💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya dimi canım burada herkes birbirine destek moral oluyor iyi ki gelmişsin evet en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebiş diye dua edelimmm

Reglden 10 gün önce benimde oldu 3 gün önce yine oldu sonra regl olur gibi çoğaldı kuzum işte ne olduğuma bende anlam veremedim hala brrr
Kuzum bend e anlamadım senin bir sonraki randevunu merak ediyorum ama sağlıklı olsun diye dua edelim hiç belli olmuyor bu işler benim 130dan 1500 e çıkmıştı 5.gün ama yinesağlıksız oldu senin sağlıkla gelecekse gelsin inşallah olmazsa önümüzdeki aya kısmet

Kuzum iyiyim ya kanamam var hafif hafif azıcık sancım da oluyor arada ama ilaç bile almıyorum hani iyiyim çok şükür baya aştım durumu :) önüme bakacağım canımcım Allah nasip etsin istiyorum çok
Ama evde dolabın köşesinde kaldırdığım ovulasyon testim ve hamile çıktığımı sakladığım testimi görünce bi duygulanıyorum tabisil baştannn bugüne de şükür

Kuzum iyiyim ya kanamam var hafif hafif azıcık sancım da oluyor arada ama ilaç bile almıyorum hani iyiyim çok şükür baya aştım durumu :) önüme bakacağım canımcım Allah nasip etsin istiyorum çok
Ay kuzum benim senden bunları duymak öyle hosuma gitti oyle mutlu hissettim ki. İnan aklımdan çıkmadın senden önce gebeligim olmasin diye içimden geçirdim Allah içimi biliyor ya. O kadar sevindim ki inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alacagiz zaten tr ye de geliyorsun her şeyine güzelce de bir baktirirsin moral olarak yükseltir de anneciğini görmek ay beni çok mutlu ettin valla.

Ay canım benim çok sağol gerçekten iyi ki varsın senin gebeliğin olsun diye ben dua ediyorum inan ben beklerken senin güzel haberin gelsin çift çizgilerin bana da moral motivasyon olsun güzelce evet evet türkiyede baktıracağım tümüyle kendime senden de hala güzel haberim geleceğine inanıyorum bu ay

Göremedik kuzum. Skt si erken bitiyor ovulasyonlarin açıldıktan sonra 2 ay diyorlardı stripler için. Gorseli göremedik tek tek paketse daha vardır skt sine ama
Canım bakayım hemen doğru dedin 2025 diyor içinde bir de toplu çıkıyor canım takıyorsun yapıcağın zaman applikatöre güzel oluyor 2 hormona da bakıyormuş bu test LH ve bişiy faydasını çok görmüştüm hatta diyoeum sayesindey hamile kaldım çünkü çatlama yaklaşımca gülen surat veriyor yanan sönen tam çatlama günü gülen suratı güneş gibi sabitliyor ondan değerlendirmesi kolaydı

İzmirde olsan getiricem sana bebişim inan işine yarardı

Canım kuzum sende iyi ki varsın bana çok moral verdin şuan hem kendim hem senin için o kadar umutluyum ki bu arada sabah negatifti benim testim sıfır belirti. Akşam üzeri kasıkta doluluk hissi oldu hala da o şekilde regl oluyormusum gibi. Regl olurken tek hissettiğim bu oluyor çünkü öyle sancım ağrım olmuyor bebise de yordular ama bakalım yarın sabah tekrar test yapacagim seni de etiketlerim

Şu Clearblue öldurecek beni burda yok ya bu test. Netten yurtdışından alırsan da binlerce lira vermen gerekiyor. Şöyle bir test olsa da biz de alsak. Dandik gibi geliyor bizim testler bana clearblue da dijital ekranlar falan var daha güvenilir geliyor

Testle takip ederim koyulaşmayı beklerim ya evde 7 tane hamilelik testi var Allah çift çizgiyi görmeyi de nasip etsin inşallah
Amiin canım benimm amiiin
Yarın kuzum randevum bakalım neler olacak ne diyecek doktorum valla öyle dua ediyorum kuzum sağlıklı hayırlısı olacaksa ilerlesin diyorum allahım herkese nasip etsin aratmasın sen nasılsın nasıl oldun

Tamam cnm sende haber et özelden Inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Benimde adetin ilk gününden itibaren sayınca tam 24.gün bugün gördüm. Test yapa yapa bi hal oldum hatta silik çizgi cıktı koyulasacak derken tamamen siliklesti 2 defa öyle oldu vazgeçiyor gibi oldum heralde yumurtlamam olmuyor diye çünkü benim fsh ve lh değerimde biraz yüksek çıkmıştı ve doktor normal yolla zor dedi bana ben yine de devam etmek istedim. Tam ümidi kestim yinede elimdeki testler bitsin dedim 6 test filan kalmıştı dün umursamadım evde de değildim gün boyu bugün de hiç umutlu değildim yaptım ama piki görünce şok oldum demekki ben geç yumurtluyormusum artık öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…