💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim ya hamile olsam şimdiye çıkardı çünkü erkende yumurtladım hamile gibide hissetmiyorum
Elimde testimde kalmadı Yarın sökülmezse alıp bi test yapıcam canım
Aynen kuzum sökülmezse bi yap bakalım belki geç döllenmedir, inşallah öyledirrr

Aaa aşk olsun neden sağlıksız olalım biraz delilik diyelim

Test kesin negatif dimi kuzum senin. Yerlesme falan degil yani eminsin? Benim de bat 28 ya da 29u kuzum. Igne yapmistim ayin 13unde simdi onun etkisinin gecmesini bekliyorum. Cumaya kadar belli olur sanirim olup olmadigi

ovüde master yapmış arkadaşlarım sizce 9 pik midir ya kafamda deli sorularrr ??.?.?. Hala daha koyusunu göremedimmmmm . Bu ay da mı olmayacakkkk kii
Kuzum pike de benziyor ama 12.de tekrar koyulasmaya baslamis sanki. Bence sen riske atma gun asiri devam et. Daha koyusunu goremezsen 9 pik gibi düşün. Ona gore yap hesaplarini

Test kesin negatif dimi kuzum senin. Yerlesme falan degil yani eminsin? Benim de bat 28 ya da 29u kuzum. Igne yapmistim ayin 13unde simdi onun etkisinin gecmesini bekliyorum. Cumaya kadar belli olur sanirim olup olmadigi
En son dün öğlen test yaptım negatifti canım akşamınada kahverengi akıntı geldi regl başladığını düşündüm devamı gelmedi. Bugün sabah söküldüğünü sandım pembe akıntı geldi ve sonrasında hala gelen giden yok leke bile İnofolicten olduğunu düşünüyorum

Yaa az kalmış kuzum 14.güne iğnenin etkisi geçmiş olur ve inşallah kıpkırmızı pozitifi görürsünn

Amiin kuşum hepimiz gorelim insallah sen yine de yarin bi test daha patlat hic belli olmaz. Yoksa eger evet inofolicten olabilir deriz

Kuzum 4 kutu alacaktım ki kargom bedava olsun ama 2 kutu kalmış görünüyor Kayseriliyim sonuçta kargo ücreti ödemek istemiyorum
Ahahhaa cok haklisin kargo ucretleri de artik goz ardi edilecek gibi degil. Ya da bilmiyorum ben alisamadim rakamlara. O yuzden her yerin kargo ucretsiz platformuna üyeyim kargo ucreti odesem daha makul olacak belki de aslinda

Amiin kuşum hepimiz gorelim insallah sen yine de yarin bi test daha patlat hic belli olmaz. Yoksa eger evet inofolicten olabilir deriz
Yarım akşama kadar beklicem kuzum eğer gelmezse, bi test yaparım negatif olursa yine adet söktürücü içerim. Çünkü böyle strese giriyorum

Ahahhaa cok haklisin kargo ucretleri de artik goz ardi edilecek gibi degil. Ya da bilmiyorum ben alisamadim rakamlara. O yuzden her yerin kargo ucretsiz platformuna üyeyim kargo ucreti odesem daha makul olacak belki de aslinda
Yaaa sorma kuzum yani düşün 5 tane test 37,5tl kargo 29,90 çok saçma kargolar uçtu resmen gıcık oluyorum HBda premium üyeyim kargo bedava oluyo mutlu oluyorum

Kızlar merhabalar herkese iyi geceler Ovulasyon testleri böyle adetin 9. Günündeyim sizin de analizlerinizi bekliyorum üç gün değerlendirdik herkese bol çift çizgiler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…