💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canımcım benim kendi kuzenim de aynı 8 haftalık kalbi durdu 3 ay sonra hamile kaldı şimdi 7. Ayına girdi şükür.. hatta annem benden önce 6 aylıkken düşürmüş düşün sonra 4 ay içinde bana hamile kalmış vs.. çok sertti dediğin gibi hele o acıyla kötü oldu iyice napalım.

Canım işte görüyor musun pıhtılaşmaya bakmış olsalar demek döllenmede vs. Bir sorun yok her şey sağlıklı. Evet üzdü beni ama takılmıyorum o an kıvranırken ayıp oldu sadece

Of can sıkıntısı ya yanlız evde valla çocuklara alışmışım buraya geldim ev bomboş çok canım sıkılıyo
Oyy kuzum ya hemencik alışıyor insan zaten inşallah bebişinize bir an önce kavuşursunuz da eviniz cıvıl cıvıl olur sıkılmaya vaktin kalmaz
Yaa kuzumm inşallah Kasım'da kıpkırmızıı çift çizgilerrr görücez hep birlikte
İnşallah bebeğimm amin

Oyy kuzum ya hemencik alışıyor insan zaten inşallah bebişinize bir an önce kavuşursunuz da eviniz cıvıl cıvıl olur sıkılmaya vaktin kalmaz

İnşallah bebeğimm amin
Amin aminnnn sen nerelerdesin yoksun bugün ortalıkta ben geldim sen kayboldun

Zaten bir kere doğal yollardan hamile olduğun tüplerin ve ovulasyon sürecinde bir sorunun olmadığı açık ve net belli kuzucum. Ben inanıyorum ki 3 ay içinde tekrar gebelik haberini alacağız inşallah

Zaten bir kere doğal yollardan hamile olduğun tüplerin ve ovulasyon sürecinde bir sorunun olmadığı açık ve net belli kuzucum. Ben inanıyorum ki 3 ay içinde tekrar gebelik haberini alacağız inşallah
Amin kuzum evet inşallah çok istiyorum hepimiz gibi aynı anneler grubunda olsak çok sevinicem ama siz önden alın haberi diye diyemiyorum hayırlı zamanda gelsinnn sen test yaptın ım canım

Çok geçmiş olsun çiçeğim , bir dahakine bunu unutacak bir güzellik nasip etsin rabbim

Amin kuzum evet inşallah çok istiyorum hepimiz gibi aynı anneler grubunda olsak çok sevinicem ama siz önden alın haberi diye diyemiyorum hayırlı zamanda gelsinnn sen test yaptın ım canım
İnşallah kuzum bu sabah test yapmadım, kafami dağıttım yarın yapacağım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Belirti de yok açıkçası. 2-3 gün kaldı kuzum bata bakalım

Kizlar selam bu ay regl gecikmesi yaşayan oldu mu hiç şaşmazdi bnm bu ay regl gecikmem var üç gün dolmdan test yapmak istemiyorm
Aşırı aşırı idrara çıkma belirti dir gerisi malesef her ay olan kasık ağrısı batması vs.Ben 2 kez gebe kaldım ikisinde de aşırı tuvalete gittim öylr anladım direkt Gebeyim dedim

İnşallah kuzum bu sabah test yapmadım, kafami dağıttım yarın yapacağım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Belirti de yok açıkçası. 2-3 gün kaldı kuzum bata bakalım
Kuzum belirtisiz de oluyor ama Allah hayırlısıyla versin yarın etiketlersin bizi.. akıntı var mı sorayım o hiç şaşmıyor gibi çünkü

Aşırı aşırı idrara çıkma belirti dir gerisi malesef her ay olan kasık ağrısı batması vs.Ben 2 kez gebe kaldım ikisinde de aşırı tuvalete gittim öylr anladım direkt Gebeyim dedim
Ben de aşiri idrara çikma var onuda üşüttüm diye düşünüyorum ona bağliyorum bide ara ara sirt ağrisi ekleniyor eğilimce kasık ağrisi çok olmadiği için bende her ay yoruyorum ister istmez sizde nasıl olmştu

Düzenledim canıminşallah herkes güzel haberler alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…