- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.201
Yaaa inanmiyorum. Yagmur duasina semsiyesiyle giden cocuk hikayesini biliyorsun dimi canimBen kendimi tutamadım pregnacare him&her ve innovita ovülasyon testi siparişi verdimsacibelinde @bernaad
Amin kuzucum inşallah uğur getirsinler bizeOhhh yarasın bebişim hem sana hem eşine
Hani laboquick alcaktin mervis iyi yapmissin pregnare bende ondan kullniyrum insallh vitaminler mucizeni getrsin ohhh yarasinBen kendimi tutamadım pregnacare him&her ve innovita ovülasyon testi siparişi verdimsacibelinde @bernaad
Ahahahaah valla bunlara da direnirse bu bebiş daha bilmiyorum doğunca azıcık totosuna vurabilirim belki ne çektirdin bana diyeeeBu kadar vitamine karsi koyacak bir vucut tanimiyorum kuzum
Yazılı cizili seylere bayilirimÜst sınırdaysa onları boşvr kuzum bakalım ben dee baktırırım belki regl gelince ona göre bi yol haritası belirlerimbak yapacaklarımı not aldım atayım sana da
Ahhahahaha hiç sorma ya daha 10. Günden pes ettim resmenYaaa inanmiyorum. Yagmur duasina semsiyesiyle giden cocuk hikayesini biliyorsun dimi canimbu aya olan inancini kaybetmemelisin herkesi boyle gazlayip kendime dair umutsuzlugum ahahaha
Kuzucum ben labo kullandım daha önce bi de innovita deneyeyim dedim şans getirir belki banaHani laboquick alcaktin mervis iyi yapmissin pregnare bende ondan kullniyrum insallh vitaminler mucizeni getrsin ohhh yarasin
Ayyy ben deee yazıp yazıp atarım bi de içime sinene kadarYazılı cizili seylere bayilirimplanlar programlar guzel guzel defterlere guzel kalemlerle yazilsin ben de okuyayim
Inofolic benim miktari cok azaltmisti canim. Normalde 7 gun surer 2 3 gune bitmisti temmuz ayindaBende aynen ovü testi almıcam kuzumm.Ama 3.gün hem hormonlara hem de vitaminlere felan baktırayım diyorum. Prolaktin ve tsh beni korkutuyor yine yükseldiyse diye
Bir de canım sende bu ay inofolic kullanmıştın dimi? Geçen aylara göre bu ay ki regl sancında bi faklılık ya da regl miktarında bi farkılık var mı ?
Yaaaaa cok sevindimmmmAy kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor
Allahım hepinize nasip kısmet etsin inşallah tez zamanda.
Haketti ama vur gitsinAhahahaah valla bunlara da direnirse bu bebiş daha bilmiyorum doğunca azıcık totosuna vurabilirim belki ne çektirdin bana diyeee
Aaa nasil gozden kacirmisimKuzucum ben labo kullandım daha önce bi de innovita deneyeyim dedim şans getirir belki banainşallah kzuucum inşallah sen pik görünce sana yazdım ama görmedin sanırım çok sevindim pik olmasına
Bu motivasyon niye bu kadar tanidik geldi acaba banaAhhahahaha hiç sorma ya daha 10. Günden pes ettim resmenama kuzum bunca belirtiye rağmen o kadaar hamile hissetmiyorum ki geçen ay daha hamileydim bence bu ay sıfır ay yeterki olsun da hepsi çöp olsun umrumda değill
Demi ya azıcık yapıştırcam zaten canı çok acımasınHaketti ama vur gitsin
Kız bende öyle diyip duruyorum sabahtan beri ama bişi oldu bana şuanAhhahahaha hiç sorma ya daha 10. Günden pes ettim resmenama kuzum bunca belirtiye rağmen o kadaar hamile hissetmiyorum ki geçen ay daha hamileydim bence bu ay sıfır ay yeterki olsun da hepsi çöp olsun umrumda değill
İnşallah kuzucum inşallah emeklerimiz zayi olmasın hepimizin kucakları dolsunAaa nasil gozden kacirmisimseni yerim sira sende beni sevindr hadi sans getrsin cannn insallh yuce mevlam emeklerimizi bosa cikartmasin ️
Aynı mıyız sanki bu ayBu motivasyon niye bu kadar tanidik geldi acaba bana
Yaaa yaaaa bebiş mi geliyor yoksaaaaKız bende öyle diyip duruyorum sabahtan beri ama bişi oldu bana şuanmalum daha önce demiştim regl sırasında ağrım sancım olmaz benim diye. Olmaz ama böyle hissi olur kasiklarimda,kesinlikle ağrı falan değil böyle doluluk hissi. Kasıklarım bir öksürse rahatlayacak gibi mesela ama sadece regl olunca olur o reglin ilk 3 günü sonra kaybolur gider. Şuan öyleyim gibi sanki regl oluyorum resmen his bu
Bu kasiklarda doluluk hissini de kimde duyduysam hamile cikti. 1 bicak saplamislar gibi agri 2 kasiklarda doluluk hissiKız bende öyle diyip duruyorum sabahtan beri ama bişi oldu bana şuanmalum daha önce demiştim regl sırasında ağrım sancım olmaz benim diye. Olmaz ama böyle hissi olur kasiklarimda,kesinlikle ağrı falan değil böyle doluluk hissi. Kasıklarım bir öksürse rahatlayacak gibi mesela ama sadece regl olunca olur o reglin ilk 3 günü sonra kaybolur gider. Şuan öyleyim gibi sanki regl oluyorum resmen his bu
Beni boşuna umutlandırmasa bari, psikolojik olmasında amanYaaa yaaaa bebiş mi geliyor yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?