💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ayyy bir pozitif daha mı geliyorr yalnız bende de var o doluluk hissi ve ağrı bir de bıçak saplaması gibi arada hepimizde belirti var noluuurrr pozitiif olsun hepimizin bu ay

Ay senin ağzın bal yesin kız insallah bende başka bişi yok regl oldugumda da aynı his olur ama değişik ya ağrı ya da sancı değil, rahatsız edici de değil öyle dolu sadece ay hamile çıkarsam aşırı şaşırdım ama surda yarım saat önceye kadar hiçbir şey yoktu. Akıntı falan da yok bende bazılarında oluyormuş.

Yaa evet dimi ben de bugun ovu testi degil de hepsiburada epedy saticisindan freely testi almaya calisirken yakaladim kendimi sonra durdurdum dedim dur elinde 10 tane var. Regle kadar onlari harca sonra yine alirsin
Ahahh kuzum ben aldım bugün geldi hatta elimde şu an 17 18 tane epedy den aldığım test var

Akıntı bende de yok ya çok az yani

Ya her belirti de herkeste olmuyor ki kuzum. Evet su gibi akıntı yaziyorlar genelde onu da cok duydum o kadar uzun suredir buralardayim ki herkesin her belirtisine sahitlik ettim hatta ben de sorguladim hep bende niye akinti yok diye. Ama iste her bunye farkli. Insallah bize de anlatmak nasip olur soyle soyle olmustu bende diye

Bnmde 7 gün var cnm test yaptın mı

Ay inşallah kuzum inşallah biraz da biz anlatalım. Gerçi anlatacak belirti de göremiyoruz ama belki endişeli birine derman oluruz

Ahahhaha testler feryat edermis yeter birak pesimizi betan 10binlere ulasti git ultrasonda gör bebisini diye
Hobi olarak test yapmaya devam. Bu ay kendime söz verdim 7 test aldım güya regl gelene kadar yeterdi elimde kaç test kaldı dersin 1. 5 tane daha sipariş ettim dün akşam yarın elimde olur teste devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…