💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaa inanmiyorum. Yagmur duasina semsiyesiyle giden cocuk hikayesini biliyorsun dimi canim bu aya olan inancini kaybetmemelisin herkesi boyle gazlayip kendime dair umutsuzlugum ahahaha
Ahhahahaha hiç sorma ya daha 10. Günden pes ettim resmen ama kuzum bunca belirtiye rağmen o kadaar hamile hissetmiyorum ki geçen ay daha hamileydim bence bu ay sıfır ay yeterki olsun da hepsi çöp olsun umrumda değill

Hani laboquick alcaktin mervis iyi yapmissin pregnare bende ondan kullniyrum insallh vitaminler mucizeni getrsin ohhh yarasin
Kuzucum ben labo kullandım daha önce bi de innovita deneyeyim dedim şans getirir belki bana inşallah kzuucum inşallah sen pik görünce sana yazdım ama görmedin sanırım çok sevindim pik olmasına

Yazılı cizili seylere bayilirim planlar programlar guzel guzel defterlere guzel kalemlerle yazilsin ben de okuyayim
Ayyy ben deee yazıp yazıp atarım bi de içime sinene kadar hatta bu attığımı da temize çektim isteyene gönderebilirimm

Inofolic benim miktari cok azaltmisti canim. Normalde 7 gun surer 2 3 gune bitmisti temmuz ayinda

Ay kuzularım sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim buradaysanız. Şimdi öğrendim kızım oluyor

Allahım hepinize nasip kısmet etsin inşallah tez zamanda.
Yaaaaa cok sevindimmmm hayirlis olsun kuzucum. Benim içimden erkek geciyordu senin icin. Ic gudulerimin ne kadar zayif oldugunu bir kere daha tescillemis oldum valla kız cocugu gibisi yok. Çılgın sevdiriyorlar kendilerini

Kuzucum ben labo kullandım daha önce bi de innovita deneyeyim dedim şans getirir belki bana inşallah kzuucum inşallah sen pik görünce sana yazdım ama görmedin sanırım çok sevindim pik olmasına
Aaa nasil gozden kacirmisim seni yerim sira sende beni sevindr hadi sans getrsin cannn insallh yuce mevlam emeklerimizi bosa cikartmasin

Ahhahahaha hiç sorma ya daha 10. Günden pes ettim resmen ama kuzum bunca belirtiye rağmen o kadaar hamile hissetmiyorum ki geçen ay daha hamileydim bence bu ay sıfır ay yeterki olsun da hepsi çöp olsun umrumda değill
Bu motivasyon niye bu kadar tanidik geldi acaba bana

Kız bende öyle diyip duruyorum sabahtan beri ama bişi oldu bana şuan malum daha önce demiştim regl sırasında ağrım sancım olmaz benim diye. Olmaz ama böyle hissi olur kasiklarimda,kesinlikle ağrı falan değil böyle doluluk hissi. Kasıklarım bir öksürse rahatlayacak gibi mesela ama sadece regl olunca olur o reglin ilk 3 günü sonra kaybolur gider. Şuan öyleyim gibi sanki regl oluyorum resmen his bu

Yaaa yaaaa bebiş mi geliyor yoksaaaa

Bu kasiklarda doluluk hissini de kimde duyduysam hamile cikti. 1 bicak saplamislar gibi agri 2 kasiklarda doluluk hissi isin tuhafi bugun aksam ustune dogru bende de oldu ayni his. Tuhaf rahatsiz edici bir agriyla beraber bir de gun icindeki eforumla orantisiz bir halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…