💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzucum cok gecmis olsun. Agir seylerle sınanmışsın gercekten ve eminim bu seni cok daha guclu kılmıştır. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla gonlune gore bir bebis nasip etsin sana test yapmak strese sokacaksa bence de bekle. Insallah pozitifi gorursun ve saglikla da alirsin kucagina

Sağ kasığım bugün çok şiddetli ağrıyor bence bu kadarı normal değil acaba kist falan olmuş olabilir mi
Mervis benim de bugun cok agrim oldu. Bi ara bütün tadim kacti. Neden boyle oluyor acaba yine ic taraftaki dikisle mi alakali bir sorun diye düşündüm. Sonra bi an durdum dusundum. Dun de benim niye hic agrim yok hic bir belirtim yok diye üzülüyordum farkettim kine yasasam mutlu olmuyorum o yuzden actim elimi dua ettim her seyin hayirlisi icin. Insallah her ikimizinki de bebistendir kuzum

Sen bensin ya inşallah kuzum inşallah hayra işarettir bu ağrılar bi de o kadar magnezyum kullanıyorum hani rahatlatacaktı beni ya

Allah affetsin güldürdün kız beni.

narsist patron vakası. Allah sağlık versin kzuum ne diyim.. siz nasılsınız
Allah yardımcın olsun kuzum ya inşallah büyük bir sıkıntın yokturr iş yerinde çözülür hemen ben de iyiyim çok şükür ağrılarım arttı bugün anlayamadığım bir şekilde sadece sen nasılsın ne alemdesin hazır mısın yeni aya

Kaynamış ya mesajın arada canım, 1 yumurta 1 sperm tüm ihtiyacimiz bu canım benim. Yumurtan varmış umutsuzluk yok o zaman

Bu ay herkesin kasık ağrısı var maaşallah hepimiz boş çıkarsak yuhlar olsun bize en azından 2 kişi gebe çıkacak ben anlamammmmm

Ne güzel burası iyi ki tanıştık kuzum cidden ben de çok umutluyum inan hiç kaybetmedim umudumu da ikimiz de göreceğiz o çift çizgiyi tekrar çok güzel bir histi pıt diye diğerinden önce 2. Çizgi çıkıyordu nasip olucak tekrar bana da sana da sen canım etiketle beni belirtisiz benim de 0 belirtiydi hatta tam reglden önce aynı kasık ağrısını doluluğunu yaşayanlar da oluyormuş olcak gibi o yüzden benim umudum var hala
Çok pahalı 20-30 arası gibi burda da çarpınca heralde 1000 tl gibi oluyor rahat ama çok aşırı doğru sonuç değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…