düşünüyorum. Çok sırt ve göğüs ağrım var bunlarda iğnenin etkisi sanırım
D vitaminine baktirdin mi kuzum sen hiçHarika o zaman regl gelince sipariş vereyim de kullanalım kocişlesağol kuzucum
Canım asilamanin şansı eğer eşinde düşük hız yoksa çokta yüksek değil. Bende geçen ay aşılama yaptırdım benim de tutmadı.Kızlar merhaba 2 yili geçti bende topik topik geziyordum birçoğunuz biliyor yoruldum hesabımı kapatmıştım yeniden açtım. Ama kendimi iyilestirmek yerine daha da bunaldim. Ne akraba ne arkadaş artik hic kimseyi görmek istemiyorum gebelik mevzulari açılıyor diye. 2 kez aşılama oldum negatif sonuçlandı artik cok yoruldum buraya bile girmek istemiyorum ama sizlerin güzel haberleri umut oluyor
Canım senin tercihin ama bu süreçte çok test yapıp vücudu strese sokmamak gerek.Canım daha iğneden sonraki 6. Günüm. Bugün test yaptım baya silikleşmiş 1-2 güne tamamen gider diye düşünüyorum. Çok sırt ve göğüs ağrım var bunlarda iğnenin etkisi sanırım
O düşük biliyorum zatenD vitaminine baktirdin mi kuzum sen hiç
Kuzum o vitamin inatçı. Çok zor yukseliyor bende 15 den 30.8 e yükselttim şimdi sadece pragnacare kullanıyorum onun içinde de var zaten diye. Sen iyi yapıyorsun bittikten sonra inşallah yukselmis olur. İçmeden önce bir lokma ekmeği zentinyagina batır at ağzına. Ben oyle yaptım. D vitamini yağda çözünüyor en iyi öyle fayda görürsun kuzumO düşük biliyorum zatenen son haziranda baktırmıştım kuzum 15 ti, 2 3 haftadır D-Glifor a başladım bakalım bitince tekrar baktırıcam
Yaa bak ona hiç dikkat etmiyodum haklısın öyle yapayımKuzum o vitamin inatçı. Çok zor yukseliyor bende 15 den 30.8 e yükselttim şimdi sadece pragnacare kullanıyorum onun içinde de var zaten diye. Sen iyi yapıyorsun bittikten sonra inşallah yukselmis olur. İçmeden önce bir lokma ekmeği zentinyagina batır at ağzına. Ben oyle yaptım. D vitamini yağda çözünüyor en iyi öyle fayda görürsun kuzum
Dostum hiçbir problemimiz yok ama bir arkadaş ilk deneme tuttu pcosluydu umut olmuştu bende umut bağladım gonal f kullandım cok ağır geldiCanım asilamanin şansı eğer eşinde düşük hız yoksa çokta yüksek değil. Bende geçen ay aşılama yaptırdım benim de tutmadı.
Tutanlar da var tabi, ama çokta umut bağlamak gerekiyor.
Rabbim çok aratmasın
Canim en iyi ilacı kullanmissin aslında.Dostum hiçbir problemimiz yok ama bir arkadaş ilk deneme tuttu pcosluydu umut olmuştu bende umut bağladım gonal f kullandım cok ağır geldi
D-colefor kullandım canım ama tam bitirmedim dediğim gibi yağ attım ağzıma biraz içmeden önce. Şubatta 15ti kuzum, Eylül başı baktırdım 30.8 doktor da iyi dedi. Şimdi tek pragnacare kullanıyorum düşmesin daha yeter modundayim.Yaa bak ona hiç dikkat etmiyodum haklısın öyle yapayımsen nasıl yükselttin kuzum ne kullandın ?
Evet sen onermistin bana bende ondan kullniyrum d vitamini eksikligim vardi gerci ben dvitamini verdi doktrum onlari kullndim son 15 tane kaldiYok kuzum onun içinde folik asit folidays in içindeki kadar var +vitamin ve mineral de var. D vitamini de var.ben şimdi gebeler için olanından kullanıyorum. O da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?