- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.121
Amiiin amiin inşallahOlmaması anormal olurdu bence kuzum ilk trimester çünküAllah ın izniyle her şey yolunda
Çok teşekkür ederimSenden de razı olsun canim beniminsallah inşallah birlikte tadacağız o duyguyu artık stres yapmazsın ne guzel yumurtluyorsun kaliteli olduğu da çok belli
Evet pik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin sonrasın da 1 hafta 1 dolu 1 boş gidebilirseniz çok iyi olur
Insallh oledr cannn hepbirlikte guzel cift cizgiyi gormeyi nasip etsij rabbim hayrli sonuclar alalimSenden de razı olsun canim beniminsallah inşallah birlikte tadacağız o duyguyu artık stres yapmazsın ne guzel yumurtluyorsun kaliteli olduğu da çok belli
Evet pik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin sonrasın da 1 hafta 1 dolu 1 boş gidebilirseniz çok iyi olur
Maaşallah sizeAmiiin amiin inşallahbelirti veriyor küçük civcivim
Teşekkür ederim canım benimmMaaşallah size
Ayy cok sevindim allah saglikla kucağına almayi nasip etsin banada dua etAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
Allahım hepinize nasip kısmet etsin inşallah tez zamanda.
Allah razı olsun kuzum. O kadar yürekten diliyorum ki inan, tez zamanda yeni yıla girmeden hepiniz hamiş olduğunuz haberini alın inşallahAyy cok sevindim allah saglikla kucağına almayi nasip etsin banada dua et
AfraaaAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
İnşallah yarabbim tez zamanda nasip etsin yürekten diliyorum.Afraaaçok sevindim çok sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Arkadaş geliyor sana ne güzel. Allah bize de nasip etsin bu duyguyu
Yaa gözün aydın canım benim kız çocuğu ne güzeldirAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
bugun birlikte pik gormusuz canim hadi hayrli haberlerimiz olsun insallhbugunu degerlendr yarin siliklesrse catlamistir demek yarinida degerlendr yarin bende 13de yapcam testiArkadaşlar bi bakarmısınız ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay
Pik olmuş mu ? Olmuş diye düşünüyorum bir de siz bakarmısınız ? Iki çizgi de aynı renk.
asıl sorum şu dün ovulasyon testi yapmadım gün boyu dışarıdaydık. Bugün saat 13.00 de yaptım ve 2-3 dk içinde bu şekilde oldu. Dünü değerlendirmedik. Değerlendirmeyi bugün ve yarın mi yapmamız gerekiyor ? Yoksa çizgi siliklesene kadar mi ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Yaa gözün aydın canım benim kız çocuğu ne güzeldir
Ay kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
Canımmm cok sevindimm sağlıkla kucağina al inşallah
AminnnAllah razı olsun kuzum. O kadar yürekten diliyorum ki inan, tez zamanda yeni yıla girmeden hepiniz hamiş olduğunuz haberini alın inşallahyeni yıla bebeklerinizle girin
Yaaa canım gözünaydınn, sağlıkla kucağına al minnoş kızını inşallahAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
Amin kuzum Allah razı olsun, inşallah.Yaaa canım gözünaydınn, sağlıkla kucağına al minnoş kızını inşallah
Bizlerede duanı eksik etme, bende hayırla sağlıkla bir kız evlat istiyorum
Ayy inşallahhh amiiinnnn buradaki herkess yeni yila karnı bebişli girsinÇok sağolun güzelliklerim. Darısı sizlerin de başınıza inşallah. Yürekten diliyorum yeni yıla karnınızda bebişinizle girersiniz inşallah
Tebrik ederim canım benim,çok sevindimm. Demek ki içine doğan çıkmış ne güzelAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?