💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahaha çok güzel sorular
1- Merveeee57 ve ben test bağımlıları olarak catlamadan 7 gün sonra teste başlıyoruz sağlıklısı bence regle birkac gün kala yapmak biz sağlıksıziz
2. Canım catlamadan sonraki süre kadinlarda sabit 14 gün. Adet günündeki farklılık yumurtlama öncesinin farklı olması yumurtladigin günden 14 gün sonrası için adet tarihin diyebilirsin. Yani döngün 35 gün oluyor

Çatlamadan 14 gün sonra bat olarak kabul edilebilir. Erken gebelik testlerini battan 5 gün önce yapabilirsiniz ama ben genelde adet gününün geçmesini bekleyip yapmayı tercih ediyorum. Size de çok erken yapmamanızı öneririm. Hayalet çizgiler, testin kendi çizgisi çok yanıltıyor. Gününü ekleyip değer yükselince yapmak en iyisi. Varsa da belirgin çıkar ve direkt kan verirsiniz.

Çok güzel bir enerji ve etkileşim var. Aylardır katılmamıştım. Bu ay umutluyum. Olursa bu sevinci burada hep beraber yaşayalım isterim.

Ben bugün regl olarak umudumu bi sonraki aya bıraktım aslında nedense kasımdan da umutlu degilim ama aralık beni mutlu edecekmis gibi hissediyorum

Merhaba canım, bildiğim kadarıyla cevaplayım
Çatlamadan bir gün sonrasını 1.gün olarak sayarak en erken 10.günde test yapabilirsin. Ama negatif görme ihtimalinde var o yüzden en neti 12-14. Gün yapılan gebelik testleri.
Eğer reglin düzenliyse yumurtlamadan 14 gün sonrasına hesaplayabilirsin adetini ama bazen 16.günde gelebiliyor.

Kızlar yaa trylda freelynin ovu testleri baya ucuz ondan mı alsam bu ay diyorum güya almayacaktım ovu testi ama ben meraktan çatlarım
Gebelik testini ben beğendim canım freely nin. Hep negatif gösterdi mesela bana %100 çalışıyor. Dağılma falan da yapmıyor mis gibiydi hiç şüphede tereddütte bırakmadı sağolsun.
Ama ben ovu testinde fiyat performans olarak innovita kullandim çok memnun kaldım ama memnun kalmayan da olmuş. Ayrıca sen değil yumurtan çatlasin kizzzzz

Kızlar yaa trylda freelynin ovu testleri baya ucuz ondan mı alsam bu ay diyorum güya almayacaktım ovu testi ama ben meraktan çatlarım
Fiyatlarına baktımda 10 tanesi 117 diyor çok da ucuz değilmiş aslında.
Bende birgebeningunlugunden aldım 30 lu + 2 gebelik testi 345 ₺ di sanırım onu kullanıyorum bakalım. Laboquick de iyi diyorlar

Adetin bitince ertesi günü başla canım

Ben de yıllarca innovita kullandım kuzum en hassas en net test bence
Ama geçtiğimiz yumurtlamada testim bitince 2 gün sonra eczaneden freelyninkini almıştım, innovita kadar hassas bir test olduğunu gördüm
Ashahaha nasıl güldüm kuzum yaa tüm yumurtalare çatlasınn

Fiyatlarına baktımda 10 tanesi 117 diyor çok da ucuz değilmiş aslında.
Bende birgebeningunlugunden aldım 30 lu + 2 gebelik testi 345 ₺ di sanırım onu kullanıyorum bakalım. Laboquick de iyi diyorlar
Canım ben bi satıcıda 5 tanesini 38tlye buldum 20 tane alınca baya uygun oluyorr yani 4 kutu
Ya aslında ben kaset değil strip testleri daha çok seviyorumda yarın karae vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…