- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.901
Benim adete daha 10 gün varValla cuma günü gözüküyor adetim dün karın ağrım başlamıştı bugün pek yok yine aşırı hayalet çizgi sende varmı bişey
Amh istediğin zaman verebilirsin canım belli bir günü yok onunKızlar Çarşamba gününe randevu aldım amh testi vermek için ama adetin ilk gününden sayarsam 7. Güne denk geliyor sizce verebilir miyim o gün
Amin canımÇok sağol canım benim amin..hepimizin güzel sağlıklı bebek haberleri gelsin
Evet canim cok ağır geldi bana 900 Luk verdi günde 50 mg yapıyordum 7 gün kullandımCanim en iyi ilacı kullanmissin aslında.
Ama olmayınca olmuyor.
Bizde de bir problem yok ama 1.5 senedir olmuyor.
Rabbim bir gün nasip eder inşallah.
İlacı hangi doz kaça almıştınız canim ?
İnşallah canım hepimiz alallım güzel haberleriBir daha yaşatmasın canım Allah sana da eşine de. İnşallah güzel haberlerini alacagiz
Ah sorma canım bebişin gelişimi durmuş 5.5-6 haftada çarşamba normalde 9+0 olacaktım.. dün geceden beri düşüğüm başladı
İlkinde düşük yaşayan kadınların hiç düşük yaşamayanlara göre 2.de de düşük yapma şansı daha fazla oluyormuş diyor da o kadar sancımın arasında dedim thanks çok yardımcı oldunuz
Canım dr bana 13. Gün kan testi yaptır dedi ama burda kişiden kişiye değişmiş hep pozitif görme zamanları. Bende silikleştiğini göreyim 15. Güne kadar test yapayım dedimCanım senin tercihin ama bu süreçte çok test yapıp vücudu strese sokmamak gerek.
İğnenin etkisi zaten vücutta bilinen birşey, 10 gün sonrası test daha sağlıklı sonuç veriyor.
Canimcim bence tam tersi ya kimi tanidiysam düşük yapan hızlıca ikinciye hamile kaldı. Daha yeni 2 Ekim'de kuzenim doğum yaptı ilk gebeliginde senin gibi oldu durumu. İkinciye hızlıca hamile kaldı. Yine bir arkadaşımın eşi aynı sekilde oldu onunda Kasım başı bekliyorlar doğumunu. Doktor biraz saçmalamış bence, aşırı kızdım. Bir de yaklaşımı da hiç insancil olmamış .İlkinde düşük yaşayan kadınların hiç düşük yaşamayanlara göre 2.de de düşük yapma şansı daha fazla oluyormuş diyor da o kadar sancımın arasında dedim thanks çok yardımcı oldunuz
Canım haftaya pazarŞimdi o zaman ne zaman güzel haberi alıcaz
Ah kuzum benim ne çile verdi sana kıyamam yaKızlarım cansınız çok sağolunşimdi daha iyiyim o parçalar düştükten sonra ağrım hafifledi çok şükür çok büyük tecrübe oldu bana da inanın Allahım sizlere yaşatmasın hayırla sağlıkla gelsin bebişler valla en önemlisi o bir de acil doktoru da dedi bana ilk gebelikte düşük yapanların ikincide düşük yapma şansı daha yüksek oluyor falan ay dedim bu kadar ağrımın içinde.. vajinadan da böyle basınçla temizlik yaptı kanlari temizledi o hani en şiddetli regl ağrısından bin beter ağrım varken yani tansiyon mide bulantısı vs. Ondan bebişlerim dua edin sağlıklı olsun sacibelinde Merveeee57
Amin kuzum inşallahYukselmistir bence 5dkika bjle guneste kalsan onun bile faydasi olur sifa olsun canim rabbim yeterki saglik versin
Oy dahada varmış ya ben nasıl sabredecek şimdiCanım haftaya pazar
Geçiyor zaman ya bu sefer çok sakinimOy dahada varmış ya ben nasıl sabredecek şimdi
Tamam o zaman teşekkür ederimAmh istediğin zaman verebilirsin canım belli bir günü yok onun
İnşallah 2 ay içinde hamile kalırsın kuzum aşılamaya gerek kalmazKızlarrr selam,
Ben cuma günü hsg çekildim. Adetimin 4. günüydü ama 3. ve 4. günü kanamam olmamıştı 2 gün sürdü. Muayene olayım diye gitmiştim doktor da vajinal muayene yaptı bir sorun görmedi dedi ki kanaman yok istersen bugün çekelim. Anestezisiz çekildim özel hastanede. Bilgi olsun diye söylüyorum diğer arkadaşlara da. İşlem sırasında biraz adet sancısı oldu ama adetleri çok sancılı biri olarak bana koymadı açıkçası bu sancıSonrasında tekrar az bir kanamam oldu lekelenme gib iki günde bitti. Bu ay korunmalı mıyız diye sordum aksine denemelisiniz dedi. Tüplerde de rahimde de çok şükür bir anormallik görmedi. Her şey yolunda bir iki ay daha doğal yollarla olmazsa aşılama için konuşuruz dedi. Çok tatlı bir kadındı uzun uzun konuştu benimle süreci anlattı falan. Tedaviye ihtiyaç kalacağını düşünmüyorum dedi ama hadi inşallah Sizlerle de paylaşmak istedim
HahahahBen değilim ama
Görücez görücez bakalımHahahahyapıyorum zaten her gün bir gebelik testi baya silinmeye başladı. İnşallah tekrar koyulaştığınıda görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?