💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende seni tanıdığım için çok mutluyum kuzucum benim çok az kaldı inanıyorum

Merhaba herkese, umuyorum ki herkesin kolaylıkla bebis haberi verdigi bir yer olur burası, Allah tüm isteyene kolaylıkla bir evlat nasip etsin, ben de sans getirmesini umarak listeye adımı yazdırmaya karar verdim kasım ayı itibariyle denemelere baslayalı 1 sene olacak, henüz pozitifi göremedim, hormon testleri yaptırdım sıkıntı yok ancak bircok kez yumurtalıklarıma baktırmama ve bir sıkıntı olmamasına ragmen son gittigim doktor pcos görüntüsü var dedi, simdilik kendimle ilgili bildigim detaylar bunlar yeni yıla kadar bu konuyla ilgili doktora gitmeyi düsünmüyorum, dogal yolla denemeye devam edecegim, umarım sizlerle birlikte bana da aralık ayına kadar güzel haberler vermek nasip olurr

Yeni bitti balım.. her zaman hazırız. Bebek ağrısıdır diyip ona niyetlenelim

Ne diyor ? Ay Allahtan bulsunlar.
Umrumda değil ya ben umursamıyorum yazdığına da pişman oldu. isten çıkarsa işime gelir dünyanın parasını ödemesi lazım şirketin, bişi de diyemiyor o yuzden. Ekibimi elestirmis, yönetici olarak ekibime, patron da olsa kimseye laf ettirmem bir sıkıntısini gördüğüm calisanimla kendim konuşur çözerim. Kendi müdahale edecekse beni ne diye müdür yaptı 8 yıldır aynı yerde çalışıyorum, minnak bir hissem de mevcut. Valla hiç canını sıkma kuzum patron milleti böyle malesef. Burdan çıkarsam zaten kendi işimi kurmak istiyorum bende daha maaşlı falan çalışmam gibi geliyor. Hiçbir şey senden kıymetli degil.

Burdayim bebisim haftasonu yoktum biraz ama buralardayim yaziyorum aslinda sen neler yapiyorsun?
Aayy bende hftasonu giremedim senide göremedim
Bende napıyım kuzum bekliyorum değişik bir durumdayım dün kahverengi akıntım geldi kesildi. Bugün regl oluyorum sandım pembe akıntı geldi sabah şimdi yine tık yok, bende az önce sinir olup tarlusal içtim
Kaç gün kaldı bebeğim senin bata ?
sacibelinde Merveeee57 ve senden güzel haberler bekliyorum

İnşallah canım benim hoşgeldin

Kıızzz yerleşme kanaması bence oooo tarlusal niye içiyosun o neee

Kızlar iki sorum olacak sizi bulmuşken
1) en erken gebelik testini ne zaman yapabilirim? Çatlamadan sonra mı, yumurtlamadan sonra mı sayıyoruz?
2) yumurtlamam 15-16 Ekim de oldu, çatlama ise 17. Sinde. Sat 25 Eylül, yani reglimden sonra 21. gün sonra yumurtlamam oldu. Acaba bir sonra adet günümü ne zamana düşünmeliyim?
geç yumurtladığım için kafam karıştı çatlamadan sonra 14 gün sonra mı regl beklemeliyim, Yoksa 21 gün sonra mi

Kuzumm ya hiç sanmıyorum bence adet sökülemiyo, bel ağrım var ama kasık ağrım arada hafif giriyo sonra kesiliyo Tarlusal adet söktürücü kuzum
Ya sen deli misinnnn sakın içme bi daha o ilacı kız bu ne cesaret kuzucum sabah bi daha test yapsana

Ya sen deli misinnnn sakın içme bi daha o ilacı kız bu ne cesaret kuzucum sabah bi daha test yapsana
Bebeğim ya hamile olsam şimdiye çıkardı çünkü erkende yumurtladım hamile gibide hissetmiyorum
Elimde testimde kalmadı Yarın sökülmezse alıp bi test yapıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…