- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.161
Oyy inşallah bebeğim yaa o günler de gelecekBizii anca bizz anlarıızzz kuzummİnşallaah bu topik olaraak toplucaa hamile kalsakta artıkk anneşer topiğindee annelikk muhabbeti yapsakkk
Yok kuzum benimki adet belli kırmızı kırmızıııBelkii sende de gebelikk vardıırr kuzum yaaen son testii ne zaman yaptınn? Gelen lekelenmen nasıl kırmızı mı??
Bebişim senin reglinde ağrısız sızısız geçiyormuş bakarsın gebeliğinde belirtisiz gelip belirtisiz geçerHiç regl tribine girmebiraz zaman ver inşallah dilediğimiz seydir benim bata 3 gün kaldı tedirginim aşırı derecede. Sıfır belirti boynu bükük bekliyorum bende.
O yüzden ya bişi hissetmiyorumBebişim senin reglinde ağrısız sızısız geçiyormuş bakarsın gebeliğinde belirtisiz gelip belirtisiz geçer
Cankus Merve'ye sormuşsun ama aynen dediğin gibi olmuş, dün pikmis bugün çatlamışKuzum benim pik dün olup bugün mü çatlamoş yumurtam yoksa pikte daha da koyu mu çıkması lazımdı anlamadımMerveeee57
Güzel olanları hissedersin o zaman bebeğimmO yüzden ya bişi hissetmiyorumama bebiş varsa hissetmeyi çok isterim biliyor musun
Biliyorsun kuzum regl gelmedikçe umudumuzu kaybetmiyoruuzHiç regl tribine girmebiraz zaman ver inşallah dilediğimiz seydir benim bata 3 gün kaldı tedirginim aşırı derecede. Sıfır belirti boynu bükük bekliyorum bende.
Valla al benden de o kadar nelerle uğraşıyoruz di miBiliyorsun kuzum regl gelmedikçe umudumuzu kaybetmiyoruuz. Regl gelsene umutlarımızı sonrakii aya erteliyoruzz, bu ay olmazsa Kasım'da inşallah sağlıkla olacak Çok dua ediyorum, dua çekiyorum hem kendim için hem de tüm bebek isteyenler için
İnnovitanın testlerinde çok net görünürdü şimdi böyle çıkınca şaşırdım yumurtlama olmadı sandım kuzumCankus Merve'ye sormuşsun ama aynen dediğin gibi olmuş, dün pikmis bugün çatlamış
Öyle deme kuzumm vallahi önümüzdeOyy inşallah bebeğim yaa o günler de gelecek
Yok kuzum benimki adet belli kırmızı kırmızıııama çok az geliyor pedi dolmadan değiştiriyorum mecbur kalıp
Ay o benimde aklıma geliyor hep ama o testte silik görmüştü adet öncesi bende yoktu hiçÖyle deme kuzumm vallahi önümüzdeBasakbasak1 arkadaşımız varr kii onun olayını düşündükçe azcıkta olsa umutlanıyorum
Kuzucum benim gördüğüm max koyuluk bu olduğundan pik kabul ediyorumKuzum benim pik dün olup bugün mü çatlamoş yumurtam yoksa pikte daha da koyu mu çıkması lazımdı anlamadımMerveeee57
Kuzum ben tek çocuğum annem evlendiği günden beri sürekli hamile kalıp düşük yapıyormuş. Ben 10 sene sonra tedaviyle tutunmuşumValla al benden de o kadar nelerle uğraşıyoruz di mibir de ben hiç bebek düşünmedim şimdiye kadar erteledim durdum. Hiç böyle hissedeceğim aklıma gelmezdi şimdi hemen olsun diyorum. Gebe kalsam 9 ayı zor beklerim o haldeyim
Bende hiç silik görmedim kuzum ya, bi freelyde gördüğümüz oda kandırdı zaten beniAy o benimde aklıma geliyor hep ama o testte silik görmüştü adet öncesi bende yoktu hiç
İnşallah sen yaşarsın aynısınııı bebişin sana şaka yapmış olsun
Biz 6 kardeşiz 4 kız 2 oğlan ve o kadar güzel birşey kii bende bunu bildiğim için oğluşumun 1 tane de olsa kardeşi olsun istiyorumKuzum ben tek çocuğum annem evlendiği günden beri sürekli hamile kalıp düşük yapıyormuş. Ben 10 sene sonra tedaviyle tutunmuşum
Hem tek çocuk olduğum için, hem de annemin bu kadınsal sorunundan dolayı, oğlumada geç hamile kaldığım için. Aşırı çocuk özlemim ve hevesim var özellikle oğlum kardeşsiz büyümesin istiyorum
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah sanada bu ay olmazsa Kasım ayında sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin, eminim ki çok tatlı bir anne olacaksın
Ve isteyenn tüm herkesee
Ay evet yaa o da hiç yapmazmış öyle şeyler ama sana denk geldiiBende hiç silik görmedim kuzum ya, bi freelyde gördüğümüz oda kandırdı zaten beni
Bakalım hayırlısııı elbet doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz
Yaa ne kadar güzel o kadar özeniyorum ki kalabalık ailelere kardeşi abisi abladı olanlaraBiz 6 kardeşiz 4 kız 2 oğlan ve o kadar güzel birşey kii bende bunu bildiğim için oğluşumun 1 tane de olsa kardeşi olsun istiyorumAblamın 4 çocuğu var oğluşum hep diyor ki onların çok kardeşi var benim niye yok o kadar üzülüyorum ki onun bu durumuna etrafımızda tek çocuklu olan sadece benim. Fındığım okulda öğretmenine benim kardeşim olacak hemde kız demiş doğmak üzere demiş öğretmen bana diyor ki karnınız hiç yok rüzgar böyle söyledi ama doğru mu dedim yok hocam öyle birşey Ne kadar çok istiyor yavrum, zaten o yüzden tekrar çabalamaya başladım yoksa rafa kaldırmıştım çocuk işini. İnşallah burdaki herkese evlat, yavrularımıza da kardeş nasip etsin Rabbimm
Kuzum geçmiş olsun ağrın olursa sadece parol iç onun dışında bir şey içme. Nane limon tarzı birşey içebilirsinKızlar çok fena grip oldumbugün çatlamanın 10.günündeyim sabah test yapmıştım negatif çıktı, ibocold c ya da tylol hot içsem bi şey olur mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?