- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.361
Aynen kuzum sökülmezse bi yap bakalım belki geç döllenmedir, inşallah öyledirrrBebeğim ya hamile olsam şimdiye çıkardı çünkü erkende yumurtladım hamile gibide hissetmiyorum
Elimde testimde kalmadıYarın sökülmezse alıp bi test yapıcam canım
Aaa aşk olsun neden sağlıksız olalım biraz delilik diyelimAhaha çok güzel sorular
1-Merveeee57 ve ben test bağımlıları olarak catlamadan 7 gün sonra teste başlıyoruz sağlıklısı bence regle birkac gün kala yapmak biz sağlıksıziz
2. Canım catlamadan sonraki süre kadinlarda sabit 14 gün. Adet günündeki farklılık yumurtlama öncesinin farklı olması yumurtladigin günden 14 gün sonrası için adet tarihin diyebilirsin. Yani döngün 35 gün oluyor
Aa öyle mii çok iyi o zamannnn bidaha bakayım bendeeCanım ben bi satıcıda 5 tanesini 38tlye buldum 20 tane alınca baya uygun oluyorr yani 4 kutu
Ya aslında ben kaset değil strip testleri daha çok seviyorumda yarın karae vereyim
Haydi al alllKızlar yaa trylda freelynin ovu testleri baya ucuz ondan mı alsam bu ay diyorumgüya almayacaktım ovu testi ama ben meraktan çatlarım
Kızzzz tükenmiş ucuza bulduğum hayattaki şansımmHaydi al alll
Test kesin negatif dimi kuzum senin. Yerlesme falan degil yani eminsin? Benim de bat 28 ya da 29u kuzum. Igne yapmistim ayin 13unde simdi onun etkisinin gecmesini bekliyorum. Cumaya kadar belli olur sanirim olup olmadigiAayy bende hftasonu giremedim senide göremedim
Bende napıyım kuzum bekliyorum değişik bir durumdayım dün kahverengi akıntım geldi kesildi. Bugün regl oluyorum sandım pembe akıntı geldi sabah şimdi yine tık yok, bende az önce sinir olup tarlusal içtim
Kaç gün kaldı bebeğim senin bata ?
@sacibelindeMerveeee57 ve senden güzel haberler bekliyorum
Ahahaha dedigimi yap yaptigimi yapmahepimiz gebelik testi için ne güzel yazmışiz şu zaman yapilmali diyehepimiz erkenden yapmaya başlıyoruz halbuki
Kuzucum emin misin ya ben göriyorum şu anKızzzz tükenmiş ucuza bulduğum hayattaki şansımm
Peki biz bu durumu yadirgiyor muyuz? AslaaBen yarın başlıyorum mesela bata 8 gün kala
Sahte olmasin kuzum dikkat et. Icinden hamile kadin resmi olan cikiyor. Onlar hic hassas degilKızlar yaa trylda freelynin ovu testleri baya ucuz ondan mı alsam bu ay diyorumgüya almayacaktım ovu testi ama ben meraktan çatlarım
Kuzum pike de benziyor ama 12.de tekrar koyulasmaya baslamis sanki. Bence sen riske atma gun asiri devam et. Daha koyusunu goremezsen 9 pik gibi düşün. Ona gore yap hesaplariniovüde master yapmış arkadaşlarım sizce 9 pik midir ya kafamda deli sorularrr ??.?.?. Hala daha koyusunu göremedimmmmm . Bu ay da mı olmayacakkkk kii
En son dün öğlen test yaptım negatifti canım akşamınada kahverengi akıntı geldi regl başladığını düşündüm devamı gelmedi. Bugün sabah söküldüğünü sandım pembe akıntı geldi ve sonrasında hala gelen giden yok leke bileTest kesin negatif dimi kuzum senin. Yerlesme falan degil yani eminsin? Benim de bat 28 ya da 29u kuzum. Igne yapmistim ayin 13unde simdi onun etkisinin gecmesini bekliyorum. Cumaya kadar belli olur sanirim olup olmadigi
Kuzum 4 kutu alacaktım ki kargom bedava olsun ama 2 kutu kalmış görünüyorAhahaha dedigimi yap yaptigimi yapma
Amiin kuşum hepimiz gorelim insallahEn son dün öğlen test yaptım negatifti canım akşamınada kahverengi akıntı geldi regl başladığını düşündüm devamı gelmedi. Bugün sabah söküldüğünü sandım pembe akıntı geldi ve sonrasında hala gelen giden yok leke bileİnofolicten olduğunu düşünüyorum
Yaa az kalmış kuzum 14.güne iğnenin etkisi geçmiş olur ve inşallah kıpkırmızı pozitifi görürsünn
Ahahhaa cok haklisinKuzum 4 kutu alacaktım ki kargom bedava olsun ama 2 kutu kalmış görünüyorKayseriliyim sonuçta kargo ücreti ödemek istemiyorum
Yarım akşama kadar beklicem kuzum eğer gelmezse, bi test yaparım negatif olursa yine adet söktürücü içerim. Çünkü böyle strese giriyorumAmiin kuşum hepimiz gorelim insallahsen yine de yarin bi test daha patlat hic belli olmaz. Yoksa eger evet inofolicten olabilir deriz
Yaaa sorma kuzum yani düşün 5 tane test 37,5tl kargo 29,90 çok saçma kargolar uçtu resmen gıcık oluyorumAhahhaa cok haklisinkargo ucretleri de artik goz ardi edilecek gibi degil. Ya da bilmiyorum ben alisamadim rakamlara. O yuzden her yerin kargo ucretsiz platformuna üyeyim kargo ucreti odesem daha makul olacak belki de aslinda
Umut her zaman olsun. Bazı aylar ben de umutsuzluğa düşüyorum.Ben bugün regl olarak umudumu bi sonraki aya bıraktımaslında nedense kasımdan da umutlu degilim ama aralık beni mutlu edecekmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?