- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.921
Canım ben aslında belirti olmamasından anlamıştım hamile gibi değildim asla 8hafta oldu mesela ne uyku ne bulantı ne koku gibi… sonra ultrasonda anladık işteCanım çok gecmis olsun belirti vs oldu mu peki sende yoksa USG demi öğrendin
Canımcım benim kendi kuzenim de aynı 8 haftalık kalbi durdu 3 ay sonra hamile kaldı şimdi 7. Ayına girdi şükür.. hatta annem benden önce 6 aylıkken düşürmüş düşün sonra 4 ay içinde bana hamile kalmış vs.. çok sertti dediğin gibi hele o acıyla kötü oldu iyice napalım.Canimcim bence tam tersi ya kimi tanidiysam düşük yapan hızlıca ikinciye hamile kaldı. Daha yeni 2 Ekim'de kuzenim doğum yaptı ilk gebeliginde senin gibi oldu durumu. İkinciye hızlıca hamile kaldı. Yine bir arkadaşımın eşi aynı sekilde oldu onunda Kasım başı bekliyorlar doğumunu. Doktor biraz saçmalamış bence, aşırı kızdım. Bir de yaklaşımı da hiç insancil olmamış .
Canım işte görüyor musun pıhtılaşmaya bakmış olsalar demek döllenmede vs. Bir sorun yok her şey sağlıklı. Evet üzdü beni ama takılmıyorum o an kıvranırken ayıp oldu sadeceAlakası yok cnm benim yan komşum inan 1 tane çocuğu var üstüne 4 kez her ay hamile kaldı ama düşük oldu sebebi vardı ama onun hiç bir düşükte düzgün araştırma yapmamışlar Diyarbakır'a girmişti ordaki doktorlar tam testlerini yapmış ve pıhtılaşma çıkmış iğne vurulman lazım demişler.. ilk gebelikte olmayıp sonradan pıhtılaşma cikabiliyormus o yüzden o acilde ki doktora saygılar
Oyy kuzum ya hemencik alışıyor insan zaten inşallah bebişinize bir an önce kavuşursunuz da eviniz cıvıl cıvıl olur sıkılmaya vaktin kalmazOf can sıkıntısı ya yanlız evde valla çocuklara alışmışım buraya geldim ev bomboş çok canım sıkılıyo
İnşallah bebeğimm aminYaa kuzumm inşallah Kasım'da kıpkırmızıı çift çizgilerrr görücez hep birlikte
Amin aminnnnOyy kuzum ya hemencik alışıyor insan zaten inşallah bebişinize bir an önce kavuşursunuz da eviniz cıvıl cıvıl olur sıkılmaya vaktin kalmaz
İnşallah bebeğimm amin
Zaten bir kere doğal yollardan hamile olduğun tüplerin ve ovulasyon sürecinde bir sorunun olmadığı açık ve net belli kuzucum. Ben inanıyorum ki 3 ay içinde tekrar gebelik haberini alacağız inşallahCanımcım benim kendi kuzenim de aynı 8 haftalık kalbi durdu 3 ay sonra hamile kaldı şimdi 7. Ayına girdi şükür.. hatta annem benden önce 6 aylıkken düşürmüş düşün sonra 4 ay içinde bana hamile kalmış vs.. çok sertti dediğin gibi hele o acıyla kötü oldu iyice napalım.
Amin kuzum evet inşallah çok istiyorum hepimiz gibiZaten bir kere doğal yollardan hamile olduğun tüplerin ve ovulasyon sürecinde bir sorunun olmadığı açık ve net belli kuzucum. Ben inanıyorum ki 3 ay içinde tekrar gebelik haberini alacağız inşallah
Bebeğimm sabahtan beri temizlik yemek ödev çamaşır bulaşık daha sayıyım mııAmin aminnnnsen nerelerdesin yoksun bugün ortalıkta ben geldim sen kayboldun
Çok geçmiş olsun çiçeğim , bir dahakine bunu unutacak bir güzellik nasip etsin rabbimCanım aynen öyle ben dün gece acillik oldumminnacık şey bile öyle bir düştü ki parça parça geldi, sancı acı.. Allahım kimseye yaşatmasın o yüzden herkesin zamanında olsun sağlıkla gelsin amin
Hepimize kuzumÇok geçmiş olsun çiçeğim , bir dahakine bunu unutacak bir güzellik nasip etsin rabbim
İnşallah kuzumAmin kuzum evet inşallah çok istiyorum hepimiz gibiaynı anneler grubunda olsak çok sevinicem ama siz önden alın haberi diye diyemiyorum hayırlı zamanda gelsinnn sen test yaptın ım canım
Sen sayarken ben yoruldum beBebeğimm sabahtan beri temizlik yemek ödev çamaşır bulaşık daha sayıyım mııDaha yeni popişimi koltuğa koyabildimm önceki sayfaları okuyup geldim kuzucumm
Aşırı aşırı idrara çıkma belirti dir gerisi malesef her ay olan kasık ağrısı batması vs.Ben 2 kez gebe kaldım ikisinde de aşırı tuvalete gittim öylr anladım direkt Gebeyim dedimKizlar selam bu ay regl gecikmesi yaşayan oldu mu hiç şaşmazdi bnm bu ay regl gecikmem var üç gün dolmdan test yapmak istemiyorm
Kuzum belirtisiz de oluyor ama Allah hayırlısıyla versinİnşallah kuzumbu sabah test yapmadım, kafami dağıttım yarın yapacağım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Belirti de yok açıkçası. 2-3 gün kaldı kuzum bata bakalım
Ben de aşiri idrara çikma var onuda üşüttüm diye düşünüyorum ona bağliyorum bide ara ara sirt ağrisi ekleniyor eğilimce kasık ağrisi çok olmadiği için bende her ay yoruyorum ister istmez sizde nasıl olmştuAşırı aşırı idrara çıkma belirti dir gerisi malesef her ay olan kasık ağrısı batması vs.Ben 2 kez gebe kaldım ikisinde de aşırı tuvalete gittim öylr anladım direkt Gebeyim dedim
Düzenledim canımZumruduanka96 canım benim bir önceki adım @Benbiriyim onu kullanmıyorum artık listeden sile bilirsin bu kullanıcı adımla sat 19 ekim bat 20 Kasım diye kaydedebilirsin umarım kasımda tüm liste kalplerle hamile isimlerle dolar
İki tane bebiş var sizde o haldeAşırı aşırı idrara çıkma belirti dir gerisi malesef her ay olan kasık ağrısı batması vs.Ben 2 kez gebe kaldım ikisinde de aşırı tuvalete gittim öylr anladım direkt Gebeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?