- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.301
Kuzucum cok gecmis olsun. Agir seylerle sınanmışsın gercekten ve eminim bu seni cok daha guclu kılmıştır. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla gonlune gore bir bebis nasip etsin sanaO kadar korkuyorum ki test yapmaya psikolojim bozuk… meme kanseri sonrası kemoterapi, sonra hormon tedavisi. 1.5 Yıldır çocuk deniyorum 3 tüp bebek tedavisi, iki ay önce de 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Ama Allah işte düşük sonrası reglim kendine geldi bir şeyler düzeliyor diye düşünüyorum, çok fazla kaçamam zaten ama 3-4 gün daha umutlu gezeyim
Mervis benim de bugun cok agrim oldu. Bi ara bütün tadim kacti. Neden boyle oluyor acaba yine ic taraftaki dikisle mi alakali bir sorun diye düşündüm. Sonra bi an durdum dusundum. Dun de benim niye hic agrim yok hic bir belirtim yok diye üzülüyordumSağ kasığım bugün çok şiddetli ağrıyor bence bu kadarı normal değil acaba kist falan olmuş olabilir mi
3 gün kuzumKzum kaç gün kaldı reglye
Hayırdır kuzucum bi şey mi oldu ?İş stresi kuzum. Canım sıkkın ondan geldim herhalde aklına
Hiç bilmiyorum kiOyy neden öyle oldu ki bebeğim ya enfeksiyon falan olabilir mi acaba
Sen bensin yaMervis benim de bugun cok agrim oldu. Bi ara bütün tadim kacti. Neden boyle oluyor acaba yine ic taraftaki dikisle mi alakali bir sorun diye düşündüm. Sonra bi an durdum dusundum. Dun de benim niye hic agrim yok hic bir belirtim yok diye üzülüyordumfarkettim kine yasasam mutlu olmuyorum o yuzden actim elimi dua ettim her seyin hayirlisi icin. Insallah her ikimizinki de bebistendir kuzum
narsist patron vakası. Allah sağlık versin kzuum ne diyim.. siz nasılsınızHayırdır kuzucum bi şey mi oldu ?
Allah affetsin güldürdün kız beni.Mervis benim de bugun cok agrim oldu. Bi ara bütün tadim kacti. Neden boyle oluyor acaba yine ic taraftaki dikisle mi alakali bir sorun diye düşündüm. Sonra bi an durdum dusundum. Dun de benim niye hic agrim yok hic bir belirtim yok diye üzülüyordumfarkettim kine yasasam mutlu olmuyorum o yuzden actim elimi dua ettim her seyin hayirlisi icin. Insallah her ikimizinki de bebistendir kuzum
Sen de bensinSen bensin yainşallah kuzum inşallah hayra işarettir bu ağrılar bi de o kadar magnezyum kullanıyorum hani rahatlatacaktı beni ya
Allah yardımcın olsun kuzum yanarsist patron vakası. Allah sağlık versin kzuum ne diyim.. siz nasılsınız
Aklın yolu bir işte daha ne diye kullanıyorrum ki ben bunu iyi gelmicekse yaniSen de bensinbugun agzima magnezyumu atarken ayni seyi düşündüm yeminle
Allah hep güldürsün yüzünü canimcimAllah affetsin güldürdün kız beni.
Kaynamış ya mesajın arada canım, 1 yumurta 1 sperm tüm ihtiyacimiz bu canım benim. Yumurtan varmış umutsuzluk yok o zamanYok dondurdum ben de tedavi öncesi hatta o zaman bakardım da, tüp bebek tedavilerini de onlarla yaptım zaten ama olmadı. Şükür yine de yumurtalarım oluyor hala 1-2 tane umudumu asla kaybetmiyorum, hayat mucizelerle doluhep birlikte çok güzel haberler alalım tez zamanda
Hadi bakalım inşallah çok güzel haberler alalım senden kuzum3 gün kuzum
Bu ay herkesin kasık ağrısı var maaşallah hepimiz boş çıkarsak yuhlar olsun bizeHadi bakalım inşallah çok güzel haberler alalım senden kuzumay benim de şimdi sağ tarafımda sızı şeklinde ağrım oldu anlık tüylerim diken diken oldu ateş geldi çatlamanın etkisi sanırım yada kendimi dinlemenin
Benimki de bu saatte yardiriyor bende hiç altta kalmadım valla bakalım sonumuz hayır olsunnarsist patron vakası. Allah sağlık versin kzuum ne diyim.. siz nasılsınız
Ben umutluyum bu ay burdan çok gebe çıkacakBu ay herkesin kasık ağrısı var maaşallah hepimiz boş çıkarsak yuhlar olsun bizeen azından 2 kişi gebe çıkacak ben anlamammmmm
Ne güzel burası iyi ki tanıştık kuzum ciddenCanım kuzum sende iyi ki varsınbana çok moral verdin şuan hem kendim hem senin için o kadar umutluyum ki bu arada sabah negatifti benim testim sıfır belirti. Akşam üzeri kasıkta doluluk hissi oldu hala da o şekilde regl oluyormusum gibi. Regl olurken tek hissettiğim bu oluyor çünkü öyle sancım ağrım olmuyor bebise de yordular ama bakalım yarın sabah tekrar test yapacagim seni de etiketlerim
Çok pahalı 20-30 arası gibi burda da çarpınca heralde 1000 tl gibi oluyor rahatŞu Clearblue öldurecek beniburda yok ya bu test. Netten yurtdışından alırsan da binlerce lira vermen gerekiyor. Şöyle bir test olsa da biz de alsak. Dandik gibi geliyor bizim testler bana clearblue da dijital ekranlar falan var daha güvenilir geliyor
İnşallah kuzum benim görcezBen umutluyum bu ay burdan çok gebe çıkacak
Evet İngilteredeyim benSiz yurtdışındasınız sanırım ? Neredesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?