- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.241
Değildi canım normalde benim ağrılı pıhtı muhakkak gelir ve çok olurdu ağrı olmadı hiçbirisi damla damla biryerim kanıyormuş gibi oldu 4. Günü lekelenmeye döndü artık doktorlar biraz canımı sıktı dış gebelik olabilir diye beta takip ediyoruz işte özele gittim alttan baktı sıkıntıda yok rahmimde.. yarında bakar muhtemelen 4. Kanımıda veriirm ama haftaya salıya kadar kan vermeyi düşünmüyorum artık çok yıprandım düşüyo mu artıyo mu betam diye düşünmekten haftaya salıda kadın doğum sıram var zaten yarına doktor kendi çağırdıAaaa şimdi anlatınca hatırladım seni, bazen isimler hikayeler karışıyor bende kusura bakmatam anlamıyla adet diyebilir misin kanamana peki dolu dolu adet miydi
Yerleşme kanamasıymış demek ki seninki kuzum, hadi inşallah her şey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsinDeğildi canım normalde benim ağrılı pıhtı muhakkak gelir ve çok olurdu ağrı olmadı hiçbirisi damla damla biryerim kanıyormuş gibi oldu 4. Günü lekelenmeye döndü artık doktorlar biraz canımı sıktı dış gebelik olabilir diye beta takip ediyoruz işte özele gittim alttan baktı sıkıntıda yok rahmimde.. yarında bakar muhtemelen 4. Kanımıda veriirm ama haftaya salıya kadar kan vermeyi düşünmüyorum artık çok yıprandım düşüyo mu artıyo mu betam diye düşünmekten haftaya salıda kadın doğum sıram var zaten yarına doktor kendi çağırdı
Feda olsun testler sana kuzum.Hobi olarak test yapmaya devam. Bu ay kendime söz verdim 7 test aldım güya regl gelene kadar yeterdielimde kaç test kaldı dersin 1. 5 tane daha sipariş ettim dün akşam yarın elimde olur teste devammmm
Yumurtlama yada gebelik olabilir kuzum sen yine de değerlendir bugünüMerhaba arkadaşlar ilk kez ovulasyon testi kullandım ve hatta tedavim sebebi ile reglim 3 yıl sonra geçen ay ilk kendiliğinden ilaçsız oldu. Döngümü tam bilmiyorum ama benim de 17. Sinde çatlamam olmuştu, henüz erken diye erken gebelik yapmadım ama meraktan ovulasyona bakayım dedim. iki farklı marka testi yaptım reglime birkaç gün kala oldukça belirgin değil mi? Hamilelik olabilir mi? İki kez yumurtladığımı sanmam amh oldukça düşük yumurta bulunca seviniyorumEki Görüntüle 3322516
Bildiğim kadarı ile pik ten sonraki gün de değerlendiriliyorKızlar bugün çatlatma gördüm ya bugünü değerlendirdik yarını da değerlendirmem gerekiyor mu? pikten önceki gün pik gününü de değerlendirdikMerveeee57 sacibelinde
Doğru söylüyorsun olmaz dediğim olabilir yumurtlama ise boş geçmemek lazım:) çok teşekkür ederim sevgilerYumurtlama yada gebelik olabilir kuzum sen yine de değerlendir bugünü
Ben kendimi tutamadım pregnacare him&her ve innovita ovülasyon testi siparişi verdimsacibelinde B bernaad
Bugün pikten sonraki Günümdü onu da değerlendirdik kuzumBildiğim kadarı ile pik ten sonraki gün de değerlendiriliyor
Aaa evet nerden bildinnn
Keyfine yapayım hepsini ne güzel olur yaa o t çizgisi çatlayan kadar yapayımAyni degiliz o zaman. Sen=ben x 2elinde patlasin hadi hepsi insallah. Ya da gunde 3 defa koyuluk takibinde harca hepsini
Kuzum zaten bu testlerin amacı bu sen takvime bakma yalancı onlarDünden beri de kuzum çok akıntım vardı tahmin edemedim takvimde çatlamayı perşembe gösteriyordu daha gün var sanıyordum iyiki yapmışım testi3 gün önceden olunca şaşırdım
Bence değerlendirin kuzum sperm sorunu yoksaKızlar bugün çatlatma gördüm ya bugünü değerlendirdik yarını da değerlendirmem gerekiyor mu? pikten önceki gün pik gününü de değerlendirdikMerveeee57 sacibelinde
Sen yine de öyle söyle kuzum hepsi patlasın elimde
muhtemel sonum ektedir
Ne desem bilemedim o kadar para verdin ki bunlara inşallah boşa almışındır demeye dilim varmıyor ama demesem içim rahat etmiyorHayırlısı olsun kuzucumm ne olacak merakla bekliyorum
Canım benim de yerleşme reglden 1 hafta önce çatlamadan 10 gün sonra gibi oldu, 2 gün sürdü ilk pembe kahve geldi ikinci gün kahveye döndü ve bittiYerleşme kanamasıymış demek ki seninki kuzum, hadi inşallah her şey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin
Herkeste olmuyor ama dimi bu yerleşme kanamasıCanım benim de yerleşme reglden 1 hafta önce çatlamadan 10 gün sonra gibi oldu, 2 gün sürdü ilk pembe kahve geldi ikinci gün kahveye döndü ve bitti
Çatlama gününden sonra yumurta 24 saat kadar canlı kalıyor canım daha sonraki günlerin pek bir anlamı kalmıyor gibi gebelik icinKızlar bugün çatlatma gördüm ya bugünü değerlendirdik yarını da değerlendirmem gerekiyor mu? pikten önceki gün pik gününü de değerlendirdikMerveeee57 sacibelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?