💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok teşekkür ederim bugünü ve yarını değerlendiricem inşallah. Ama dünü değerlendiremedim malesef

Insallh oledr cannn hepbirlikte guzel cift cizgiyi gormeyi nasip etsij rabbim hayrli sonuclar alalim

Ayy cok sevindim allah saglikla kucağına almayi nasip etsin banada dua et
Allah razı olsun kuzum. O kadar yürekten diliyorum ki inan, tez zamanda yeni yıla girmeden hepiniz hamiş olduğunuz haberini alın inşallah yeni yıla bebeklerinizle girin

Ay kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor

Allahım hepinize nasip kısmet etsin inşallah tez zamanda.
Afraaa çok sevindim çok sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Arkadaş geliyor sana ne güzel. Allah bize de nasip etsin bu duyguyu

Afraaa çok sevindim çok sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Arkadaş geliyor sana ne güzel. Allah bize de nasip etsin bu duyguyu
İnşallah yarabbim tez zamanda nasip etsin yürekten diliyorum.

Valla ya hep kız hissediyordum kız oldu

Ay kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor

Yaa gözün aydın canım benim kız çocuğu ne güzeldir

Canımmm cok sevindimm sağlıkla kucağina al inşallah

bugun birlikte pik gormusuz canim hadi hayrli haberlerimiz olsun insallhbugunu degerlendr yarin siliklesrse catlamistir demek yarinida degerlendr yarin bende 13de yapcam testi ️ hepimiz mucizelerimize kavusalim insallh

Yaa gözün aydın canım benim kız çocuğu ne güzeldir

Canımmm cok sevindimm sağlıkla kucağina al inşallah

Çok sağolun güzelliklerim. Darısı sizlerin de başınıza inşallah. Yürekten diliyorum yeni yıla karnınızda bebişinizle girersiniz inşallah

Yaaa canım gözünaydınn, sağlıkla kucağına al minnoş kızını inşallah

Bizlerede duanı eksik etme, bende hayırla sağlıkla bir kız evlat istiyorum

Yaaa canım gözünaydınn, sağlıkla kucağına al minnoş kızını inşallah

Bizlerede duanı eksik etme, bende hayırla sağlıkla bir kız evlat istiyorum
Amin kuzum Allah razı olsun, inşallah.

Gerçekten yürekten diliyorum hepiniz için. allahım gönlünüze göre en hayırlı vakitte versin en hayırlı evladı inşallah

Tebrik ederim canım benim,çok sevindimm. Demek ki içine doğan çıkmış ne güzelKendin gibi iyi niyetli bir melek dünyaya gelecek inşallah. Sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah

Ya biri cevap versin bu yerleşme kanaması ne zaman olur adetime 6 gün kaldı sizce adet tarihine yakınmış olur yoksa adet olmayıp adet geçincede olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…