💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar şimdi 11. Günümde çatlamayı gördüm 14 gün saydım 25. Günde adet görmüş oluyorum inşallah görmem de nırmalde 27 28di adet döngüm bu ay da adet görürsem iki aydır 25.Gün oluyor bu düzensizleşme yumurtamla alakalı bir sorun mu

Aaaa şimdi anlatınca hatırladım seni, bazen isimler hikayeler karışıyor bende kusura bakma tam anlamıyla adet diyebilir misin kanamana peki dolu dolu adet miydi
Değildi canım normalde benim ağrılı pıhtı muhakkak gelir ve çok olurdu ağrı olmadı hiçbirisi damla damla biryerim kanıyormuş gibi oldu 4. Günü lekelenmeye döndü artık doktorlar biraz canımı sıktı dış gebelik olabilir diye beta takip ediyoruz işte özele gittim alttan baktı sıkıntıda yok rahmimde.. yarında bakar muhtemelen 4. Kanımıda veriirm ama haftaya salıya kadar kan vermeyi düşünmüyorum artık çok yıprandım düşüyo mu artıyo mu betam diye düşünmekten haftaya salıda kadın doğum sıram var zaten yarına doktor kendi çağırdı

Yerleşme kanamasıymış demek ki seninki kuzum, hadi inşallah her şey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin

Hobi olarak test yapmaya devam. Bu ay kendime söz verdim 7 test aldım güya regl gelene kadar yeterdi elimde kaç test kaldı dersin 1. 5 tane daha sipariş ettim dün akşam yarın elimde olur teste devammmm
Feda olsun testler sana kuzum. Insallah bir an once pozitifi yakalarsin bu gelen yeni parti testlerinle

Merhaba arkadaşlar ilk kez ovulasyon testi kullandım ve hatta tedavim sebebi ile reglim 3 yıl sonra geçen ay ilk kendiliğinden ilaçsız oldu. Döngümü tam bilmiyorum ama benim de 17. Sinde çatlamam olmuştu, henüz erken diye erken gebelik yapmadım ama meraktan ovulasyona bakayım dedim. iki farklı marka testi yaptım reglime birkaç gün kala oldukça belirgin değil mi? Hamilelik olabilir mi? İki kez yumurtladığımı sanmam amh oldukça düşük yumurta bulunca seviniyorum

Yumurtlama yada gebelik olabilir kuzum sen yine de değerlendir bugünü

Ben kendimi tutamadım pregnacare him&her ve innovita ovülasyon testi siparişi verdim sacibelinde B bernaad

muhtemel sonum ektedir
Ne desem bilemedim o kadar para verdin ki bunlara inşallah boşa almışındır demeye dilim varmıyor ama demesem içim rahat etmiyor Hayırlısı olsun kuzucumm ne olacak merakla bekliyorum

Dünden beri de kuzum çok akıntım vardı tahmin edemedim takvimde çatlamayı perşembe gösteriyordu daha gün var sanıyordum iyiki yapmışım testi 3 gün önceden olunca şaşırdım
Kuzum zaten bu testlerin amacı bu sen takvime bakma yalancı onlar

muhtemel sonum ektedir
Ne desem bilemedim o kadar para verdin ki bunlara inşallah boşa almışındır demeye dilim varmıyor ama demesem içim rahat etmiyor Hayırlısı olsun kuzucumm ne olacak merakla bekliyorum
Sen yine de öyle söyle kuzum hepsi patlasın elimde sonra burda birine göndereyim ben de merakla bekliyorum inşallah olacak çok yakın inanıyorum

Yerleşme kanamasıymış demek ki seninki kuzum, hadi inşallah her şey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin
Canım benim de yerleşme reglden 1 hafta önce çatlamadan 10 gün sonra gibi oldu, 2 gün sürdü ilk pembe kahve geldi ikinci gün kahveye döndü ve bitti

Canım benim de yerleşme reglden 1 hafta önce çatlamadan 10 gün sonra gibi oldu, 2 gün sürdü ilk pembe kahve geldi ikinci gün kahveye döndü ve bitti
Herkeste olmuyor ama dimi bu yerleşme kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…