💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ne dedi doktor ben tam anlamadım

Amin canım inşallah nasip olsun buraya geliyorum biraz sizin güzel haberler gelir sevinirim diye hem kafam dağılıyor.. sil canımcım ocak şubat gibi geri koymak ümidiyle bi süre mola vericez..

Amin canım inşallah nasip olsun buraya geliyorum biraz sizin güzel haberler gelir sevinirim diye hem kafam dağılıyor.. sil canımcım ocak şubat gibi geri koymak ümidiyle bi süre mola vericez..
3 ay yeterli diye biliyorum kuzum arayı fazla açma bak ben inanıyorum herşey çok güzel olucak

Saçmalamasın tam tersi Türkiye’de hangi doktora sorarsan sor düşükten sonra çabuk hamıle kalınabıleceğini ve düşük oranının az olabileceğini söyler ay kafayı yemiş bizim bu yurt dışındaki doktorlar ay sinirlendim gece gece aptala bak hazıranda banada düşük yapıyorsun eve git demişti gülerek kadın aptallar

Bu ilaç çok iyi o zaman ben de şu an onun 20000 doz olanı var ya onu kullanıyorum haftada 2, omega 3 de kullanıyorum bir de ton balığı aldım haftada 2 3 kez yiyorum inşallah benim de yükselir kuzumçok sağol
Yukselmistir bence 5dkika bjle guneste kalsan onun bile faydasi olur sifa olsun canim rabbim yeterki saglik versin

Canım aynen Türkiyede direk vücut hamileliği yaşadığı ve tanıştığı için o yabancılıkla daha kolay diyorlar bunlar zaten mal yani çıldırtır neler çektirdiler bana şu 9 haftada.. ay sana da mı oldu bak bilmiyorum of çok geçmiş olsun canımcım ya
Keseyi falan görmüştün dimi kuşum sen
Gördüm canım ben bebişi de gördüm ama minik kalmış işte gelişim durmuş

Eklentiler

• IMG_7813.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 40
İşte bu bıze ders olmalı aslında bılıyormusun Türkiye’ye gitme imkanımız var işte gidip güzel güzel kontrollerımızı orda olabılırız bırdahakıne öyle yapalım kuzum burda pek önemsemıyorlar

Ya ben gidicem bu cumartesi normalde öyle hesaplamıştım testleri de yaptırmak lazım diyw ama dediğin gibi canım 7. Haftadan basıp gidicen bebeği kalp atışını vs. Kafan rahat olucak

Ya ben gidicem bu cumartesi normalde öyle hesaplamıştım testleri de yaptırmak lazım diyw ama dediğin gibi canım 7. Haftadan basıp gidicen bebeği kalp atışını vs. Kafan rahat olucak
Aynen öyle kuzum Türkiye’ye mi gideceksin şimdi

Evet er
evet erkekler yapıları gereği belli etmiyolar ama onlar bizden daha çok istiyorlar. Benim eşimde çocuklara çok düşkün nerde çocuk görse sever onu böyle görünce içim k oluyor ikizlerim vefat ettiğinde benden çok ağlamıştı bana belli etmemeye çalışıyordu onu ilk defa böyle görmüştüm Allahım inşallah kalbinde çocuk hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucağını doldurur

Bir daha yaşatmasın canım Allah sana da eşine de. İnşallah güzel haberlerini alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…