💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum sana özelden yazdım

Heh iste ondan verdi dvitaminim buay yukselmis doktr bitene kdar kulln dedi hatta senin onerdigin ilaci benm aile hekimimde kullnmis al dedi almistim yine alcam fiytinin dusmesini bekliyrum

Benim de başladı .. canımız sağolsun , sağlıkla
Canım aynen öyle ben dün gece acillik oldum minnacık şey bile öyle bir düştü ki parça parça geldi, sancı acı.. Allahım kimseye yaşatmasın o yüzden herkesin zamanında olsun sağlıkla gelsin amin

Yaa bak ona hiç dikkat etmiyodum haklısın öyle yapayım sen nasıl yükselttin kuzum ne kullandın ?
Canim benm dvitamini 13du suan 43 olmus d colefor verdi doktor takviye ilac kullniyrdum 15 dkikada gunesleniyrdum birde ustune hafta bir balik yedim yukseldi bak hemde 1. 5 ayda simdi ziyan olmasin diye devm ediyrum d colefora haftada 2gun iciliyor bole yukseldi cnm benmkide

Oyyy kuzum benim bir daha yaşatmasın Allah kimseye de yaşatmasın şimdi daha iyi misin kuzucum benim

Çok sevindim canım d vitamini önemli cunku ben esiminkine de baktiracagim.
Aynen hersey etkiledi belkide buay yumi gormem ondlarinda etkisi olmustur ama senin onerdihin ilac iyimis migde bulntisi yapmadi

Tabii öyle düşmesin yeter, sadece o ilaç çıkmasına yetti yani öyle mi hadi inşallah benim de çıkar sonra benim de vitaminlerden aldığım kadarı yeter inşallah

Kıyamam kuzum ya aminn Allah ım sana da bi daha yaşatmasın inşallah bu acını unuttursun sana en hayırlı zamanda

Bu ilaç çok iyi o zaman ben de şu an onun 20000 doz olanı var ya onu kullanıyorum haftada 2, omega 3 de kullanıyorum bir de ton balığı aldım haftada 2 3 kez yiyorum inşallah benim de yükselir kuzumçok sağol

Oyyy kuzum benim bir daha yaşatmasın Allah kimseye de yaşatmasın şimdi daha iyi misin kuzucum benim

Kıyamam kuzum ya aminn Allah ım sana da bi daha yaşatmasın inşallah bu acını unuttursun sana en hayırlı zamanda
Kızlarım cansınız çok sağolun şimdi daha iyiyim o parçalar düştükten sonra ağrım hafifledi çok şükür çok büyük tecrübe oldu bana da inanın Allahım sizlere yaşatmasın hayırla sağlıkla gelsin bebişler valla en önemlisi o bir de acil doktoru da dedi bana ilk gebelikte düşük yapanların ikincide düşük yapma şansı daha yüksek oluyor falan ay dedim bu kadar ağrımın içinde.. vajinadan da böyle basınçla temizlik yaptı kanlari temizledi o hani en şiddetli regl ağrısından bin beter ağrım varken yani tansiyon mide bulantısı vs. Ondan bebişlerim dua edin sağlıklı olsun sacibelinde Merveeee57

Ah sorma canım bebişin gelişimi durmuş 5.5-6 haftada çarşamba normalde 9+0 olacaktım.. dün geceden beri düşüğüm başladı
Çok üzüldüm kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama elden birşey gelmiyo işte hayırlısı böyleymiş demekten başka birşeyde gelmiyo elden ama düşün ardına çabuk hamile kalınıyo rabbim hayırlısını nasip etsin en kısa sürede ay hamiş sembolünü silmeye elim varmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…