💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor

Allahım hepinize nasip kısmet etsin inşallah tez zamanda.
Canım eğlenceli bir gebelik, muhteşem bir doğum diliyorum sana Bu güzel haberi paylaştığın için ve güzel dileklerin için de çok teşekkürler

Aynen baktır canım için rahat etsin yükselmemiştir inşallah
Bebeğim evet kuklanmıştım, geçen aylara göre daha sancılı geçiyor çünkü sökülemiyor sanırım çok az geliyor normalde başladığı gün az gelip ertesi gün sökülürdü iyice, bu sefer çok az geliyor inşallah artar sende var mı değişiklik

Ya biri cevap versin bu yerleşme kanaması ne zaman olur adetime 6 gün kaldı sizce adet tarihine yakınmış olur yoksa adet olmayıp adet geçincede olurmu
Daha önce gebelik gecirmissin, yerleşme kanaması tüm kadınlarda gebelikte default yüklenen bir şey değil bunu çoğunluğu hiç hamile kalmamış kadınlara sorman biraz garip değil mi? Gerçekten mantık çerçevesi içindeki sorulara yardımcı olmak amaçlı hepimiz bildigimiz bir şeyler varsa cevap vermeye çalışıyoruz.

Üslup her şeydir
Cidden bizde mi tuhaflık var diğerlerinde mi çözemiyorum bazen

Üslup her şeydir
Cidden bizde mi tuhaflık var diğerlerinde mi çözemiyorum
Bende anlamadım ki iki üç güne bir gelip saçma bir şey söyleyip gitmek nedir yani. Ovulasyon ile ilgili soruları vardı cevapladik, regli yanlış hesapladı cevapladik, ovulasyon dönemini nasil değerlendireceğini cevapladik çünkü ilaç içer gibi sabah akşam bir kaşik modundaydi değerlendirmeleri. Yani buna rağmen gebe de kalabilmiş tebrik ediyorum kendisini biz mi yanlış yapıyoruz diye bir sorgulatmadi değil kendimi

İnşallah kuzum
Yaa benim normalde aşırı sancım olurdu yani kıvranır ağlarım genelde adet dönemlerimde. Ama bu sefer sancı yok denecek kadar az, bugün sabah adetin geldiğini sandım ama sadece peçeteye silince afedersin akıntı gibi ama pedde hiçbir şey yok anlamadım
Yarında böyle sökülmezse tarlusal içicem artık

Bebişim adet değildir belki ya yani inşallah degildir aslında

Sabah akşam bir kaşık modunda tüm ciddiyetimi kaybettim Allah senii
Çok haklısın bebişim ne diyim

Tamam da daha önce gebe kalmış olmam bildiğim anlamına gelmiyor 2 ameliyat geçirdim karnımdan agrılarım olmuştu kan gelmişti ama ben şubatta adetim bitmişti ben ameliyatlardan sanmıştım benim kan martta baya sonradan geldiğinde fark ettim zaten sağlıklı bir gebelik değildi ondan hepsi çok geç arayla yaşandıki ben sonralardan öğrendim teşekkür ederim yinede cevabınz için

Bebeğim hemencik kullanma ilaç eğer böyle gelirse bir test daha yap ne olur ne olmazz, negatifse öyle yaparsın

Bebişim adet değildir belki ya yani inşallah degildir aslında
Yaaa bilemiyorum ki kuzum ama yumurtlamama göre düşünürsek bebiş olsaydı şimdiye kadar yaptığım testlerde çoktan görürdüm heralde
Sanırım sökülemiyorr. Dünden beri adetim geliyo sancım başlayacak diye yatak döşek yatıyorum

Yaa ahaha
Bİlemedim ama her şey olabilirr sen yine de test yap garanti olsun böyle devam ederse
Bu inofolic böyle şeyler yapıyor mu acaba ya

Bebeğim hemencik kullanma ilaç eğer böyle gelirse bir test daha yap ne olur ne olmazz, negatifse öyle yaparsın
3 güne kadar sökülmezse öyle yaparım kuzum testi yaa. Bu ay çok test harcadım negatif olunca içim acıyo boşa giden testlere ahah

Yaa ahaha
Bİlemedim ama her şey olabilirr sen yine de test yap garanti olsun böyle devam ederse
Bu inofolic böyle şeyler yapıyor mu acaba ya
Bazı geçmiş konular okudum canım kiminde adeti düzene sokmuş, ama birkaç kişide gecikme yapmış bende onlardan biriyim sanırsam

Hiç regl tribine girme biraz zaman ver inşallah dilediğimiz seydir benim bata 3 gün kaldı tedirginim aşırı derecede. Sıfır belirti boynu bükük bekliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…