- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.321
Yok canım Türkiyede yokmuş muhtemelen çok pahalı pek alınmaz diye mi getirmiyolar 1000 tl den başlar minimum çünkü gebelik de ovulasyon da, buraya göre de pahalı yani içim acıyorIzmirde satiliyor mu canimm
Orda ne kadar canimYok canım Türkiyede yokmuş muhtemelen çok pahalı pek alınmaz diye mi getirmiyolar 1000 tl den başlar minimum çünkü gebelik de ovulasyon da, buraya göre de pahalı yani içim acıyor
Ne diyor ? Ay Allahtan bulsunlar.Benimki de bu saatte yardiriyor bende hiç altta kalmadım valla bakalım sonumuz hayır olsun
Bende seni tanıdığım için çok mutluyum kuzucum benim çok az kaldı inanıyorumNe güzel burası iyi ki tanıştık kuzum ciddenben de çok umutluyum inan hiç kaybetmedim umudumu da ikimiz de göreceğiz o çift çizgiyi tekrar çok güzel bir histi pıt diye diğerinden önce 2. Çizgi çıkıyordu nasip olucak tekrar bana da sana da sen canım etiketle beni belirtisiz benim de 0 belirtiydi hatta tam reglden önce aynı kasık ağrısını doluluğunu yaşayanlar da oluyormuş olcak gibi o yüzden benim umudum var hala
Çok pahalı 20-30 arası gibi burda da çarpınca heralde 1000 tl gibi oluyor rahatama çok aşırı doğru sonuç değiyor
Yeni bitti balım.. her zaman hazırız. Bebek ağrısıdır diyip ona niyetlenelimAllah yardımcın olsun kuzum yainşallah büyük bir sıkıntın yokturr iş yerinde çözülür hemen ben de iyiyim çok şükür ağrılarım arttı bugün anlayamadığım bir şekilde sadece sen nasılsın ne alemdesin hazır mısın yeni aya
Kuzumm napıyosun nerelerrdesinn yaInofolic benim miktari cok azaltmisti canim. Normalde 7 gun surer 2 3 gune bitmisti temmuz ayinda
Burdayim bebisim haftasonu yoktum biraz ama buralardayim yaziyorum aslindaKuzumm napıyosun nerelerrdesinn ya
Bugüne kadar gruba yazılmadım. Dışarıdan takip ettim ama bu grup şans getirecek gibi. Sat 7 ekim bat 4 Kasım. Beni de gruba ekler misiniz?Zumruduanka96
Umrumda değil ya ben umursamıyorum yazdığına da pişman oldu.Ne diyor ? Ay Allahtan bulsunlar.
Aayy bende hftasonu giremedim senide göremedimBurdayim bebisim haftasonu yoktum biraz ama buralardayim yaziyorum aslindasen neler yapiyorsun?
İnşallah öyledir kuzucum ama hiç öyle sanmıyorumYeni bitti balım.. her zaman hazırız. Bebek ağrısıdır diyip ona niyetlenelim
İnşallah canım benim hoşgeldinMerhaba herkese, umuyorum ki herkesin kolaylıkla bebis haberi verdigi bir yer olur burası, Allah tüm isteyene kolaylıkla bir evlat nasip etsin, ben de sans getirmesini umarak listeye adımı yazdırmaya karar verdimkasım ayı itibariyle denemelere baslayalı 1 sene olacak, henüz pozitifi göremedim, hormon testleri yaptırdım sıkıntı yok ancak bircok kez yumurtalıklarıma baktırmama ve bir sıkıntı olmamasına ragmen son gittigim doktor pcos görüntüsü var dedi, simdilik kendimle ilgili bildigim detaylar bunlar yeni yıla kadar bu konuyla ilgili doktora gitmeyi düsünmüyorum, dogal yolla denemeye devam edecegim, umarım sizlerle birlikte bana da aralık ayına kadar güzel haberler vermek nasip olurr
Kıızzz yerleşme kanaması bence ooooAayy bende hftasonu giremedim senide göremedim
Bende napıyım kuzum bekliyorum değişik bir durumdayım dün kahverengi akıntım geldi kesildi. Bugün regl oluyorum sandım pembe akıntı geldi sabah şimdi yine tık yok, bende az önce sinir olup tarlusal içtim
Kaç gün kaldı bebeğim senin bata ?
sacibelinde Merveeee57 ve senden güzel haberler bekliyorum
Kuzumm ya hiç sanmıyorum bence adet sökülemiyo, bel ağrım var ama kasık ağrım arada hafif giriyo sonra kesiliyoKıızzz yerleşme kanaması bence ooootarlusal niye içiyosun o neee
Çok güzel bir enerji ve etkileşim var. Aylardır katılmamıştım. Bu ay umutluyum. Olursa bu sevinci burada hep beraber yaşayalım isterim.Gercekten ben de aynı seyi hissederek gruba katılmaya karar verdim, umarım sans getirir
Ya sen deli misinnnn sakın içme bi daha o ilacı kız bu ne cesaretKuzumm ya hiç sanmıyorum bence adet sökülemiyo, bel ağrım var ama kasık ağrım arada hafif giriyo sonra kesiliyoTarlusal adet söktürücü kuzum
Bebeğim ya hamile olsam şimdiye çıkardı çünkü erkende yumurtladım hamile gibide hissetmiyorumYa sen deli misinnnn sakın içme bi daha o ilacı kız bu ne cesaretkuzucum sabah bi daha test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?