💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Gerçekten istiyor bu ay desene hadi inşallah olur ben de yarından sonra inşallah sağlıklı beslenmeye geçip kilo vericem kocama da verdiricem bakalım peki pregnare kullanırken folik asit kullanmaya gerek var mı sence kuzum ? Elimde epeyce folidays var da

İnşallah kuzum pek ümidim yok ama
Çatlmanın 8.gününden bugüne kadar toplam 12 tane test kullanmışım ama hepside negatifti sonra çok üzüldüm hep boşa harcıyorum diye
Hep aynıyız ki günü geçip test yapanların sayısı beş parmağı geçmez zaten burda kuramızı gelene kadar umut var kuzum

Aynen kuzum iletişimde olalım aslında benim eşimin de değerleri iyiydi geçen yıl ama yine de yedircem o bal seviyo zaten seve seve yer sen düşün diyo bana inofolic bu ay kullandım 2 kutu bitti folidays var elimde şu an onu kullanıyorum, ovülasyon testini ben yapıcam bu ay son kez yapıcam ama

Yok kuzum onun içinde folik asit folidays in içindeki kadar var +vitamin ve mineral de var. D vitamini de var. ben şimdi gebeler için olanından kullanıyorum. O da öyle.

Kızlar merhaba 2 yili geçti bende topik topik geziyordum birçoğunuz biliyor yoruldum hesabımı kapatmıştım yeniden açtım. Ama kendimi iyilestirmek yerine daha da bunaldim. Ne akraba ne arkadaş artik hic kimseyi görmek istemiyorum gebelik mevzulari açılıyor diye. 2 kez aşılama oldum negatif sonuçlandı artik cok yoruldum buraya bile girmek istemiyorum ama sizlerin güzel haberleri umut oluyor

Yok kuzum onun içinde folik asit folidays in içindeki kadar var +vitamin ve mineral de var. D vitamini de var. ben şimdi gebeler için olanından kullanıyorum. O da öyle.
Harika o zaman regl gelince sipariş vereyim de kullanalım kocişle sağol kuzucum

Canım daha iğneden sonraki 6. Günüm. Bugün test yaptım baya silikleşmiş 1-2 güne tamamen gider diye düşünüyorum. Çok sırt ve göğüs ağrım var bunlarda iğnenin etkisi sanırım
Şimdi o zaman ne zaman güzel haberi alıcaz

Canım asilamanin şansı eğer eşinde düşük hız yoksa çokta yüksek değil. Bende geçen ay aşılama yaptırdım benim de tutmadı.
Tutanlar da var tabi, ama çokta umut bağlamak gerekiyor.
Rabbim çok aratmasın

Canım daha iğneden sonraki 6. Günüm. Bugün test yaptım baya silikleşmiş 1-2 güne tamamen gider diye düşünüyorum. Çok sırt ve göğüs ağrım var bunlarda iğnenin etkisi sanırım
Canım senin tercihin ama bu süreçte çok test yapıp vücudu strese sokmamak gerek.
İğnenin etkisi zaten vücutta bilinen birşey, 10 gün sonrası test daha sağlıklı sonuç veriyor.

O düşük biliyorum zaten en son haziranda baktırmıştım kuzum 15 ti, 2 3 haftadır D-Glifor a başladım bakalım bitince tekrar baktırıcam
Kuzum o vitamin inatçı. Çok zor yukseliyor bende 15 den 30.8 e yükselttim şimdi sadece pragnacare kullanıyorum onun içinde de var zaten diye. Sen iyi yapıyorsun bittikten sonra inşallah yukselmis olur. İçmeden önce bir lokma ekmeği zentinyagina batır at ağzına. Ben oyle yaptım. D vitamini yağda çözünüyor en iyi öyle fayda görürsun kuzum

Yaa bak ona hiç dikkat etmiyodum haklısın öyle yapayım sen nasıl yükselttin kuzum ne kullandın ?

Dostum hiçbir problemimiz yok ama bir arkadaş ilk deneme tuttu pcosluydu umut olmuştu bende umut bağladım gonal f kullandım cok ağır geldi

Dostum hiçbir problemimiz yok ama bir arkadaş ilk deneme tuttu pcosluydu umut olmuştu bende umut bağladım gonal f kullandım cok ağır geldi
Canim en iyi ilacı kullanmissin aslında.
Ama olmayınca olmuyor.
Bizde de bir problem yok ama 1.5 senedir olmuyor.
Rabbim bir gün nasip eder inşallah.
İlacı hangi doz kaça almıştınız canim ?

Yaa bak ona hiç dikkat etmiyodum haklısın öyle yapayım sen nasıl yükselttin kuzum ne kullandın ?
D-colefor kullandım canım ama tam bitirmedim dediğim gibi yağ attım ağzıma biraz içmeden önce. Şubatta 15ti kuzum, Eylül başı baktırdım 30.8 doktor da iyi dedi. Şimdi tek pragnacare kullanıyorum düşmesin daha yeter modundayim.

Kızlar Çarşamba gününe randevu aldım amh testi vermek için ama adetin ilk gününden sayarsam 7. Güne denk geliyor sizce verebilir miyim o gün

Evet sen onermistin bana bende ondan kullniyrum d vitamini eksikligim vardi gerci ben dvitamini verdi doktrum onlari kullndim son 15 tane kaldi pregnare ama sagol kuzum bence onunda faydasi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…