- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.881
Ne dedi doktor ben tam anlamadımKızlarım cansınız çok sağolunşimdi daha iyiyim o parçalar düştükten sonra ağrım hafifledi çok şükür çok büyük tecrübe oldu bana da inanın Allahım sizlere yaşatmasın hayırla sağlıkla gelsin bebişler valla en önemlisi o bir de acil doktoru da dedi bana ilk gebelikte düşük yapanların ikincide düşük yapma şansı daha yüksek oluyor falan ay dedim bu kadar ağrımın içinde.. vajinadan da böyle basınçla temizlik yaptı kanlari temizledi o hani en şiddetli regl ağrısından bin beter ağrım varken yani tansiyon mide bulantısı vs. Ondan bebişlerim dua edin sağlıklı olsun sacibelinde @Merveeee57
Amin canım inşallah nasip olsunÇok üzüldüm kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama elden birşey gelmiyo işte hayırlısı böyleymiş demekten başka birşeyde gelmiyo eldenama düşün ardına çabuk hamile kalınıyo rabbim hayırlısını nasip etsin en kısa sürede ay hamiş sembolünü silmeye elim varmıyo
3 ay yeterli diye biliyorum kuzum arayı fazla açma bakAmin canım inşallah nasip olsunburaya geliyorum biraz sizin güzel haberler gelir sevinirim diye hem kafam dağılıyor.. sil canımcım ocak şubat gibi geri koymak ümidiyle bi süre mola vericez..
İlkinde düşük yaşayan kadınların hiç düşük yaşamayanlara göre 2.de de düşük yapma şansı daha fazla oluyormuş diyor da o kadar sancımın arasında dedim thanks çok yardımcı oldunuzNe dedi doktor ben tam anlamadım
Burada 1 adet geçsin yeter dediler de canım ben işte diyorum nasipse ocak gibi başlarız şimdi kanıyorum zaten kasım aralık da geçsin bakalım :)3 ay yeterli diye biliyorum kuzum arayı fazla açma bakben inanıyorum herşey çok güzel olucak
Cnm bu akıntı denen şey bende hiç olmuyor neden k
Saçmalamasın tam tersi Türkiye’de hangi doktora sorarsan sor düşükten sonra çabuk hamıle kalınabıleceğini ve düşük oranının az olabileceğini söyler ay kafayı yemiş bizim bu yurt dışındaki doktorlar ay sinirlendim gece gece aptala bak hazıranda banada düşük yapıyorsun eve git demişti gülerek kadın aptallarİlkinde düşük yaşayan kadınların hiç düşük yaşamayanlara göre 2.de de düşük yapma şansı daha fazla oluyormuş diyor da o kadar sancımın arasında dedim thanks çok yardımcı oldunuz
Umarım kuzum rabbim en hayırlısını nasip etsin herkese Sağlıklı evlatlarımız olsunO arada sizden güzel haberler gelsiiin kuzum inşallahZumruduanka96
Keseyi falan görmüştün dimi kuşum senBurada 1 adet geçsin yeter dediler de canım ben işte diyorum nasipse ocak gibi başlarız şimdi kanıyorum zaten kasım aralık da geçsin bakalım :)
Yukselmistir bence 5dkika bjle guneste kalsan onun bile faydasi olur sifa olsun canim rabbim yeterki saglik versinBu ilaç çok iyi o zamanben de şu an onun 20000 doz olanı var ya onu kullanıyorum haftada 2, omega 3 de kullanıyorum bir de ton balığı aldım haftada 2 3 kez yiyorum inşallah benim de yükselir kuzumçok sağol
Canım aynen Türkiyede direk vücut hamileliği yaşadığı ve tanıştığı için o yabancılıkla daha kolay diyorlar bunlar zaten mal yani çıldırtır neler çektirdiler bana şu 9 haftada.. ay sana da mı oldu bak bilmiyorumSaçmalamasın tam tersi Türkiye’de hangi doktora sorarsan sor düşükten sonra çabuk hamıle kalınabıleceğini ve düşük oranının az olabileceğini söyler ay kafayı yemiş bizim bu yurt dışındaki doktorlar ay sinirlendim gece gece aptala bak hazıranda banada düşük yapıyorsun eve git demişti gülerek kadın aptallar
Gördüm canım ben bebişi de gördüm ama minik kalmış işte gelişim durmuşKeseyi falan görmüştün dimi kuşum sen
İşte bu bıze ders olmalı aslında bılıyormusun Türkiye’ye gitme imkanımız var işte gidip güzel güzel kontrollerımızı orda olabılırız bırdahakıne öyle yapalım kuzum burda pek önemsemıyorlarCanım aynen Türkiyede direk vücut hamileliği yaşadığı ve tanıştığı için o yabancılıkla daha kolay diyorlar bunlar zaten mal yani çıldırtır neler çektirdiler bana şu 9 haftada.. ay sana da mı oldu bak bilmiyorumof çok geçmiş olsun canımcım ya
Gördüm canım ben bebişi de gördüm ama minik kalmış işte gelişim durmuş
Ya ben gidicem bu cumartesi normalde öyle hesaplamıştım testleri de yaptırmak lazım diyw ama dediğin gibi canım 7. Haftadan basıp gidicen bebeği kalp atışını vs. Kafan rahat olucakİşte bu bıze ders olmalı aslında bılıyormusun Türkiye’ye gitme imkanımız var işte gidip güzel güzel kontrollerımızı orda olabılırız bırdahakıne öyle yapalım kuzum burda pek önemsemıyorlar
Aynen öyle kuzum Türkiye’ye mi gideceksin şimdiYa ben gidicem bu cumartesi normalde öyle hesaplamıştım testleri de yaptırmak lazım diyw ama dediğin gibi canım 7. Haftadan basıp gidicen bebeği kalp atışını vs. Kafan rahat olucak
Kuzım evet cumartesi gidicez 2 hafta kalıcam işte bana da iyi gelir hem biraz tatil olurAynen öyle kuzum Türkiye’ye mi gideceksin şimdi
En güzeli kafanı dinle şöyle sakin bir yerlere gidin kuzum sana çok iyi gelecekKuzım evet cumartesi gidicez 2 hafta kalıcam işte bana da iyi gelir hem biraz tatil olur
evet erkekler yapıları gereği belli etmiyolar ama onlar bizden daha çok istiyorlar. Benim eşimde çocuklara çok düşkün nerde çocuk görse sever onu böyle görünce içim k oluyor ikizlerim vefat ettiğinde benden çok ağlamıştı bana belli etmemeye çalışıyordu onu ilk defa böyle görmüştümŞimdi bizde disari çıktık eşimle biraz konustuk bu konulari regl olursam doktora gideceğim dedim bende gideceğim dedi. Çok istiyor belli. Normal olmuyorsa diğer alternatifleri düşünürüz dedi. Ben senelerce denemek istemiyorum çünkü 35 yaşındayım dedim doktora da aynen böyle diyeceğim 30 falan olsam hiç problem değildi kuzum. Olmazsa da uğraşmayız diyordu önce şimdi ne gerekiyorsa yapalım dedi. Bizde çok merak ediyoruz bebeğimizi inşallah bizi daha fazla merakta bırakmaz da hemen gelir kucağımıza evimize
İnşallah bebek alametidirBendede olmazdi bu ay cok yogunlasiyo giderek yumurtlamadnmi usuttummu anlamadm nedenini ama
Bir daha yaşatmasın canım Allah sana da eşine de. İnşallah güzel haberlerini alacagizEvet er
evet erkekler yapıları gereği belli etmiyolar ama onlar bizden daha çok istiyorlar. Benim eşimde çocuklara çok düşkün nerde çocuk görse sever onu böyle görünce içim k oluyor ikizlerim vefat ettiğinde benden çok ağlamıştı bana belli etmemeye çalışıyordu onu ilk defa böyle görmüştümAllahım inşallah kalbinde çocuk hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucağını doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?