- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.221
Tamam tamam sustumBeni boşuna umutlandırmasa bari, psikolojik olmasında aman
Yaa evet dimiAynı mıyız sanki bu ay
Ayyy bir pozitif daha mı geliyorrBu kasiklarda doluluk hissini de kimde duyduysam hamile cikti. 1 bicak saplamislar gibi agri 2 kasiklarda doluluk hissiisin tuhafi bugun aksam ustune dogru bende de oldu ayni his. Tuhaf rahatsiz edici bir agriyla beraber bir de gun icindeki eforumla orantisiz bir halsizlik
Ay senin ağzın bal yesin kızBu kasiklarda doluluk hissini de kimde duyduysam hamile cikti. 1 bicak saplamislar gibi agri 2 kasiklarda doluluk hissiisin tuhafi bugun aksam ustune dogru bende de oldu ayni his. Tuhaf rahatsiz edici bir agriyla beraber bir de gun icindeki eforumla orantisiz bir halsizlik
Ahahh kuzum ben aldım bugün geldi hattaYaa evet dimiben de bugun ovu testi degil de hepsiburada epedy saticisindan freely testi almaya calisirken yakaladim kendimi sonra durdurdum dedim dur elinde 10 tane var. Regle kadar onlari harca sonra yine alirsin
Allahimmm duy sesimiziAyyy bir pozitif daha mı geliyorryalnız bende de var o doluluk hissi ve ağrı bir de bıçak saplaması gibi arada hepimizde belirti var noluuurrr pozitiif olsun hepimizin bu ay
Akıntı bende de yok ya çok az yaniAy senin ağzın bal yesin kızinsallah bende başka bişi yok regl oldugumda da aynı his olur ama değişik ya ağrı ya da sancı değil, rahatsız edici de değil öyle dolu sadece ay hamile çıkarsam aşırı şaşırdım ama surda yarım saat önceye kadar hiçbir şey yoktu. Akıntı falan da yok bende bazılarında oluyormuş.
Sen benden önce uyanıyosunTamam tamam sustumsabah patlatıyoruz demi test
İnşallah kuzumSen benden önce uyanıyosunetiketle beni etiketle bend peşine gelirim sabah güzel haberlerini görürüm inşallah kuzum gözümü açar açmaz
Ya her belirti de herkeste olmuyor ki kuzum. Evet su gibi akıntı yaziyorlar genelde onu da cok duydum o kadar uzun suredir buralardayim ki herkesin her belirtisine sahitlik ettimAy senin ağzın bal yesin kızinsallah bende başka bişi yok regl oldugumda da aynı his olur ama değişik ya ağrı ya da sancı değil, rahatsız edici de değil öyle dolu sadece ay hamile çıkarsam aşırı şaşırdım ama surda yarım saat önceye kadar hiçbir şey yoktu. Akıntı falan da yok bende bazılarında oluyormuş.
Bnmde 7 gün var cnm test yaptın mıMerhabalar adete 6 gün var yerleşme kanaması ne zaman olması gerekir ki bu ay ovulasyon testide yaptım umarım güzel sonuç alırız hepimiz çok sevdim bu siteyi gerçekten herkes yardımcı oluyor teşekkürler Allah hepimizin kucağını doldursun bebeklerimiz olsun
Ayni degiliz o zaman. Sen=ben x 2Ahahh kuzum ben aldım bugün geldi hattaelimde şu an 17 18 tane epedy den aldığım test var
Ay inşallah kuzum inşallahYa her belirti de herkeste olmuyor ki kuzum. Evet su gibi akıntı yaziyorlar genelde onu da cok duydum o kadar uzun suredir buralardayim ki herkesin her belirtisine sahitlik ettimhatta ben de sorguladim hep bende niye akinti yok diye. Ama iste her bunye farkli. Insallah bize de anlatmak nasip olur soyle soyle olmustu bende diye
Ahahhaha
Hobi olarak test yapmaya devam. Bu ay kendime söz verdim 7 test aldım güya regl gelene kadar yeterdiAhahhahatestler feryat edermis yeter birak pesimizi betan 10binlere ulasti git ultrasonda gör bebisini diye
Dünden beri de kuzum çok akıntım vardı tahmin edemedim takvimde çatlamayı perşembe gösteriyordu daha gün var sanıyordum iyiki yapmışım testiYaa ben de mi innovita alsam ya o koyu çıkması nasıl bi şey öyle merak ediyorumki
Gençsin daha canım31 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?