- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.861
Kuzum sana özelden yazdımCanım kaç gündür girmiyorum sende benim yaşadığım talihsizliği yaşamışsın çok zor ben hala atlatamadım umarım en kısa sürede durumu atlatırız malesef bastan bazı şeyler eksik gidince devamı geliyor biz bir ümit diye bekledik ama olmadı nasip değilmiş hayırlısı olsun hakkımızda sanada çok geçmiş olsun
Cnm bu akıntı denen şey bende hiç olmuyor neden kiHerkes bi telas bi beklenti bir umut insallah guzel haberlerimizi paylasiriz kasiklarm agryor akintim var insallah yumurtlama belirtisidir benimde
Heh iste ondan verdi dvitaminim buay yukselmis doktr bitene kdar kulln dedi hatta senin onerdigin ilaci benm aile hekimimde kullnmis al dedi almistim yine alcam fiytinin dusmesini bekliyrumD-colefor kullandım canım ama tam bitirmedim dediğim gibi yağ attım ağzıma biraz içmeden önce. Şubatta 15ti kuzum, Eylül başı baktırdım 30.8 doktor da iyi dedi. Şimdi tek pragnacare kullanıyorum düşmesin daha yeter modundayim.
Cok sagol canım benim..Canım benimm çok geçmiş olsunnn
Merhaba ben yurtdışındayım ama kızlar dedi burada yok o markanın testleri diyeMerhaba bu testi nerden aldınız acaba ezcane yada internet sitesi
Çok sevindim canım d vitamini önemli cunku ben esiminkine de baktiracagim.Heh iste ondan verdi dvitaminim buay yukselmis doktr bitene kdar kulln dedi hatta senin onerdigin ilaci benm aile hekimimde kullnmis al dedi almistim yine alcam fiytinin dusmesini bekliyrum
Canım aynen öyle ben dün gece acillik oldumBenim de başladı .. canımız sağolsun , sağlıkla
Çok sağol canım benim amin..Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmişsin en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah
Canim benm dvitamini 13du suan 43 olmus d colefor verdi doktor takviye ilac kullniyrdum 15 dkikada gunesleniyrdum birde ustune hafta bir balik yedim yukseldi bak hemde 1. 5 ayda simdi ziyan olmasin diye devm ediyrum d colefora haftada 2gun iciliyor bole yukseldi cnm benmkideYaa bak ona hiç dikkat etmiyodum haklısın öyle yapayımsen nasıl yükselttin kuzum ne kullandın ?
Oyyy kuzum benimCanım aynen öyle ben dün gece acillik oldumminnacık şey bile öyle bir düştü ki parça parça geldi, sancı acı.. Allahım kimseye yaşatmasın o yüzden herkesin zamanında olsun sağlıkla gelsin amin
Aynen hersey etkiledi belkide buay yumi gormem ondlarinda etkisi olmustur ama senin onerdihin ilac iyimis migde bulntisi yapmadiÇok sevindim canım d vitamini önemli cunku ben esiminkine de baktiracagim.
Tabii öyle düşmesin yeter, sadece o ilaç çıkmasına yetti yani öyle mi hadi inşallah benim de çıkarD-colefor kullandım canım ama tam bitirmedim dediğim gibi yağ attım ağzıma biraz içmeden önce. Şubatta 15ti kuzum, Eylül başı baktırdım 30.8 doktor da iyi dedi. Şimdi tek pragnacare kullanıyorum düşmesin daha yeter modundayim.
Kıyamam kuzum ya aminn Allah ım sana da bi daha yaşatmasın inşallah bu acını unuttursun sana en hayırlı zamandaCanım aynen öyle ben dün gece acillik oldumminnacık şey bile öyle bir düştü ki parça parça geldi, sancı acı.. Allahım kimseye yaşatmasın o yüzden herkesin zamanında olsun sağlıkla gelsin amin
Keşke yaaMerhaba ben yurtdışındayım ama kızlar dedi burada yok o markanın testleri diyeaslında çok iyi ovulasyonu da hamilelik testi de keşke getirseler
Saldım artık kuzumCok sagol canım benim..
Allah sana sağlıklı bebiş nasip etsin betaya hiç takılma herkesin artışı aynı olmuyor rahatla bekle canım benim stres olma sağlıklı bebişin seninle olsun
Bu ilaç çok iyi o zamanCanim benm dvitamini 13du suan 43 olmus d colefor verdi doktor takviye ilac kullniyrdum 15 dkikada gunesleniyrdum birde ustune hafta bir balik yedim yukseldi bak hemde 1. 5 ayda simdi ziyan olmasin diye devm ediyrum d colefora haftada 2gun iciliyor bole yukseldi cnm benmkide
Kuzum yoksaCanım aynen öyle ben dün gece acillik oldumminnacık şey bile öyle bir düştü ki parça parça geldi, sancı acı.. Allahım kimseye yaşatmasın o yüzden herkesin zamanında olsun sağlıkla gelsin amin
Oyyy kuzum benimbir daha yaşatmasın Allah kimseye de yaşatmasın şimdi daha iyi misin kuzucum benim
Kızlarım cansınız çok sağolunKıyamam kuzum ya aminn Allah ım sana da bi daha yaşatmasın inşallah bu acını unuttursun sana en hayırlı zamanda
Ah sorma canım bebişin gelişimi durmuş 5.5-6 haftada çarşamba normalde 9+0 olacaktım.. dün geceden beri düşüğüm başladıKuzum yoksa
Çok üzüldüm kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama elden birşey gelmiyo işte hayırlısı böyleymiş demekten başka birşeyde gelmiyo eldenAh sorma canım bebişin gelişimi durmuş 5.5-6 haftada çarşamba normalde 9+0 olacaktım.. dün geceden beri düşüğüm başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?