- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.181
Dayanamadım parol içtim bi saat önce kuzum ama hastalığım git gide artıyor, şimdi tekrar nane limon yapıcamKuzum geçmiş olsun ağrın olursa sadece parol iç onun dışında bir şey içme. Nane limon tarzı birşey içebilirsin
Ya kuzuya bak rabbim onun istediğini kabul etsin kuzum benim ne temiz istemiş kardeşiBiz 6 kardeşiz 4 kız 2 oğlan ve o kadar güzel birşey kii bende bunu bildiğim için oğluşumun 1 tane de olsa kardeşi olsun istiyorumAblamın 4 çocuğu var oğluşum hep diyor ki onların çok kardeşi var benim niye yok o kadar üzülüyorum ki onun bu durumuna etrafımızda tek çocuklu olan sadece benim. Fındığım okulda öğretmenine benim kardeşim olacak hemde kız demiş doğmak üzere demiş öğretmen bana diyor ki karnınız hiç yok rüzgar böyle söyledi ama doğru mu dedim yok hocam öyle birşey Ne kadar çok istiyor yavrum, zaten o yüzden tekrar çabalamaya başladım yoksa rafa kaldırmıştım çocuk işini. İnşallah burdaki herkese evlat, yavrularımıza da kardeş nasip etsin Rabbimm
Cevap vermeyince kendimi de suçlu hissediyorum o da değişik ihtiyacı var gibi geliyor o kişinin bize. Ay bu anaclik iliklerimize kadar işledi ne olacak bu halimizsacibelinde bebişim kimse için sıkma canını burda bunca insan birbirine tatlı dille yardımcı olmaya çalışıyor, çünkü amacımız o kadar kutsal o kadar tatlı bir şey ki o anaçlıktan mıdır nedir sevgi saçıyoruz ama bazı arkadaşlar maalesef gerginlikleriyle bizi geriyorlar en iyisi benim yaptığımı yap görme bile
Vallahi öyle kuzum umutsuz olma kesinlikle belirtin var mı ? Midem bulandığı için ben test yapmıştım biliyorsun hafif siliktiÖyle deme kuzumm vallahi önümüzdeBasakbasak1 arkadaşımız varr kii onun olayını düşündükçe azcıkta olsa umutlanıyorum
Aynen bi bakayım innovitanın testlerinde aşırı koyu çıkardı şimdi şaşırdımKuzucum benim gördüğüm max koyuluk bu olduğundan pik kabul ediyorumsen yine de yapmaya devam et testi başka bir gün pik olabilir
Tek belirtim aşırı şekilde göğüs hassasiyeti canım, normalde böyle göğüs hassiyetim olmazsı şimdi biraz dokunsam bile aşırı acıyor ama sanmıyorum olduğunuVallahi öyle kuzum umutsuz olma kesinlikle belirtin var mı ? Midem bulandığı için ben test yapmıştım biliyorsun hafif siliktişimdi beta bekliyoruk işte brrr
Benimde şuan öyle kuzumTek belirtim aşırı şekilde göğüs hassasiyeti canım, normalde böyle göğüs hassiyetim olmazsı şimdi biraz dokunsam bile aşırı acıyor ama sanmıyorum olduğunu
Senin betanda inşallah güzel yükselmiştir zaten ilermesi iyiydi
Hadi inşallah hayırlı haberleri alabiliriz cnm. Ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım. Birazda geç gördüm piki. Bende yarın 13 de yapacağım cnm bugün de o şekilde yaptım. Bugünü degerlendiricem yarını da değerlendiricem teste göre bakıcam duruma devamındabugun birlikte pik gormusuz canim hadi hayrli haberlerimiz olsun insallhbugunu degerlendr yarin siliklesrse catlamistir demek yarinida degerlendr yarin bende 13de yapcam testi️ hepimiz mucizelerimize kavusalim insallh
Kuzum karnım çok ağrıyor, anlık sol kasığıma da ağrı giriyor, şu an gripliyim ondan mıdır bilmiyorum bugğn midem de bulanıyor, sen çatlamanın kaçıncı gününde test yapmıştınVallahi öyle kuzum umutsuz olma kesinlikle belirtin var mı ? Midem bulandığı için ben test yapmıştım biliyorsun hafif siliktişimdi beta bekliyoruk işte brrr
Kuzum ben takip etmedim hiç üstüne regl oldum üzülmüştüm mide bulantım olunca direkt test yaptım silik pozitifti kanamanın 4. Günü yaptım daha da belirginleşmişti betam 138.8 çıktıKuzum karnım çok ağrıyor, anlık sol kasığıma da ağrı giriyor, şu an gripliyim ondan mıdır bilmiyorum bugğn midem de bulanıyor, sen çatlamanın kaçıncı gününde test yapmıştın
Aaaa şimdi anlatınca hatırladım seni, bazen isimler hikayeler karışıyor bende kusura bakmaKuzum ben takip etmedim hiç üstüne regl oldum üzülmüştüm mide bulantım olunca direkt test yaptım silik pozitifti kanamanın 4. Günü yaptım daha da belirginleşmişti betam 138.8 çıktı
Ayy çok isteyince yapılıyormuş demek ki bebeğimYaa ne kadar güzel o kadar özeniyorum ki kalabalık ailelere kardeşi abisi abladı olanlara
Yaa kıyamam oğluşunun yaptığı şeyi bende yapmıştım kuzum yaa okuldaki arkadaşlarıma söylemiştim benim kardeşim olacak annem hamile diyeÇocukkende sürekli isterdim annemden, ama kısmet olmadı
İnşallah bizim çocuklarımız tek olmaz kardeş sevgisiyle büyürler
Amin bebeğimm hepimize nasip olsun inşallahhYa kuzuya bak rabbim onun istediğini kabul etsin kuzum benim ne temiz istemiş kardeşi
Hiç suçlu hissetme kuzum biliyosun bi kez ben yardımcı olmaya çalıştım ağzımın payını aldım sustum oturdumCevap vermeyince kendimi de suçlu hissediyorum o da değişik ihtiyacı var gibi geliyor o kişinin bize. Ay bu anaclik iliklerimize kadar işledi ne olacak bu halimiz
Yaa ben de mi innovita alsam ya o koyu çıkması nasıl bi şey öyle merak ediyorumkiAynen bi bakayım innovitanın testlerinde aşırı koyu çıkardı şimdi şaşırdım
Ohhh yarasın bebişim hem sana hem eşineBen kendimi tutamadım pregnacare him&her ve innovita ovülasyon testi siparişi verdimsacibelinde B bernaad
Insallah olmazsin kuzumBen bu ay piki birkaç gün erken gördüm kaydı regl haliyle pike göre 26 sinda regl olmam gerekiyor.
Bu kadar vitamine karsi koyacak bir vucut tanimiyorum kuzumKuzum ben inofolic i bu ay kullandım şimdi de folidays e başladım, aynı zamanda D vitamini kullanıyorum D-colefor, omega 3 ve magnezyum da alıyorum. Bu ay soğan kürü yapmıştım kasımda da bal çörekotu taarçın yicez eşimle soğan kürü yine yaparım diye düşünüyorum bir de pregnare almayı düşünüyorum
Vallhi super benimde 2.ayim cnm ilk ay gormedim yumi telaslandim bu ay cifter cifter gitii ovü testleriHadi inşallah hayırlı haberleri alabiliriz cnm. Ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım. Birazda geç gördüm piki. Bende yarın 13 de yapacağım cnm bugün de o şekilde yaptım. Bugünü degerlendiricem yarını da değerlendiricem teste göre bakıcam duruma devamındadun test yapmamıştım gün boyu dışarıdayız diye bir de cumartesi günü çok silikti o yüzden çok önemsemedim dün yapmadım o yüzden dün değerlendirme sansım olmadı. Bugün tam pik gördüm umarım hayırlı haberleri de alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?