- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.141
Canım eğlenceli bir gebelik, muhteşem bir doğum diliyorum sanaAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
Allahım hepinize nasip kısmet etsin inşallah tez zamanda.
Aynen baktır canım için rahat etsin yükselmemiştir inşallahBende aynen ovü testi almıcam kuzumm.Ama 3.gün hem hormonlara hem de vitaminlere felan baktırayım diyorum. Prolaktin ve tsh beni korkutuyor yine yükseldiyse diye
Bir de canım sende bu ay inofolic kullanmıştın dimi? Geçen aylara göre bu ay ki regl sancında bi faklılık ya da regl miktarında bi farkılık var mı ?
Daha önce gebelik gecirmissin, yerleşme kanaması tüm kadınlarda gebelikte default yüklenen bir şey değil bunu çoğunluğu hiç hamile kalmamış kadınlara sorman biraz garip değil mi? Gerçekten mantık çerçevesi içindeki sorulara yardımcı olmak amaçlı hepimiz bildigimiz bir şeyler varsa cevap vermeye çalışıyoruz.Ya biri cevap versin bu yerleşme kanaması ne zaman olur adetime 6 gün kaldı sizce adet tarihine yakınmış olur yoksa adet olmayıp adet geçincede olurmu
Üslup her şeydirDaha önce gebelik gecirmissin, yerleşme kanaması tüm kadınlarda gebelikte default yüklenen bir şey değil bunu çoğunluğu hiç hamile kalmamış kadınlara sorman biraz garip değil mi? Gerçekten mantık çerçevesi içindeki sorulara yardımcı olmak amaçlı hepimiz bildigimiz bir şeyler varsa cevap vermeye çalışıyoruz.
Bende anlamadım ki iki üç güne bir gelip saçma bir şey söyleyip gitmek nedir yani. Ovulasyon ile ilgili soruları vardı cevapladik, regli yanlış hesapladı cevapladik, ovulasyon dönemini nasil değerlendireceğini cevapladik çünkü ilaç içer gibi sabah akşam bir kaşik modundaydi değerlendirmeleri. Yani buna rağmen gebe de kalabilmiş tebrik ediyorum kendisini biz mi yanlış yapıyoruz diye bir sorgulatmadi değil kendimiÜslup her şeydir
Cidden bizde mi tuhaflık var diğerlerinde mi çözemiyorum
İnşallah kuzumAynen baktır canım için rahat etsin yükselmemiştir inşallah
Bebeğim evet kuklanmıştım, geçen aylara göre daha sancılı geçiyor çünkü sökülemiyor sanırım çok az geliyor normalde başladığı gün az gelip ertesi gün sökülürdü iyice, bu sefer çok az geliyor inşallah artarsende var mı değişiklik
Bebişim adet değildir belki ya yani inşallah degildir aslındaİnşallah kuzum
Yaa benim normalde aşırı sancım olurdu yani kıvranır ağlarım genelde adet dönemlerimde. Ama bu sefer sancı yok denecek kadar az, bugün sabah adetin geldiğini sandım ama sadece peçeteye silince afedersin akıntı gibi ama pedde hiçbir şey yok anlamadım
Yarında böyle sökülmezse tarlusal içicem artık
Sabah akşam bir kaşık modunda tüm ciddiyetimi kaybettim Allah seniiBende anlamadım ki iki üç güne bir gelip saçma bir şey söyleyip gitmek nedir yani. Ovulasyon ile ilgili soruları vardı cevapladik, regli yanlış hesapladı cevapladik, ovulasyon dönemini nasil değerlendireceğini cevapladik çünkü ilaç içer gibi sabah akşam bir kaşik modundaydi değerlendirmeleri. Yani buna rağmen gebe de kalabilmiş tebrik ediyorum kendisini biz mi yanlış yapıyoruz diye bir sorgulatmadi değil kendimi
Daha önce gebelik gecirmissin, yerleşme kanaması tüm kadınlarda gebelikte default yüklenen bir şey değil bunu çoğunluğu hiç hamile kalmamış kadınlara sorman biraz garip değil mi? Gerçekten mantık çerçevesi içindeki sorulara yardımcı olmak amaçlı hepimiz bildigimiz bir şeyler varsa cevap vermeye çalışıyoruz.
Bebeğim hemencik kullanma ilaç eğer böyle gelirse bir test daha yap ne olur ne olmazz, negatifse öyle yaparsınİnşallah kuzum
Yaa benim normalde aşırı sancım olurdu yani kıvranır ağlarım genelde adet dönemlerimde. Ama bu sefer sancı yok denecek kadar az, bugün sabah adetin geldiğini sandım ama sadece peçeteye silince afedersin akıntı gibi ama pedde hiçbir şey yok anlamadım
Yarında böyle sökülmezse tarlusal içicem artık
Yaaa bilemiyorum ki kuzum ama yumurtlamama göre düşünürsek bebiş olsaydı şimdiye kadar yaptığım testlerde çoktan görürdüm heraldeBebişim adet değildir belki ya yani inşallah degildir aslında
Yaa ahahaYaaa bilemiyorum ki kuzum ama yumurtlamama göre düşünürsek bebiş olsaydı şimdiye kadar yaptığım testlerde çoktan görürdüm heralde
Sanırım sökülemiyorr. Dünden beri adetim geliyo sancım başlayacak diye yatak döşek yatıyorum
3 güne kadar sökülmezse öyle yaparım kuzum testi yaa. Bu ay çok test harcadım negatif olunca içim acıyo boşa giden testlere ahahBebeğim hemencik kullanma ilaç eğer böyle gelirse bir test daha yap ne olur ne olmazz, negatifse öyle yaparsın
Ahh ahhhh seni en iyi kim anlar bil bakalım3 güne kadar sökülmezse öyle yaparım kuzum testi yaa. Bu ay çok test harcadım negatif olunca içim acıyo boşa giden testlere ahah
Bazı geçmiş konular okudum canım kiminde adeti düzene sokmuş, ama birkaç kişide gecikme yapmış bende onlardan biriyim sanırsamYaa ahaha
Bİlemedim ama her şey olabilirrsen yine de test yap garanti olsun böyle devam ederse
Bu inofolic böyle şeyler yapıyor mu acaba ya
Bende de ters tepti galiba yaBazı geçmiş konular okudum canım kiminde adeti düzene sokmuş, ama birkaç kişide gecikme yapmış bende onlardan biriyim sanırsam
Bizii anca bizz anlarıızzz kuzummAhh ahhhh seni en iyi kim anlar bil bakalım
Tamam öyle yap o zaman ama ilaç alma kuzucum her ihtimale karşı
Belkii sende de gebelikk vardıırr kuzum yaaBende de ters tepti galiba yainşallah sökülür yoksa ne yapcam bilmiyorum da
Hiç regl tribine girmeYaaa bilemiyorum ki kuzum ama yumurtlamama göre düşünürsek bebiş olsaydı şimdiye kadar yaptığım testlerde çoktan görürdüm heralde
Sanırım sökülemiyorr. Dünden beri adetim geliyo sancım başlayacak diye yatak döşek yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?