- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.281
Kuzum iyiyim ya kanamam var hafif hafif azıcık sancım da oluyor arada ama ilaç bile almıyorum hani iyiyim çok şükür baya aştım durumu :) önüme bakacağım canımcım Allah nasip etsin istiyorum çok
Ya dimi canım burada herkes birbirine destek moral oluyor iyi ki gelmişsinÇok teşekkür ederim çok tatlısınız hepiniz, yorumlar olumlu enerjiniz çok iyi geldiay ben bu foruma daha önce neden hiç girmemişim ki bu ay öbür ay kısmette ne yazıyorsa artık, her şey kendi vaktinde. her şeye bu gözle bakar oldum, iyi de geliyor
Testle takip ederim koyulaşmayı beklerim ya evde 7 tane hamilelik testi varOnu görüncede verme beklee sen benim düştüğüm hataya düşme
Kuzum bend e anlamadım senin bir sonraki randevunu merak ediyorum ama sağlıklı olsun diye dua edelimReglden 10 gün önce benimde oldu 3 gün önce yine oldu sonra regl olur gibi çoğaldı kuzum işte ne olduğuma bende anlam veremedim halabrrr
Ama evde dolabın köşesinde kaldırdığım ovulasyon testim ve hamile çıktığımı sakladığım testimi görünce bi duygulanıyorum tabiKuzum iyiyim ya kanamam var hafif hafif azıcık sancım da oluyor arada ama ilaç bile almıyorum hani iyiyim çok şükür baya aştım durumu :) önüme bakacağım canımcım Allah nasip etsin istiyorum çok
Ay kuzum benim senden bunları duymak öyle hosuma gitti oyle mutlu hissettim ki. İnan aklımdan çıkmadın senden önce gebeligim olmasin diye içimden geçirdim Allah içimi biliyor ya. O kadar sevindim ki inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alacagizKuzum iyiyim ya kanamam var hafif hafif azıcık sancım da oluyor arada ama ilaç bile almıyorum hani iyiyim çok şükür baya aştım durumu :) önüme bakacağım canımcım Allah nasip etsin istiyorum çok
Göremedik kuzum. Skt si erken bitiyor ovulasyonlarin açıldıktan sonra 2 ay diyorlardı stripler için. Gorseli göremedik tek tek paketse daha vardır skt sine ama
Ay canım benim çok sağol gerçekten iyi ki varsınAy kuzum benim senden bunları duymak öyle hosuma gitti oyle mutlu hissettim ki. İnan aklımdan çıkmadın senden önce gebeligim olmasin diye içimden geçirdim Allah içimi biliyor ya. O kadar sevindim ki inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alacagizzaten tr ye de geliyorsun her şeyine güzelce de bir baktirirsin moral olarak yükseltir de anneciğini görmek ay beni çok mutlu ettin valla.
Canım bakayım hemen doğru dedin 2025 diyor içinde bir de toplu çıkıyor canım takıyorsun yapıcağın zaman applikatöre güzel oluyor 2 hormona da bakıyormuş bu test LH ve bişiy faydasını çok görmüştüm hatta diyoeum sayesindey hamile kaldım çünkü çatlama yaklaşımca gülen surat veriyor yanan sönen tam çatlama günü gülen suratı güneş gibi sabitliyor ondan değerlendirmesi kolaydıGöremedik kuzum. Skt si erken bitiyor ovulasyonlarin açıldıktan sonra 2 ay diyorlardı stripler için. Gorseli göremedik tek tek paketse daha vardır skt sine ama
İş stresi kuzum. Canım sıkkın ondan geldim herhalde aklına
İzmirde olsan getiricem sana bebişim inan işine yarardıCanım bakayım hemen doğru dedin 2025 diyor içinde bir de toplu çıkıyor canım takıyorsun yapıcağın zaman applikatöre güzel oluyor 2 hormona da bakıyormuş bu test LH ve bişiy faydasını çok görmüştüm hatta diyoeum sayesindey hamile kaldım çünkü çatlama yaklaşımca gülen surat veriyor yanan sönen tam çatlama günü gülen suratı güneş gibi sabitliyor ondan değerlendirmesi kolaydı
Canım kuzum sende iyi ki varsınAy canım benim çok sağol gerçekten iyi ki varsınsenin gebeliğin olsun diye ben dua ediyorum inan ben beklerken senin güzel haberin gelsin çift çizgilerin bana da moral motivasyon olsun güzelce evet evet türkiyede baktıracağım tümüyle kendime senden de hala güzel haberim geleceğine inanıyorum bu ay
Şu Clearblue öldurecek beniCanım bakayım hemen doğru dedin 2025 diyor içinde bir de toplu çıkıyor canım takıyorsun yapıcağın zaman applikatöre güzel oluyor 2 hormona da bakıyormuş bu test LH ve bişiy faydasını çok görmüştüm hatta diyoeum sayesindey hamile kaldım çünkü çatlama yaklaşımca gülen surat veriyor yanan sönen tam çatlama günü gülen suratı güneş gibi sabitliyor ondan değerlendirmesi kolaydı
Amiin canım benimm amiiinTestle takip ederim koyulaşmayı beklerim ya evde 7 tane hamilelik testi varAllah çift çizgiyi görmeyi de nasip etsin inşallah
Yarın kuzum randevum bakalım neler olacak ne diyecek doktorumKuzum bend e anlamadım senin bir sonraki randevunu merak ediyorum ama sağlıklı olsun diye dua edelimhiç belli olmuyor bu işler benim 130dan 1500 e çıkmıştı 5.gün ama yinesağlıksız oldu senin sağlıkla gelecekse gelsin inşallah olmazsa önümüzdeki aya kısmet
Oyy neden öyle oldu ki bebeğim ya enfeksiyon falan olabilir mi acabaİnşallah kuzucumm
Keşke kuzum ama çok ağrıyo hiç umudum yok
Siz yurtdışındasınız sanırım ? Neredesiniz?Ya dimi canım burada herkes birbirine destek moral oluyor iyi ki gelmişsinevet en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebiş diye dua edelimmm
Izmirde satiliyor mu canimmİzmirde olsan getiricem sana bebişim inan işine yarardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?