💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum geçmiş olsun ağrın olursa sadece parol iç onun dışında bir şey içme. Nane limon tarzı birşey içebilirsin
Dayanamadım parol içtim bi saat önce kuzum ama hastalığım git gide artıyor, şimdi tekrar nane limon yapıcam

Ya kuzuya bak rabbim onun istediğini kabul etsin kuzum benim ne temiz istemiş kardeşi

Cevap vermeyince kendimi de suçlu hissediyorum o da değişik ihtiyacı var gibi geliyor o kişinin bize. Ay bu anaclik iliklerimize kadar işledi ne olacak bu halimiz

Öyle deme kuzumm vallahi önümüzde Basakbasak1 arkadaşımız varr kii onun olayını düşündükçe azcıkta olsa umutlanıyorum
Vallahi öyle kuzum umutsuz olma kesinlikle belirtin var mı ? Midem bulandığı için ben test yapmıştım biliyorsun hafif silikti şimdi beta bekliyoruk işte brrr

Vallahi öyle kuzum umutsuz olma kesinlikle belirtin var mı ? Midem bulandığı için ben test yapmıştım biliyorsun hafif silikti şimdi beta bekliyoruk işte brrr
Tek belirtim aşırı şekilde göğüs hassasiyeti canım, normalde böyle göğüs hassiyetim olmazsı şimdi biraz dokunsam bile aşırı acıyor ama sanmıyorum olduğunu
Senin betanda inşallah güzel yükselmiştir zaten ilermesi iyiydi

Benimde şuan öyle kuzum mide bulantım ve hassaslığım ve bel ağrım var

bugun birlikte pik gormusuz canim hadi hayrli haberlerimiz olsun insallhbugunu degerlendr yarin siliklesrse catlamistir demek yarinida degerlendr yarin bende 13de yapcam testi ️ hepimiz mucizelerimize kavusalim insallh
Hadi inşallah hayırlı haberleri alabiliriz cnm. Ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım. Birazda geç gördüm piki. Bende yarın 13 de yapacağım cnm bugün de o şekilde yaptım. Bugünü degerlendiricem yarını da değerlendiricem teste göre bakıcam duruma devamında dun test yapmamıştım gün boyu dışarıdayız diye bir de cumartesi günü çok silikti o yüzden çok önemsemedim dün yapmadım o yüzden dün değerlendirme sansım olmadı. Bugün tam pik gördüm umarım hayırlı haberleri de alabiliriz

Kuzum karnım çok ağrıyor, anlık sol kasığıma da ağrı giriyor, şu an gripliyim ondan mıdır bilmiyorum bugğn midem de bulanıyor, sen çatlamanın kaçıncı gününde test yapmıştın

Kuzum karnım çok ağrıyor, anlık sol kasığıma da ağrı giriyor, şu an gripliyim ondan mıdır bilmiyorum bugğn midem de bulanıyor, sen çatlamanın kaçıncı gününde test yapmıştın
Kuzum ben takip etmedim hiç üstüne regl oldum üzülmüştüm mide bulantım olunca direkt test yaptım silik pozitifti kanamanın 4. Günü yaptım daha da belirginleşmişti betam 138.8 çıktı

Kuzum ben takip etmedim hiç üstüne regl oldum üzülmüştüm mide bulantım olunca direkt test yaptım silik pozitifti kanamanın 4. Günü yaptım daha da belirginleşmişti betam 138.8 çıktı
Aaaa şimdi anlatınca hatırladım seni, bazen isimler hikayeler karışıyor bende kusura bakma tam anlamıyla adet diyebilir misin kanamana peki dolu dolu adet miydi

Ayy çok isteyince yapılıyormuş demek ki bebeğim
amiinn aminn kuzucum inşallah öyle olur
Ya kuzuya bak rabbim onun istediğini kabul etsin kuzum benim ne temiz istemiş kardeşi
Amin bebeğimm hepimize nasip olsun inşallahh

Cevap vermeyince kendimi de suçlu hissediyorum o da değişik ihtiyacı var gibi geliyor o kişinin bize. Ay bu anaclik iliklerimize kadar işledi ne olacak bu halimiz
Hiç suçlu hissetme kuzum biliyosun bi kez ben yardımcı olmaya çalıştım ağzımın payını aldım sustum oturdum sonunda ana olcaz çocuklarımızı seve seve mafetcez

Bu kadar vitamine karsi koyacak bir vucut tanimiyorum kuzum

Vallhi super benimde 2.ayim cnm ilk ay gormedim yumi telaslandim bu ay cifter cifter gitii ovü testleri bunada hamd olsun. Ama varsa ölede bolede gisteryrmus onu ogrenmis oldum hep testleri suclayip durdum meger yumurtlamadihim zamana denk gelmisim ilk ayin sansizligi senin adina sevindim degerlendrelim bakalim rabbim hayrli haberler vermeyi nasio etsin tüm kizcelerime takipteyim buraya cok bakamiyrum birsey olursa yaz ozelden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…