- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.261
Bayağı koyu çıkmış aslında ben olsam şimdiye yapmıştım gebelik testini vallaMerhaba arkadaşlar ilk kez ovulasyon testi kullandım ve hatta tedavim sebebi ile reglim 3 yıl sonra geçen ay ilk kendiliğinden ilaçsız oldu. Döngümü tam bilmiyorum ama benim de 17. Sinde çatlamam olmuştu, henüz erken diye erken gebelik yapmadım ama meraktan ovulasyona bakayım dedim. iki farklı marka testi yaptım reglime birkaç gün kala oldukça belirgin değil mi? Hamilelik olabilir mi? İki kez yumurtladığımı sanmam amh oldukça düşük yumurta bulunca seviniyorumEki Görüntüle 3322516
O kadar korkuyorum ki test yapmaya psikolojim bozuk… meme kanseri sonrası kemoterapi, sonra hormon tedavisi. 1.5 Yıldır çocuk deniyorum 3 tüp bebek tedavisi, iki ay önce de 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Ama Allah işte düşük sonrası reglim kendine geldi bir şeyler düzeliyor diye düşünüyorum, çok fazla kaçamam zaten ama 3-4 gün daha umutlu gezeyimBayağı koyu çıkmış aslında ben olsam şimdiye yapmıştım gebelik testini valla
Canım öncelikle geçmiş olsun, bu hastalığı atlatan bir savaşçısınO kadar korkuyorum ki test yapmaya psikolojim bozuk… meme kanseri sonrası kemoterapi, sonra hormon tedavisi. 1.5 Yıldır çocuk deniyorum 3 tüp bebek tedavisi, iki ay önce de 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Ama Allah işte düşük sonrası reglim kendine geldi bir şeyler düzeliyor diye düşünüyorum, çok fazla kaçamam zaten ama 3-4 gün daha umutlu gezeyim
Yok olmuyor canım. bazılarının da reglden sonra ya da önce olabiliyor.Herkeste olmuyor ama dimi bu yerleşme kanaması
Canım benim çok geçmiş olsunO kadar korkuyorum ki test yapmaya psikolojim bozuk… meme kanseri sonrası kemoterapi, sonra hormon tedavisi. 1.5 Yıldır çocuk deniyorum 3 tüp bebek tedavisi, iki ay önce de 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Ama Allah işte düşük sonrası reglim kendine geldi bir şeyler düzeliyor diye düşünüyorum, çok fazla kaçamam zaten ama 3-4 gün daha umutlu gezeyim
Yani umarım öyledir kuzum yinede dua et sen olur muYerleşme kanamasıymış demek ki seninki kuzum, hadi inşallah her şey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin
Tamam kuzum erken oldu ya 11. Günde çatlama gördüm takvimde perşembe gününü gösteriyor herhangi bir yumurtlama problemine işaret etmiyor demi ya erken yumurtlama ve çatlamaÇatlama gününden sonra yumurta 24 saat kadar canlı kalıyor canım daha sonraki günlerin pek bir anlamı kalmıyor gibi gebelik icin
Reglden 10 gün önce benimde oldu 3 gün önce yine oldu sonra regl olur gibi çoğaldı kuzum işte ne olduğuma bende anlam veremedim halaCanım benim de yerleşme reglden 1 hafta önce çatlamadan 10 gün sonra gibi oldu, 2 gün sürdü ilk pembe kahve geldi ikinci gün kahveye döndü ve bitti
Kuzum geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sana bebiş mutluluğunu tattırsınO kadar korkuyorum ki test yapmaya psikolojim bozuk… meme kanseri sonrası kemoterapi, sonra hormon tedavisi. 1.5 Yıldır çocuk deniyorum 3 tüp bebek tedavisi, iki ay önce de 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Ama Allah işte düşük sonrası reglim kendine geldi bir şeyler düzeliyor diye düşünüyorum, çok fazla kaçamam zaten ama 3-4 gün daha umutlu gezeyim
Tabi ki dua ederim her zaman duamdasınızYani umarım öyledir kuzum yinede dua et sen olur muhemen kan verme bekle derim ben çünkü sabretmek beklemek çok zormuş
Amiiiinnnnn diyeyim o zamanSen yine de öyle söyle kuzum hepsi patlasın elimdesonra burda birine göndereyim ben de merakla bekliyorum inşallah olacak çok yakın inanıyorum
Bebiştir bebişşSağ kasığım bugün çok şiddetli ağrıyor bence bu kadarı normal değil acaba kist falan olmuş olabilir mi
İnşallah kuzucummAmiiiinnnnn diyeyim o zaman
Sen böyle pozitif olduğun sürece testlerinde yakın zamanda pozitif olacak bebişimm
Keşke kuzum ama çok ağrıyo hiç umudum yokBebiştir bebişş
Kzum kaç gün kaldı reglyeSağ kasığım bugün çok şiddetli ağrıyor bence bu kadarı normal değil acaba kist falan olmuş olabilir mi
Yok dondurdum ben de tedavi öncesi hatta o zaman bakardım da, tüp bebek tedavilerini de onlarla yaptım zaten ama olmadı. Şükür yine de yumurtalarım oluyor hala 1-2 tane umudumu asla kaybetmiyorum, hayat mucizelerle doluCanım öncelikle geçmiş olsun, bu hastalığı atlatan bir savaşçısıno yuzden kendi potansiyelinin ve gücünün farkında olmanı diliyorum.
Hastalık sürecinde pek düşünülmez ama öncelik olarak yani, yumurtasını donduran çok kişi oluyor devletin bir desteği olduğunu biliyorum sanırım senin bundan haberin yoktu.
Kayıp gebeliğin için üzgünümregl olmaya başlamışsın o yüzden neden olmasın. Kendini hiç stres yapma umarım mutlu haberlerini alırız. Regle çok bir şey kalmamış dediğin gibi benim de 3 günüm var hepbirlikte bekleyelim ,
Amin hepimizeKuzum geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sana bebiş mutluluğunu tattırsın
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız hepiniz, yorumlar olumlu enerjiniz çok iyi geldiCanım benim çok geçmiş olsunAllahım sana en kısa zamanda güzel bir bebek haberi vermeyi nasip etsin. Hamile kalabilmen çok güzel demek ki yoluna girmiş her şey vücut da alışmıştır. İnşallah bu ay sağlıklı bir bebiş haberini duyarız senden kucağına da alırsın
Onu görüncede verme beklee sen benim düştüğüm hataya düşmeTabi ki dua ederim her zaman duamdasınız
Yok yok hemen kan vermem zaten o çift çizgiyi bi göreyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?