💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bayağı koyu çıkmış aslında ben olsam şimdiye yapmıştım gebelik testini valla

Bayağı koyu çıkmış aslında ben olsam şimdiye yapmıştım gebelik testini valla
O kadar korkuyorum ki test yapmaya psikolojim bozuk… meme kanseri sonrası kemoterapi, sonra hormon tedavisi. 1.5 Yıldır çocuk deniyorum 3 tüp bebek tedavisi, iki ay önce de 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Ama Allah işte düşük sonrası reglim kendine geldi bir şeyler düzeliyor diye düşünüyorum, çok fazla kaçamam zaten ama 3-4 gün daha umutlu gezeyim

Canım öncelikle geçmiş olsun, bu hastalığı atlatan bir savaşçısın o yuzden kendi potansiyelinin ve gücünün farkında olmanı diliyorum.
Hastalık sürecinde pek düşünülmez ama öncelik olarak yani, yumurtasını donduran çok kişi oluyor devletin bir desteği olduğunu biliyorum sanırım senin bundan haberin yoktu.

Kayıp gebeliğin için üzgünüm regl olmaya başlamışsın o yüzden neden olmasın. Kendini hiç stres yapma umarım mutlu haberlerini alırız. Regle çok bir şey kalmamış dediğin gibi benim de 3 günüm var hepbirlikte bekleyelim ,

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım sana en kısa zamanda güzel bir bebek haberi vermeyi nasip etsin. Hamile kalabilmen çok güzel demek ki yoluna girmiş her şey vücut da alışmıştır. İnşallah bu ay sağlıklı bir bebiş haberini duyarız senden kucağına da alırsın

Yerleşme kanamasıymış demek ki seninki kuzum, hadi inşallah her şey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin
Yani umarım öyledir kuzum yinede dua et sen olur mu hemen kan verme bekle derim ben çünkü sabretmek beklemek çok zormuş

Çatlama gününden sonra yumurta 24 saat kadar canlı kalıyor canım daha sonraki günlerin pek bir anlamı kalmıyor gibi gebelik icin
Tamam kuzum erken oldu ya 11. Günde çatlama gördüm takvimde perşembe gününü gösteriyor herhangi bir yumurtlama problemine işaret etmiyor demi ya erken yumurtlama ve çatlama kız kardeşim Şuan pratisyen doktor uzmanlıkta kadın doğum seçeyim bari abla sen benden daha uzmansın yardımcı olursun diyor

Canım benim de yerleşme reglden 1 hafta önce çatlamadan 10 gün sonra gibi oldu, 2 gün sürdü ilk pembe kahve geldi ikinci gün kahveye döndü ve bitti
Reglden 10 gün önce benimde oldu 3 gün önce yine oldu sonra regl olur gibi çoğaldı kuzum işte ne olduğuma bende anlam veremedim hala brrr

Kuzum geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sana bebiş mutluluğunu tattırsın

Sağ kasığım bugün çok şiddetli ağrıyor bence bu kadarı normal değil acaba kist falan olmuş olabilir mi

Yok dondurdum ben de tedavi öncesi hatta o zaman bakardım da, tüp bebek tedavilerini de onlarla yaptım zaten ama olmadı. Şükür yine de yumurtalarım oluyor hala 1-2 tane umudumu asla kaybetmiyorum, hayat mucizelerle dolu hep birlikte çok güzel haberler alalım tez zamanda

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız hepiniz, yorumlar olumlu enerjiniz çok iyi geldi ay ben bu foruma daha önce neden hiç girmemişim ki bu ay öbür ay kısmette ne yazıyorsa artık, her şey kendi vaktinde. her şeye bu gözle bakar oldum, iyi de geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…